Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی فرماندار هشترود گفت: این شهرستان در تربیت نیروی انسانی متخصص موفق عمل نکرده است و اداره آموزش و پرورش باید این خسران را با سوق دادن دانش آموزان به رشته های مورد نیاز در سطح شهرستان، جبران کند.

امین امینیان در جلسه مشترک شورای آموزش و پرورش هشترود و بخش نظرکهریز که در سالن اجتماعات آموزش و پرورش هشترود برگزار شد، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه برگزاری کنکور سالجاری بر خلاف سال های گذشته بر عهده آموزش و پرورش گذاشته شده است، همه مسائل بهداشتی و امنیتی باید به بهترین نحو رعایت شود تا مشکلی برای کنکوری ها به وجود نیاید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی همچنین با انتقاد از اجرایی شدن طرح شهاب در وزارت آموزش و پرورش که منجر به ایجاد فاصله طبقاتی در بین دانش آموزان می‌شود، گفت: این طرح از همه جوانب بر علیه اکثر دانش آموزان است و باعث بروز مشکلات آموزشی برای آنها می شود.

بخشدار نظرکهریز نیز در این جلسه نیز با اشاره به آغاز به کار مدارس به صورت حضوری از مهر ماه، گفت: با توجه به شرکت کردن دانش آموزان بخش نظرکهریز در آزمون کنکور که در شهر هشترود برگزار خواهد شد مسئولان پلیس راه باید در این روز بیش از پیش در کنترل جاده ها دقت داشته باشند تا خدای ناکرده اتفاق و یا سانحه ای برای دانش آموزان به وجود نیاید. 

سعید سیفی اضافه کرد: برای داشتن امنیت بیشتر کنکوری ها، از شهرداری هشترود میخواهم لااقل در روزهایی که آزمون برگزار می شود سگ‌های ولگرد را برای دو روز جمع آوری کند تا شاهد حمله سگ‌های ولگرد به دانش آموزان و خانواده های آنان نباشیم. 

سخنگوی شورای اسلامی شهر هشترود نیز در این جلسه گفت: پارک جوان و پارک شهر که دارای آمفی تئاتر رو باز هستند، برای استفاده همه جانبه دانش آموزان و برگزاری همایش های مختلف اعم از کنکور و مراسمات ملی و مذهبی در اختیار آموزش پرورش قرار داده می شود. 

حسین اکبری یادآور شد: طرح شهاب که همان استعداد یابی دانش آموزان است، ابتر مانده و آموزش و پرورش باید برای این طرح یک فکر اساسی بکند. 

وی ادامه داد: کمک های شهرداری به آموزش و پرورش به مانند گذشته ادامه دار است و نیروهای خدماتی شهرداری در روزهای برگزاری آزمون راه دسترسی به محل آزمون را آب و جارو خواهند کرد. 

عضو عالی شورای آموزش و پرورش کشور نیز در این جلسه از برگزاری کلاسهای تابستانی با اعتبار 800 هزار میلیارد تومانی در سطح کشور خبر داد. 

جواد نوبخت یکی از دلایل بازماندن دانش آموزان از تحصیل را؛ تعطیلی مدارس در ایام کرونایی خواند و گفت: از سال آینده مراکز علمی دانش آموزی و نحوه تدریس به صورت حضوری خواهد بود.

همچنین رئیس اداره آموزش و پرورش هشترود در این جلسه گفت: متاسفانه 24 نفر از دانش آموزان دختر به علت کودک همسری و هفت نفر از دانش آموزان نیز به علت ممانعت خانواده ها از تحصیل باز مانده اند.

بهمن اقدمی با بیان اینکه دانش آموزان نباید در زمان حضور در آزمون هیچ وسیله بخصوص لوازم الکترونیکی به همراه داشته باشند، گفت: کسانی که برای شرکت در آزمون سراسری به هشترود سفر می کنند می توانند در باشگاه فرهنگیان اسکان داشته باشند.

رئیس اداره آموزش و پرورش نظرکهریز نیز در این جلسه خاطرنشان کرد: کسب 13 رتبه استانی و کشوری برای دانش آموزان و معلمان این بخش، نوید روزهای خوشی را برای همه دارد. 

اسفندیار حسن زاده اظهار کرد: اداره آموزش و پرورش نظرکهریز با توجه به فعالیت های انجام گرفته، به یک اداره نمونه در سطح استان تبدیل شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها کنکور سراسری مدارس اداره آموزش و پرورش نیز در این جلسه دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۸۹۰۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش گفت: خوشبختانه علی‌رغم مخالفت‌های بسیاز زیاد، مهارت‌آموزی دانش‌آموزان در دولت به تصویب رسید. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، نادر کریمی بیرانوند پیش‌از ظهر امروز در نشست مطبوعاتی با خبرنگاران که در آموزش و پرورش کردستان برگزار شد ضمن تبریک هفته معلم، اظهار داشت: یکی از موارد بسیار مهم سند بنیادین وزارت آموزش و پرورش، مهارت‌آموزی دانش‌آموزان است به گونه‌ای که دانش‌آموز در پایان دوره تحصیلی خود مهارتی برای ورود به بازار کار را کسب کرده باشد.

وی گفت: بسیاری از دانش‌آموزان در رشته‌های نظری بعد از فارغ‌‌التحصیلی توانایی برقراری ارتباط با بازار کار را ندارند و دلیل آن این است که 6 ساعت آموزشی که در اختیار داریم ساعت اقتصادی برای دانش‌آموز به درستی انجام نشده است.

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه موضوع مهارت‌آموزی بسیار حائز اهمیت است، خاطرنشان کرد: در دوسال اخیر این موضوع با جدیدت پیگیری شده و خوشبختانه روز چهارشنبه هفته گذشته علی‌رغم مخالفت‌های بسیاز زیاد، مهارت‌آموزی دانش‌آموزان در دولت به تصویب رسید.

وی با بیان اینکه به واسطه برگزاری 2 کار بزرگ در استان کردستان حضور پیداکرده‌ایم، افزود: امسال دوره‌های توانمند‌سازی مدیران مدارس شبانه‌روزی برای مهارت‌آموزی دانش‌آموزان در سه قطب غربی، مرکزی و شرقی کشور را در دستور کار قرار داده‌ایم و بر این اساس این دوره در مدارس شبانه‌روز استان کردستان نیز اجرا خواهد شد.

بیرانوند تصریح کرد: به منظور تحقق ترویج روحیه کار‌آفرینی دانش‌آموزان و آشنایی آنان با مهارت‌های بومی محلی، نمایشگاهی با عنوان نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان مدارس شبانه‌‌روزی در سنندج برگزار شده است.

وی با بیان اینکه تغییر ساختار آموزشی دوره متوسطه را در دستور کار قرار دادیم، اظهار کرد: با تغییر ساختار آموزشی، حدودا 300 ساعات آموزش مهارت‌آموزی در طول سه سال تحصیلی برای هر دانش‌آموز پیش‌بینی شده است که بعد از این دوره دانش‌‌آموز مهارت کافی برای ورود به بازار کار را کسب خواهد کرد.

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه نظری با بیان اینکه مدراس شبانه‌روزی استان ظرفیت مناسبی برای کسب مهارت دانش‌آموزان است، عنوان کرد: باید از فضای این مدارس استفاده و تجربیات به دست آمده را به مدارس کل کشور انتقال داد.

وی اظهار کرد: خوشبختانه هنرستان‌های استان تجهیزات لازم جهت برگزاری دوره‌های مهارت آموزی را دارند و جدا از این مورد، این ماموریت از طریق استاد شاگردی و همچنین سازمان فنی و حرفه‌ای انجام خواهد شد.

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش در بخش دیگری از سخنان خود اذعان کرد: یکی از مشکلات عمده آموزش و پرورش کمبود نیرو است که این مشکل حداقل تا چهار سال آینده نیز تداوم خواهد داشت. بازنشستگی همکاران و پذیرش کم نیروی جدید در سالیان اخیر، ما را با کمبود شدید نیرو مواجه کرد.

بیرانوند با ذکر اینکه خوشبختانه امسال با شناسایی نقاط ضغف این روال تغییر خواهد کرد، اضافه کرد: در استان کردستان نیز با کمبود نیرو  مواجه هستیم و برای جبران از نیروهای بازنشسته استفاده کردیم و 9 هزار ساعت آموزش در حوزه نظری به صورت غیر موظف انجام شد.

انتهای پیام/486/

دیگر خبرها

  • ۳۰۲ نفر جذب آموزش و پرورش قزوین خواهند شد
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • کماکان سیستان و بلوچستان نیازمند توجه ویژه خیرین است
  • تاکید امام جمعه پلدشت برنقش خطیر معلمان درتربیت نیروی انسانی
  • چرا اردستان معاونت آموزشی و پرورشی ندارد؟
  • نظام آموزشی اردستان، معاونت آموزشی و پرورشی ندارد
  • پیش بینی ۵۲ میلیارد اعتبار در حوزه عمرانی آموزش و پرورش رزن
  • آموزش شنا به ۴ هزار دانش‌آموز ابتدایی کهگیلویه و بویراحمد
  • هیچ منعی برای ثبت‌نام دانشجومعلمان در طرح مسکن فرهنگیان وجود ندارد
  • از متن تا حاشیه تغییر کتب درسی