Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده» علی علیزاده  در نشست علنی امروز( سه شنبه ۸ تیرماه) مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود گفت: اولین مسئله درباره انتخابات اخیر است، به یقین می توانم بگویم که هیچ کشوری در دنیا با چنین شرایطی انتخابات برگزار نکرده و اینگونه نیز سربلند بیرون نیامده است، تحولات انتخابات اخیر بسیار مهم است و به کرات باید دستاورد ها و آسیب های آن بپردازیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم مراغه وعجب شیر در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: مهمترین دستاورد این رخداد سیاسی این است که نشان می دهد تنور انقلاب اسلامی هنوز به خوبی به روشن است و در هر مرحله می تواند باطل السحر مکاری ها و دشمنی ها باشد. ۱۰۰ ها شبکه ماهواره ای هزاران کانال و گروه مجازی تلاش کردند مردم را از حضور در انتخابات منصرف کنند و به راستی نتوانسته اند.

وی اظهار داشت: انتخابات نشان داد که با وجود تمامی مشکلات اما هنوز اکثریت مطلق ایران باور راستین به گفتمان و آرمان انقلاب اسلامی دارند و به همین خاطر بود که شعار یا ترند "گله داریم اما رای می دهیم"، روز انتخابات مطرح شد. این امروز تکیه گاه مهمی برای اقدامات انقلابی در داخل کشور و مواجه با خارج است و دولت آتی باید با شناخت درست آن را قدر بداند.

این نماینده مجلس تاکید کرد: روی دیگر سکه انتخابات آن است که نشان می دهد بخشی از سرمایه اجتماعی ما آسیب دیده است حالا به هر دلیلی، نظام جمهوری اسلامی نمی تواند و نباید نسبت به نظر شهروندان و ولی نعمتانش بی تفاوت باشد، در این ایام دیدم برخی از این تحلیل گران و حتی دلسوزان نظام برای توجیه کاهش مشارکت در انتخابات اخیر به میزان پایین مشارکت در کشورهای غربی و لیبرالی اشاره می کند این قیاس مع الفارغ وهن نظام و آرمان های جمهوری اسلامی است. آرمان ما نه رای ۳۰  و ۴۰ درصدی لیبرال دموکراسی ها که محصول پروپاگاندای یک درصد سرمایه دار هستند بلکه آرمان ما همچنان مشارکت ۹۸ درصد فرودین ۵۸ است.

علیزاده در ادامه نطق خود بیان کرد: اینکه چرا از ۹۸ درصد به ۵۰ درصد رسیده ایم به این معنا است که باید در بسیاری رویه ها و سیاست ها تجدید نظر کنیم و وظیفه دولت سیزدهم در این زمینه مضاعف است، به نظربنده شرکت در انتخابات و رای به رئیسی رای به انقلاب و آرمان های آن بود و فاصله گرفتن برخی از هموطنان از صندوق رای اعتراض به رویه ها و سیاست هایی بود که فرق و تبعیض و بی عدالتی نتیجه آن بوده است و تنها راه جبران این وضعیت و بازسازی سرمایه اجتماعی تلاش برای تحقق گام دوم انقلاب است.

عضو هیات رئیسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، اظهار داشت: مسئله اصلی کشور و نظام در گام دوم تکاثر ثروت و شکاف فقر و غنی است که خودش در بی مسکنی، بد مسکنی و آموزش تبعیض آمیز، نجومی بگیر، حاشیه نشینی، بیکاری، شکاف طبقاتی، شهری و روستایی، انحصارات بخشی، امضای طلایی و غیره نشان داده است، تا اصلاح های ساختاری انجام نشود و با عوض شدن چند مدیر و زیر تحول جدی رخ نخواهد داد دولت آینده باید اصلاحات ساختاری در حوزه مختلف را برنامه اصلی خود بداند و پس از آن است که تغییر کارگزاران موثر خواهد افتاد.

وقت آن است که قوه مجریه پوست اندازی کند

وی بیان کرد: در مورد تغییر مدیران و کارگزاران حوزه اجرایی انتظار ملت این است که وقت آن است که قوه مجریه و حاکمیت پوست اندازی کند و به صورت مشخص میانگین سنی کابینه و مدیران کشور حداکثر ۴۵ سال باشد فقط در این صورت است که شاهد گردش نخبگان خواهیم بود.

علیزاده گفت: موضوع بعدی که باید به آن اشاره کنم تحولات فوری منطقه ای است، ما نمی دانیم شورای امنیت ملی چه سیاستی را در رابطه با طالبان اتخاذ کرده است و تا کنون با مجلس مشورتی صورت نگرفته است اما آنچه روشن است بی عملی و غفلت از موضوع افغانستان واقعیت امروز ما است، واقعیت آن است که تمرکز زیاد در برجام، نگاه به غرب، پیچیدگی تحولات داخلی، ملاحظات گسترده فرامنطقه ای باعث شده است تا از حوزه تمدنی مان غافل شویم.

وی بیان کرد: ایران باید سیاست فعالانه ای را نسبت به دیگران، نسبت به افغانستان اتخاذ کند، بعدی است طالبان به تعهد خاصی پایبند باشد، طبق تجربه ما به این گروه اعتماد نداریم دولت باید برای حفظ امنیت ملی رسما ۴ ایالت غربی افغانستان را منطقه حایل تعریف کند و خواستار خروج طالبان از این ۴ ایالت شود، این مسئله را خط قرمز خود اعلام کند و حتی در صورت نیاز متوصل به نیروی نظامی بشویم.

اجازه ندهیم طالبان تا مرزهای شرقی ایران پیش آید

این نماینده مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: ما نباید اجازه دهیم ابزار سیاست آمریکا و عربستان تا مرزهای شرقی ما پیش آید و کشور دست خوش تهدیدات امنیتی مستقیم شود، مسئله بعدی نفوذ در ساختارهای امنیتی کشور است، همه ما به این یقین رسیده ایم و به تدریج اخبار خرابکاری ها عادت می کنیم، واقعا اگر مدیران امنیتی نمی توانند از مراکز حساس کشور حراست کنند استعفا دهن و بروند. از کجا معلوم آتش سوزی، انفجارها و خرابکاری دیگر در مراکز حساس و انبارهای کالاهای اساسی مورد نیاز مردم رخ ندهد. ما باید برای این موضوع فکری کنیم.

وی تاکید کرد: درس استفاده مقام معظم رهبری از واکسن ایرانی موضوع دیگر است، این اقدام نشان عالی خود باوری و اتکا به توان بومی و به ویژه جوانان است، از ایشان تشکر می کنم و یقین دارم باعث دلگرمی شرکت ها و دانشمندان کشور شده اند.

باید به برده داری نوین پایان داده شود

علیزاده بیان کرد: مسئله نیروی انسانی اهمیت ویژه ای دارد، در خیلی جاها خیلی از مشکلات برای مردم قابل درک و تحمل باشد اما تبعیض و ناعدالتی غیرقابل تحمل است در همه سازمان ها و نهادها و وزارتخانه ها حتی مجلس شاهد به کار گیری نیروی انسان تحت عناوین قراردادی، حجمی، شرکتی و غیره هستیم،  تعداد کسری از مردم در سازمان ها و نهادها با این عناوین گرفتار شده اند نه امنیت شغلی دارند نه حقوق و مزایای درستی دارند نه آینده شغلی دارند  و مدام باید در اضطراب باشند، بیشتر از دیگران کار می کنند و کمتر حقوق می گیرند، نوعی ظلم و نا عدالتی ساختاری در سیستم اداری کشور شکل گرفته است.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: رئیس جمهور آتی، رئیس مجلس، اعضای کمیسیون اجتماعی، نمایندگان مجلس ساماندهی نیروی انسان باید در اولویت قرار گیرد، باید به برده داری نوین پایان داده شود تا کی باید شاهد تجمع و اعتراض این عزیزان باشیم، آیا مشخص است سهامداران شرکت های تامین نیرو هستند و چه سودی می برند؟

منبع: نماینده

کلیدواژه: علی علیزاده نماینده مراغه واکسن امنیت ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۹۳۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فهرست نامزد‌های جبهه مردمی ایران قوی در ۲۲ حوزه اعلام شد

اسامی نامزد‌های جبهه مردمی ایران قوی در ۲۲ حوزه انتخابیه مجلس شورای اسلامی مرحله دوم منتشر شد.

پیش از این، جبهه مردمی ایران قوی در مرحله نخست ـ ۱۱ اسفند ماه ـ فهرست انتخاباتی خود را اعلام کرده بود.

حوزه انتخابیه تهران، ری و شمیرانات:

۱_ علیرضا سلیمی

۲_محمدحسین حسین زاده بحرینی

۳_عبدالحسین روح الامینی نجف آبادی

۴_زهره طبیب زاده نوری

۵_ مجتبی رحماندوست

۶_ ابراهیم عزیزی

۷_ حسین صمصامی

۸_ زهره سادات لاجوردی

۹_ سید نظام الدین موسوی

۱۰_ پیمان فلسفی

۱۱_ ابوالقاسم جراره

۱۲_ فاطمه قاسم پور

۱۳_ سمیه رفیعی

۱۴_ مجتبی زارعی

۱۵_ محمد سراج

۱۶_ سمیه گل پور

حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو:

۱_ علی جعفری آذر

۲_ رضا صدیقی

۳_ محمدحسین فرهنگی

۴_ سید محمدرضا میرتاج الدینی

حوزه انتخابیه شبستر:
محمود طاهری

حوزه انتخابیه میانه:
سید مرتضی حسینی

حوزه انتخابیه پارس آباد، بیله سوار و اصلاندوز:

امید علی رعنایی بیله سوار

حوزه انتخابیه سمیرم:
رحیم کریمی

حوزه انتخابیه لنجان:
حسین رجائی ریزی

حوزه انتخابیه کرج، اشتهارد و فردیس:

مصطفی سعیدی سیرائی

حوزه انتخابیه ورامین پیشوا و قرچک:

حسین نوش آبادی

حوزه انتخابیه بیرجند، درمیان و خوسف:

علی مولوی حقیقی

حوزه انتخابیه مشهد و کلات:

کاظم معتمدی فر

حوزه انتخابیه آبادان:
صادق کمائی
سید محمد مولوی

حوزه انتخابیه رامهرمز و رامشیر:
ابراهیم متینیان

حوزه انتخابیه خدابنده:
سعید رفیعی

حوزه انتخابیه زنجان و طارم:
محمد اسماعیلی

حوزه انتخابیه شیراز و زرقان:
سیداسماعیل حسینی
ابراهیم عزیزی

حوزه انتخابیه مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد:
سیروس سجادیان

حوزه انتخابیه کرمانشاه:
عبدالرضا مصری
جهانبخش امیری

حوزه انتخابیه گنبد کاووس:
قرجه طیار

حوزه انتخابیه خرم آباد و چگنی:
محمدرضا ملکشاهی راد
هادی هاشمی نیا

حوزه انتخابیه قائم شهر، سواد کوه و جویبار:
علی کشوری
مصطفی معلمی

حوزه انتخابیه ملایر:
احمد آریائی نژاد

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد و از میان نامزد‌های حاضر در عرصه رقابت، ۲۴۵ نفر به مجلس راه یافتند و سرنوشت ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات که در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود، روشن خواهد شد.

تبلیغات دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از بامداد ۱۳ اردیبهشت آغاز شد و تا ساعت هشت صبح پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ادامه دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • فهرست نامزد‌های جبهه مردمی ایران قوی در ۲۲ حوزه اعلام شد
  • زوال اسرائیل در اندیشه امام و رهبر انقلاب
  • ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی در تدوین سیاست‌ها
  • ویژگی‌های یک نماینده شایسته در مجلس چیست؟
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی
  • فهرست مشترک جبهه پایداری و شانا برای دور دوم انتخابات تهران
  • کارنامه سیاست‌های مسکن پس از انقلاب
  • برخورد وحشیانه آمریکا با دانشجویان حامی غزه چهره واقعی آنها را نشان داد
  • پیش بینی ۲۸۷ شعبه برای دور دوم انتخابات
  • انتخابات الکترونیک در کدام حوزه‌ها برگزار می‌شود؟