Web Analytics Made Easy - Statcounter

مصطفی رضایی معاون مسکن و بازآفرینی شهری اداره‌کل راه و شهرسازی استان کردستان گفت: حوزه هنری از ظرفیت‌های بسیار بالایی برخورداراست که استفاده از این پتانسیل ارزنده را در بحث بازآفرینی شهری استان در دستور کار قرار داده‌ایم.

به گزارش خبرگزاری شبستان کردستان؛ مهندس مصطفی رضایی معاون مسکن و بازآفرینی شهری اداره‌کل راه و شهرسازی استان کردستان با حضور در حوزه هنری با رئیس و کارکنان حوزه هنری استان کردستان در خصوص نحوه تعامل فی مابین در بخش بازآفرینی شهری و کمک به توسعه هنر وفرهنگ در نواحی منفصل شهری نایسر وننله به گفتگو نشست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با اشاره به جایگاه بسیار خوب حوزه هنری در استان کردستان و اقدامات ارزنده‌ای که در بخش توسعه زیر ساخت‌ها در استان توسط این حوزه در جریان است، گفت: مدتی‌است بواسطه طرح ملی ساماندهی وتوانمندسازی نواحی منفصل شهری نایسر وننله با حوزه هنری استان کردستان تعامل وهمکاری خود را آغاز کرده‌ایم که بسیار همکاری سازنده و مفیدی بوده است.

 

معاون مسکن و بازآفرینی شهری اداره‌کل راه و شهرسازی استان کردستان با قدردانی از اقدامات ارزنده حوزه هنری در قالب این طرح گفت: خوشبختانه توان و پتانسیل بالای حوزه هنری در ترغیب هنرمندان به فعالیت در این نواحی سبب شده است که شاهد پویایی و ترغیب علاقه‌مندان این مناطق به فعالیت در بخش فراگیری رشته‌های هنری باشیم.

 

رضایی گفت: طرح ساخت فرهنگسرای نایسر در مراحل نهایی خود قرار دارد و در این طرح مکان های مورد نیاز فعالیت‌های هنری پیش بینی شده و بر اساس تفاهم نامه منعقده در اختیار حوزه هنری استان کردستان قرار خواهد گرفت.

 

وی بیان کرد: هم‌اکنون پروژه‌های متعددی در بخش باز آفرینی شهری در استان توسط این اداره در حال انجام است که با پایان یافتن آن شاهد اتفاقات بسیار خوبی در زمینه حفظ میراث فرهنگی و توسعه فضاهای هنری در سطح شهرهای استان خواهیم بود.

 

معاون مسکن و بازآفرینی شهری اداره‌کل راه و شهرسازی استان کردستان در این زمینه به طرح پیاده راه تاریخی فرهنگی محله آغه زمان سنندج اشاره کرد وگفت: چارچوب پروژه بر اساس رویکرد حفظ هویت محله، استفاده از ظرفیت بناهای تاریخی با تاکید بر نقش گردشگری است که با پیشرفت بسیار خوبی در حال اجرا است.

 

رضایی با اشاره به اینکه این پروژه در چهار مرحله به اجرا گذاشته شده است، بیان کرد: مرحله نخست ساماندهی سرا و میدان و بقعه پیر‌عزیزالله و مرحله دوم احداث ساختمان‌های فرهنگی، تجاری مجاوز محور است.

 

وی ادامه داد: اجرای بدنه سازی ساختمان‌های موجود، مرمت ساختمان های تاریخی و کف‌سازی و اجرای پیاده راه از دیگر مراحل اجرای این پروژه است که در این مرحله استفاده از توان و ظرفیت های بالای حوزه هنری استان کردستان را در دستور کار قرار داده‌ایم.

 

وی میزان بافت تاریخی شهر سنندج را 165 هکتار عنوان کرد وگفت:وظیفه ما در بدنه اجرایی دولت توزیع عادلانه منابع و امکانات دولتی است و امیدواریم با تعامل و همکاری فی مابین بتوانیم در زمینه بالا بردن چهره بصری و هنری شهر سنندج و دیگر شهرهای استان اقدامات لازم را انجام دهیم.

 

مجری طرح پیاده راه فردوسی سنندج افزود: بر این باوریم اجرای یک طرح خوب سبب پویایی و شکوفایی در تمامی زمینه ها می گردد که نمونه آن را می توان در تحقق این موضوع با پیاده سازی طرح پیاده راه فردوسی مشاهده کرد.

 

 

پایان پیام/713

منبع: شبستان

کلیدواژه: پروژه بازآفرینی شهری حوزه هنری کردستان حوزه هنری پیاده راه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۹۱۷۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۵۰ درصدی مراکز جوار کارگاهی در دستور کار سازمان فنی‌وحرفه‌ای است

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور گفت: یکی از راهبردهای جدی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای در سال جاری افزایش ۵۰ درصدی مراکز آموزشی جوار کارگاهی است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان کردستان، مهرداد عظیمی شامگاه دوشنبه _دهم اردیبهشت_ در دیدار با نماینده ولی فقیه در کردستان اظهار کرد: کردستان سرزمین مردمانی است که صفحات زرین تاریخ پر افتخار کشور به نام آن‌ها ثبت شده است.

وی افزود: یقیناً نقاط طلایی دوران بعد از انقلاب تا به امروز و هجمه دشمنان علیه مردمان این دیار موید این نکته است که کردستان سرزمین ظرفیت‌هاست.

رئیس سازمان آموزش فنی حرفه‌ای کشور خاطرنشان کرد: مهم‌ترین سرمایه و ظرفیت جمهوری اسلامی ایران سرمایه مردمی آن است، مردمانی که علیرغم اینکه همواره مورد هجمه‌های سنگین تبلیغاتی دشمنان بوده‌اند با بصیرت مثال‌زدنی پای انقلاب و کشور خود ایستادند.

عظیمی تصریح کرد: حضور معنادار مردم کردستان در سالروز پیروزی انقلاب حرف‌های زیادی برای گفتن داشت و بر اساس آنچه از طرق مختلف دریافت می‌شود، وفاق، همدلی و هم افزایی مثال‌زدنی بین مسئولان عالی این استان وجود دارد که بستر توسعه آن را فراهم کرده است.

وی اضافه کرد: بسیاری از موضوعاتی که در این دولت به نتیجه رسید، مطالبات چند دهه این مردم بوده و بازتاب خوبی در سطح کشور داشته است.

معاون وزیر کار گفت: در سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای بیش از ۶۵۰ مرکز دولتی وجود دارد که در دل این مراکز بیش از ۴۸۰۰ کارگاه آموزشی با وجود ۱۳۰۰۰ همکار متخصص و متعهد در سطح کشور فعالیت دارند.

عظیمی با اشاره به شعار امسال با عنوان سال جهش تولید با مشارکت مردم ادامه داد: یکی از افتخارات قابل توجه که این سازمان می‌تواند در زمینه تحقق شعار سال آن را الگوی خود قرار داده و به سایر دستگاه‌ها و بخش ها عرضه کند واگذاری امور و رسالت و وظایف ذاتی سازمان به مردم است.

وی اضافه کرد: استفاده از ظرفیت‌های مردمی که در شعار امسال بر آن تاکید شده است، در دولت سیزدهم که خود را با کلیدواژه مقدس مردمی بودن معرفی کرده با هوشمندی مورد توجه قرار گرفته و در این راستا حرکت‌های خوبی صورت گرفته است.

رئیس سازمان آموزش فنی حرفه‌ای کشور تصریح کرد: بیش از ۳۰۰۰۰ آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای در سطح کشور مجوز خود را از این سازمان دریافت کرده که در حال حاضر بیش از ۲۲۰۰۰ آموزشگاه آن فعال است.

عظیمی خاطرنشان کرد: ۶۰ درصد از رسالت و وظایف سازمان فنی و حرفه‌ای کشور در حوزه آموزش توسط این مراکز خصوصی و خود مردم انجام می گیرد که این رقمی قابل توجه و الگوی شایسته‌ای برای معرفی شدن است.

وی ادامه داد در کنار این مهم ۴۱۶۲ آموزشگاه جوار کارگاهی در سطح کشور در کنار صنایع بزرگ فعال است که هدف آن آموزش کارکنان شاغل در راستای ارتقای توان و تخصص و آموزش کارکنان جدید در کنار خط تولید هدف اصلی فعال سازی این کارگاه‌های جوار کارگاهی است.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اعلام اینکه دیپلماسی مهارت یکی از راهبردهای کلیدی سازمان در این دولت است، گفت: ما در حوزه آموزش مهارت حرف برای گفتن داریم، ۴۰۰۰۰ مربی توانمند در حوزه آموزش و بیش از هشت هزار کارگاه آموزشی ظرفیتی است که در کنار اینکه می‌تواند پاسخگوی نیاز کشور باشد می‌تواند توانمندی جمهوری اسلامی ایران را به تمام دنیا صادر کنند.

عظیمی اضافه کرد: یکی از راهبردهای جدی سازمان فنی و حرفه‌ای در سال جاری افزایش ۵۰ درصدی مراکز آموزشی جوار کارگاهی است.

وی افزود: اقدامات خوبی در وزارتخانه در سطح کلان در حال انجام است که این اقدامات در راستای تحقق و پاسخگویی مطالبه به حق مردم یعنی موضوع اشتغال است.

کد خبر 749184

دیگر خبرها

  • نقش‌آفرینی بانوان خراسان شمالی در کاهش آسیب‌های اجتماعی محوری است
  • بانوان در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی نقش‌آفرینی کنند
  • دستور استاندار کردستان برای کمک به اردوهای راهیان نور
  • استفاده از ظرفیت دانشگاه آزاد در توسعه فناوری شهری
  • استفاده از ظرفیت بی‌نظیر دانشگاه آزاد در زمینه علم و فناوری برای توسعه شهری
  • زنده یاد آتیلا پسیانی خالق خاطرات دهه شصتی‌ها بود
  • افزایش ۵۰ درصدی مراکز جوار کارگاهی در دستور کار سازمان فنی‌وحرفه‌ای است
  • عزم جزم دولت برای به سرانجام رساندن مینی پالایشگاه دهدشت
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • تحول در پایتخت با مدیریت شهری