Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@00:07:47 GMT

ابداع ضربان ساز قلب که طی چند هفته جذب بدن می‌شود+فیلم

تاریخ انتشار: ۸ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۳۸۹۰۳۸

ابداع ضربان ساز قلب که طی چند هفته جذب بدن می‌شود+فیلم

‍‍‍‍‍‍

دانشمندان اولین ضربان‌ساز بی‌سیم بدون باتری جهان را ساخته‌اند که زمانی که دیگر نیازی به آن نباشد جذب بدن شده و از بین می‌رود.

به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی‌میل، این دستگاه نازک و سبک انرژی خود را از آنتنی در خارج از بدن دریافت می‌کند و از مواد زیست سازگار ساخته شده و طی پنج تا هفت هفته جذب بدن می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محققان سازنده این دستگاه امیدوارند به زودی بتوان آن را جایگزین ضربان‌سازهای موقت کرد که برای برداشتن آن‌ها به انجام عمل جراحی نیاز است.

این دستگاه سبک توسط محققان دانشگاه نورث وسترن و جورج واشنگتن ساخته شده است.

این ضربان ساز موقت نیروی خود را از یک آنتن خارجی دریافت می‌کند و فناوری آن مشابه فناوری تلفن‌های هوشمند است و نیازی به باتری یا سخت افزار ندارد.

به گفته‌ی محققان این دستگاه نه تنها خطر عفونت را کاهش می‌دهد باعث جلوگیری از ایجاد جای زخم می‌شود.

جان راجرز(John A Rogers) رهبر این مطالعه می گوید: قرارگیری سخت افزارهایی در نزدیکی قلب یا درون آن می‌تواند خطر بروز عفونت را افزایش دهد. دستگاه ما بر معایب دستگاه‌های سنتی غلبه می‌کند و هزینه‌های بیمار را کاهش می‌دهد.

این گروه امیدوارند این دستگاه روزی جایگزین ضربان‌سازهای موقت قلب شود.

با بهبود بیشتر این فناوری می‌توان ضربان‌سازهایی برای قرار دادن در عروق دست و پا نیز تولید کرد.

هر بیمار می‌تواند چند روز یا چند هفته به ضربان‌ساز احتیاج داشته باشد و محققان می‌گویند با تغییر ترکیبات و ضخامت این دستگاه می‌توان مدت زمان باقی ماندن آن در بدن فرد را کنترل کرد.

دکتر راجرز می‌گوید: ما این دستگاه را با استفاده از مواد مختلف ایمنی تولید کرده‌ایم که همه‌ی این مواد قابل جذب در بدن هستند.

هنوز مشخص نیست این دستگاه ضربان‌ساز چه زمانی برای استفاده‌ی انسان‌ها آماده خواهد بود و هزینه‌ی‌ آن نیز معلوم نیست.

مرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمی‌کند.
فایل آن‌را از اینجا دانلود کنید: video/mp4

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ضربان ساز زيست تخريب پذير قلب ضربان ساز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۸۹۰۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشخیص سه سرطان مرگبار با هوش مصنوعی

به گزارش خبرآنلاین، نتایج یک تحقیق نشان می‌دهد که یک آزمایش انجام شده توسط ابزار هوش مصنوعی روی یک قطره خون خشک شده می‌تواند سه نوع سرطان مرگبار را تشخیص دهد.

همشهری آنلاین در گزارشی نوشت: محققان چینی دریافتند این ابزار می‌تواند سرطان روده، معده و پانکراس را در عرض چند دقیقه شناسایی کند.

به نوشته روزنامه سان، این مطالعه که در نشریه «نیچر ساستینبیلیتی» (Nature Sustainability) منتشر شده ، به بررسی این موضوع می‌پردازد که چگونه یک آزمایش جدید می‌تواند با استفاده از عملکردهای خون خشک شده سه بیماری مرگبار را غربالگری کند. در این آزمایش از هوش مصنوعی برای تجزیه و تحلیل نشانگرهای زیستی در خون استفاده می‌شود.

محققان شرکت کننده در این مطالعه تخمین می زنند که اگر این آزمایش‌ها در کشورهای کمتر توسعه یافته انجام شود، نسبت موارد سرطان روده تشخیص داده نشده می تواند از ۸۴ به ۲۹ درصد کاهش یابد.

این محققان اعلام کردند این آزمایش با استفاده از توانایی هوش مصنوعی همچنین می‌تواند به کاهش موارد تشخیص داده نشده سرطان در کشورهای کمتر توسعه یافته در سراسر جهان تا ۵۵ درصد کمک کند. رومین وانگ، نویسنده اصلی این تحقیق، از دانشگاه شانگهای جیائو تونگ، گفت: بیش از یک میلیارد نفر در سراسر جهان نرخ بالایی از عدم تشخیص بیماری سرطان را تجربه می‌کنند. این نیاز به ابزارهای تشخیصی را نشان می‌دهد که دقت و مقرون به صرفه بودن را افزایش دهد. رویکرد ما امکان تشخیص سرطان های متعدد را در عرض چند دقیقه با هزینه مقرون به صرفه می‌دهد.

اگر سرطان زودتر تشخیص داده شود، نرخ بقای بیماران بسیار بیشتر خواهد بود، به همین دلیل محققان دائما به دنبال بهبود روش‌های آزمایش این بیماری هستند. اکثر آزمایش‌های خون فعلی برای این بیماری‌ها از خون مایع برای شناسایی نشانگرهای سرطان استفاده می‌کنند که به اندازه کافی برای تشخیص هر یک از سرطان‌های روده، معده و پانکراس به صورت جداگانه قدرتمند نیستند. دکتر چائویوان کوانگ، از کالج پزشکی آلبرت انیشتین، که در این تحقیق شرکت نداشت، گفت: استفاده از خون خشک شده می‌تواند بازی را تغییردهد.

او گفت که خون خشک شده را می توان با هزینه بسیار کمتر و با تجهیزات بسیار ساده‌تر جمع‌آوری، ذخیره و حمل کرد. دکتر کوانگ به لایو ساینس گفت: این می‌تواند به در دسترس بودن آزمایش‌های تشخیص زودهنگام سرطان در سراسر جهان کمک کند.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899356

دیگر خبرها

  • محققان : مغز انسان در حال بزرگ‌تر شدن است
  • مغز انسان در حال بزرگ‌تر شدن است
  • کتاب‌های مشکوک به آرسنیک در کتابخانه ملی فرانسه
  • ابداع جوراب‌هایی الکترونیکی برای رهایی‌بخشی بیماران دیابتی از زخم پا
  • فناوری مشاهده درون سلول‌های سرطانی ابداع شد
  • تشخیص سرطان و بافت‌های بیماری‌زا با مواد رادیواکتیو توسط محققان کشور
  • رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی با کاربرد در صنعت خودروسازی
  • موفقیت ایران در ساخت موتور بنزینی ۶ سیلندر + تصاویر
  • تشخیص سه سرطان مرگبار با هوش مصنوعی
  • رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی با کاربرد در صنعت خودروسازی با حضور معاون علمی ریاست جمهوری