Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایتنا- تیم‌های سازنده گوگل کروم، اپل سافاری، موزیلا فایرفاکس و مایکروسافت اج به منظور بهتر کردن افزونه‌های مرورگرها با یکدیگر همکاری خواهند کرد. تیم‌های سازنده مرورگرهای گوگل کروم، اپل سافاری، موزیلا فایرفاکس و مایکروسافت اج به منظور بهتر کردن افزونه‌های مرورگرها با یکدیگر همکاری خواهند کرد.
 
به گزارش ایتنا از شماران سیستم به نقل از وب‌سایت خبری تحلیلی cnet، همکاری تیم‌های سازنده مرورگرهای مطرح در زمینه افزونه‌ها موجب می‌شود که این برنامه‌های کاربردی در آینده‌ای نزدیک عملکرد بهتری داشته باشند و بنیان امنیتی آنها به منظور حفاظت در برابر بدافزارها قوی‌تر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
تیم‌های سازنده این مرورگرها اخیرا و در کنسرسیوم شبکه جهانی وب یک فروم را با موضوع بحث و گفت‌وگو و توسعه راه‌اندازی کرده و آن را به توسعه استانداردهای افزونه‌ها اختصاص دادند.
این فروم که  WebExtensions Community Group نام دارد به عنوان مکانی برای ساخت یک پایه اصلی واحد و امن‌تر برای برنامه‌های افزودنی محسوب می‌شود.
 
این گروه همچنین امیدوار است که نوشتن افزونه‌ها را با اعمال یک استاندارد مشترک بین تمامی مرورگرها برای توسعه دهندگان آسان کند. اعضای این گروه در مورد اهداف خود اظهار داشته‌اند که: «هدف ما شناسایی نقاط مشترک، همسان سازی نزدیک [مرورگرها] و ترسیم مسیر پیشرفت برای آینده است.»
البته هنوز زمان بندی عمومی انتشار پیش نویس استاندارد یا ساخت آن در مرورگرها اعلام نشده است.
     
افزونه‌ها برای مرورگرهای کامپیوتر از اهمیت زیادی برخوردار است. این نرم‌افزارها می‌توانند تبلیغات را مسدود کنند، با مدیریت کنندگان پسوردها ادغام شوند، کدی را که شما را در اینترنت ردیابی می‌کند از بین ببرند و هنگام قرار دادن کالاها در سبد خرید به جست‌وجوی کوپن‌هایی برای تخفیف بیشتر بپردازند. البته این‌ها فقط جنبه‌های محدودی از کارکرد افزونه‌ها است.
 
در عین حال تفاوت بین مرورگرها موجب می‌شود که افزونه‌ها تنها مختص به یک مرورگر باشد و مرورگرهای دیگر از آن پشتیبانی نکنند. با این حال استانداردسازی موجب می‌شود که این مشکل توسعه دهندگان تا حد زیادی کاهش یابد. البته بعد از انجام این کار هنوز هم اختلافاتی بین مرورگرها وجود خواهد داشت، اما این گروه قصد دارد تا هسته‌ای مشترک از توانایی‌ها را تضمین کند.
 
مرورگر کروم با اتخاذ برخی از فناوری‌های مشابه نظیر جاوا اسکریپت و CSS که برای نمایش صفحات وب استفاده می‌شود توانست افزونه‌ها را مدرن کند. پس از آن فایرفاکس و سافاری نیز این اقدام را در پیش گرفتند و اج نیز با اتکای بر فناوری متن باز کرومیوم پا در این راه گذاشت.
 
ایده استانداردسازی برای افزونه‌ها به منظور استفاده از آنها در مرورگرهای مختلف چندان جدید نیست و چند سالی است که در این رابطه صحبت می‌شود. در نهایت به نظر می‌رسد که این گفت‌وگوها به نتیجه رسیده است و در اینده شاهد تحولی بزرگ در زمینه افزونه‌های وب خواهیم بود.
 

منبع: ايتنا

کلیدواژه: مرورگر اج سافاری فایرفاکس کروم مرورگر تیم های سازنده افزونه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۹۲۳۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال

به گزارش همشهری آنلاین،‌ کوویشیلد را این شرکت بریتانیایی‌ـ‌سوئدی با همکاری دانشگاه آکسفورد بریتانیا ساخت و موسسه سرم هند تولید کرد. این واکسن در سطح گسترده‌ای در بیش از ۱۵۰ کشور، از جمله بریتانیا و هند، تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد موثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که کوویشیلد ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود، که شاید مرگبار باشد.

یک شکایت جمعی در بریتانیا ثبت شده و این ادعا را مطرح کرده است که این واکسن به مرگ و آسیب‌دیدگی‌های شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی است.

احتمال لختگی خون در بیماران کرونا بسیار بالاتر از دریافت کنندگان واکسن است

در حالی که آسترازنکا این ادعاها را رد می‌کند، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن «در موارد بسیار نادر، باعث تی‌تی‌اس (TTS)» یا سندرم ترومبوز همراه با ترومبوسیتوپنی می‌شود، که مشخصه‌اش ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

به گزارش نشریه تلگراف، این شرکت در فوریه سال جاری در مدارک دادگاه گفته است: «تایید می‌شود که واکسن آز [آسترازنکا] می‌تواند، در موارد بسیار نادر، سبب تی‌تی‌اس شود. مکانیسم عامل این مسئله هنوز مشخص نیست.»

منبع: نورنیوز

کد خبر 848429 برچسب‌ها خبر مهم كرونا در ايران واکسن کرونا

دیگر خبرها

  • سوپر پاس گل سامان سوخت! (ویدیو)
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • خاندوزی: گفت‌و‌گوی سازنده‌ای با همتای سعودی داشتیم
  • خاندوزی: گفت و گوی سازنده ای با همتای سعودی داشتیم
  • باج‌افزار‌ها چطور باج می‌گیرند؟
  • باج‌افزارها چطور باج می‌گیرند؟
  • باج‌افزارهای جدید چطور حمله می‌کنند؟
  • راه آهن پاکستان از راه اندازی قطار سافاری خبر داد
  • بازسازی پایه‌های پل زمانخان در سامان
  • آلمان ۸۰۰ پهپاد «وکتور» دیگر به اوکراین می‌دهد