Web Analytics Made Easy - Statcounter

همزمان با فرارسیدن هفته قوه قضائیه، مدیرکل دادگستری خوزستان به تشریح اقدامات این دستگاه در استان پرداخت.وی با بیان اینکه همه موضوعات خلع ید مالک شرکت نیشکر هفت تپه در تهران پیگیری شده است، افزود: واگذاری این شرکت در تهران اتفاق افتاد و با توجه به این امر، خلع ید نیز در تهران پیگیری حقوقی شده است.

به گزارش جنوب نیوز؛ حجت‌الاسلام صادق مرادی ظهر امروز در نشست خبری به‌مناسبت فرارسیدن هفته قوه قضائیه، اظهار کرد: در دوره اخیر و با حضور آیت‌الله رئیسی در قوه، رویکرد دستگاه قضایی کشور و استان نسبت به مبارزه با فساد بدون اغماض بوده است، در این راستا قریب به ۷۵ نفر از کارچاق‌کن‌هایی که ادعای اعمال نفوذ در دستگاه قضا داشتند دستگیر شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: یکی از مشکلات استان ما بکارگیری سلاح است که رویکرد ما جمع آوری و برخورد با سلاح‌های غیرمجاز است که در این خصوص بسیار جدی هستیم و اقدامات مهمی با کمک نیروهای امنیتی و انتظامی انجام داده‌ایم.

مدیرکل دادگستری خوزستان گفت: در راستای تسهیل در امور قضایی به تازگی سامانه‌های الکترونیکی جدیدی راه‌اندازی شد که سامانه صدور گواهی سوء‌پیشینه یکی از آن‌ها است. امسال ۸۸ درصد اوراق و احکام قضایی از طریق الکترونیکی به مردم ابلاغ شده که خود انقلابی در رسیدگی‌های قضایی است.

وی ادامه داد: در یک سال خیر با پیگیری حقوق عامه، بیش از ۲۳۰۰ هکتار از اراضی ملی رفع تصرف شد.

رئیس کل دادگستری خوزستان با بیان اینکه دادرسی الکترونیک یکی از اقدامات پیشرفتی در دستگاه قضایی بوده است، تصریح کرد: در سال گذشته بیش از ۷۸۷ هزار و ۸۱۳ پرونده در خوزستان مختومه شد و این عدد به جز پرونده‌هایی است که در شوراهای حل اختلاف رسیدگی شده است.

وی افزود: با شیوع کرونا، حدود ۱۵ درصد از پرونده‌های ورودی به دستگاه قضایی استان خوزستان کاهش یافته است.

مرادی در پاسخ به سوالی در خصوص مساله خلع ید مالک شرکت نیشکر هفت تپه و نقش دستگاه قضایی استان خوزستان در این پرونده گفت: در بحث خلع ید مالک شرکت نیشکر هفت تپه دو سه پرونده در مرکز وجود داشت اما هیچ پرونده‌ای در خصوص خلع ید در دادگستری خوزستان وجود نداشت.

وی با بیان اینکه همه موضوعات خلع ید مالک شرکت نیشکر هفت تپه در تهران پیگیری شده است، افزود: واگذاری این شرکت در تهران اتفاق افتاد و با توجه به این امر، خلع ید نیز در تهران پیگیری حقوقی شده است.

رئیس کل دادگستری خوزستان اظهار داشت: تخلفات ارزی و بازگشت دلارها نیز در تهران توسط قاضی مربوطه پیگیری شده است و در خصوص خلع ید مالک نیشکر هفت تپه، در دادگستری استان خوزستان پرونده‌ای وجود ندارد.

وی ادامه داد: جلساتی با حضور رئیس قوه قضاییه برگزار شده و آقای رئیسی، دادستان مرکز استان خوزستان را مسئول پیگیری تولید در شرکت نیشکر هفت تپه کرده است تا تولید این شرکت متوقف نشود.

مرادی گفت: بنابراین دادگستری استان خوزستان از جانب ریاست قوه قضاییه ماموریت دارد که رونق تولید شرکت نیشکر هفت تپه را دنبال کند.

رئیس کل دادگستری خوزستان با اشاره به کمبود آب در خوزستان عنوان کرد: مدیریت آب در استان خوزستان توسط سازمان آب و برق انجام می‌شود. در شورای تامین استان خوزستان، تامین حق‌آبه شرکت نیشکر هفت تپه و سایر شرکت‌های نیشکری را مطرح کرده‌ایم زیرا این شرکت‌ها در معرض آسیب هستند.

مرادی گفت: یکی از شرکت‌های نیشکر دیگر خوزستان نیز در معرض آسیب جدی است و صحبت‌هایی شده تا حق‌آبه شرکت‌های نیشکری افزوده شود.

منبع: جنوب نیوز

کلیدواژه: خلع ید مالک شرکت نیشکر هفت تپه دادگستری خوزستان تهران پیگیری استان خوزستان دستگاه قضایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jonoubnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جنوب نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۹۰۲۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسیدگی به ۳ هزار پرونده موضوع ماده ۴۷۷

معاون قضایی قوه قضاییه گفت: در سال گذشته ۳ هزار و ۸۸۰ فقره پرونده وارده مربوط به اعمال ماده ۴۷۷ داشته‌ایم که به ۳ هزار و ۳۲۶ فقره رسیدگی شده است.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام و المسلمین صادق رحیمی در نشستی که در سالن جلسات شهید سلیمانی با حضور مستشاران قضایی این معاونت تشکیل شد، درباره آمار پرونده‌های وارد شده و مختومه شده مرتبط با پرونده‌های خاص و خصوصاً تحلیل آمار مربوط به تجویز اعمال ماده ۴۷۷ ق. آ. د. ک معطوف به مباحث مطروحه در جلسه ویدئو کنفرانس با روسای کل دادگستری‌ها در تاریخ ۳۰ فروردین و در حضور رئیس قوه قضاییه داشتند، گفت: حسب آمار در سال گذشته ۳ هزار و ۸۸۰ فقره پرونده وارده مربوط به اعمال ماده ۴۷۷ داشته‌ایم که در مجموع (با لحاظ هزار و ۹۷۱ فقره پرونده موجودی ابتدای سال) به ۳ هزار و ۳۲۶ فقره رسیدگی و اظهارنظر شده است و در نهایت با تجویز اعاده دادرسی ۵۸ درصد (هزار و ۹۲۲ فقره) پرونده واصله مخالفت و با ۴۲ درصد (هزار و ۴۰۴ فقره) آن‌ها موافقت شده است.

معاون قضایی قوه قضاییه ضمن تبیین آسیب‌های موجود، پیرامون ضرورت دقت در مطالعه پرونده‌ها، نحوه تهیه گزارش‌ها، استدلال‌های قضایی و توجه به نکاتی که قطعاً و جزماً موجب اشتباه در صدور آرا شده است مواردی را به مستشاران قضایی یادآوری و تأکید کرد: نگاه و قلم شما مهم است و جلوی آرا مخدوش را می‌گیرد. 

در بخش دوم این نشست قضایی فرهادی، معاون پارلمانی و امور مجلس وزیر دادگستری نیز حضور داشته و باتوجه به سؤال قضایی مطروحه در مورد پرونده‌هایی که وزارت دادگستری محکوم به پرداخت از بیت المال می‌شود، پاسخ داد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کارگروه مشترک برای آسیب شناسی روند رسیدگی به پرونده‌ها تشکیل شود
  • ریسک ورود به پرونده شرکت های خودرویی را پذیرفتیم
  • واحدهای آلاینده سمنان زیر ذره‌بین دستگاه قضا
  • نیمی از پرونده‌های قضایی گرمسار الکترونیکی شد
  • دادگاه‌های صلح در تهران ایجاد شود
  • نجات ۳ شرکت خوزستانی از ورشکستگی
  • نجات ۳ شرکت خوزستانی از ورشستگی با حمایت قضایی
  • برخورد بدون اغماض دستگاه قضایی با تخلفات شهری
  • رسیدگی به ۳ هزار پرونده موضوع ماده ۴۷۷
  • پیگیری انتقال مدیریت زندان قزلحصار از تهران به استان البرز