Web Analytics Made Easy - Statcounter

شورای امنیت سازمان ملل قرار است امروز (سه‌شنبه) به برگزاری اولین نشست علنی رسمی خود در خصوص مساله امنیت سایبری پرداخته و به تشدید فزاینده هک سایبری زیرساختهای کلیدی کشورها، موضوعی که اخیرا از سوی جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا نزد ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه مطرح شد، رسیدگی کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری فرانسه، جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در نشستش در اوایل ماه جاری میلادی با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در شهر ژنو سوئیس برای روسیه‌ای که اغلب متهم به قرار داشتن در پشت هکهای سایبری عمده شده، خطوط قرمزی را تعیین کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  در این مورد او به طرح ۱۶ موجودیت "مصون"  اعم از بخش انرژی تا بخش توزیع آب پرداخت.

یک سفیر اروپایی متخصص در امنیت سایبری گفت: این یک فهرست عمومی از زیرساختهای حیاتی است که هر کشوری دارد.

این دیپلمات بیان کرد: در  اولین کمیته سازمان ملل ما در سال ۲۰۱۵ که مربوط به شش سال پیش است، توافق کردیم که به عنوان کشورهای عضو سازمان ملل از فعالیتهای سایبری شرورانه علیه زیرساختهای حیاتی یکدیگر پرهیز کنیم.

نشست امروز سه شنبه به درخواست استونی که برای ماه ژوئن ریاست شورا را بر عهده داشته و از رهبران مبارزه با هک است برگزار شده و خود این نشست به صورت اینترنتی و در سطح وزیران برگزار می‌شود.

در گذشته هم شورای امنیت سازمان ملل به این موضوع اما تنها به صورت غیررسمی، هم در قالب نشست پشت در های بسته و هم نشست علنی پرداخته است.

یک دیپلمات دیگر که نامش را فاش نکرد نیز گفت: این مساله چیزی نیست که ما بتوانیم در قبالش سرمان را مثل کبک زیر برف کرده و بگوییم که وجود ندارد.

این مقام اضافه کرد: این یک مساله جدید است و در شورای امنیت بعد از ۷۶ سال سر و کار داشتن با جوامع سنتی‌تر صلح و امنیت، همچون همیشه مطرح کردن هر چیز جدیدی دشوار است.

قرار است این نشست با ارائه یک گزارش از سوی ایزومی ناکامیتسو، معاون امور خلع سلاح دبیر کل سازمان ملل گشایش یابد.

استونی گفت، هدف از این نشست ویدیوکنفرانسی "کمک به درک بهتر ریسکهای فزاینده برآمده از فعالیتهای شرورانه در حوزه سایبری و تاثیر آنها بر صلح و امنیت بین الملل است."

این سفیر گفت: حوزه سایبری یک دامنه با استفاده دوگانه است. ما در وضعیتی پیچیده هستیم که مشابه با دیگر عناوین امنیت بین‌المللی نیست. بنابراین مساله مربوط به موضوع معمول کنترل تسلیحات که در ارتباط با آن می توانید یک معاهده امضا و سپس راستی آزمایی کنید نیست. شما باید یک رویکرد نوآورانه‌تر داشته باشید. به گفته این دیپلمات، امید است که این نشست به این موضوع اشاره کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شوراي امنيت شورای امنیت سازمان ملل شورای امنیت رئیس جمهور سازمان ملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۹۴۱۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت شورای هماهنگی تبلیغات از اعتراضات دانشجویی علیه اسراییل

به گزارش خبرگزاری مهر، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، بیانیه‌ای در حمایت از اعتراضات بین المللی دانشجویی علیه جنایات صهیونیست‌ها صادر کرد.

در این بیانیه آمده است:

با ادامه‌ی نسل‌کشی، کشتار و جنگ در غزه، دانشگاه‌های سراسر جهان بویژه ایالات متحده آمریکا شاهد بزرگ‌ترین موج تجمعات اعتراضی به نشانه‌ی همبستگی با مردم فلسطین و خواهان قطع مراودات علمی با نهادها و شرکت‌های وابسته به آن و توقف ارسال تسلیحات کشتار جمعی به سازه‌ی فاشیستی هستند.

امروز در مهد به اصطلاح «آزادی بیان» و «آزادی آکادمیک» (آزادی موسسات دانشگاهی، پژوهشی و اعضای جامعه علمی، استادان، پژوهشگران و دانشجویان)، در حمایت از درنده خوترین نیروی تاریخ بشر یعنی دولت فاشیست و آپارتاید رژیم صهیونیستی، آمریکای جنایتکار که خود را متصدی بلامنازع فضیلت‌ها و ارزش‌های انسانی می‌داند در کسری از ثانیه ارزش‌های جهانشمول آزادی را تحقیر و روی راستینِ خود را نشان داده و در یک اقدام بی‌سابقه با اشغال و لگدمال کردن حریم مستقل دانشگاه آن را تبدیل به پادگان کرده و با گسیلِ پلیس ضد شورش، گارد ملی ارتش آمریکا، استقرار نیروهای امنیتی و تک‌تیرانداز، نصب دوربین‌های امنیتی نسبت به محاصره دانشگاه و دستگیری، بازداشت و ضرب و شتم صدها استاد و دانشجو اقدام و با پرونده‌سازی، مقدمات تعلیق و اخراج آنها را در راستای سرکوب و خفه کردن صدای حامیان فلسطین و معترضین به ماشین نسل‌کشی فراهم کرده است و سازمان بدنام موساد با استفاده از تکنولوژی شناسایی صورت، دانشجویان را تهدید به از دست دادن موقعیت‌های شغلی و استخدامی می‌کند.

امروز در دوره پسافروپاشی و افول هژمونی نظام سلطه، که تحولات جهانی با سرعت سرسام‌آور حول مساله فلسطین و غزه قهرمان به پیش می‌رود و خیزش نوین ضد صهیونیستی در دانشگاه‌های جهان به راه افتاده و نیروهای ساحت میدانی جبهه خود را مشخص و حول این مساله دست به صف‌آرایی زده‌اند دانشجویان و اساتیدِ تمامی دانشگاه‌های ایران اسلامی، حمایت از مردم فلسطین را رسالت و ماموریت اصلی خود قرار داده و پیش‌آهنگ تحولات منطقه‌ای و جهانی باشند و با نمایندگی مطالبات مردمی نگذارند نیروهای منحط، اوباش و شیفتگان دموکراسی صوری و گزینشی آمریکایی بر حوزه عمومی مسلط گردند.

کد خبر 6089667 هادی رضایی

دیگر خبرها

  • نبیه بری: منتظر دریافت پیشنهاد فرانسه درخصوص کاهش تنش هستیم
  • سودان خواهان برگزاری نشست فوری شورای امنیت درباره «تجاوزات امارات» شد
  • هم اندیشی علمی مساله حجاب؛ حکمرانی نرم و سخت برگزار می شود
  • تلنگری به طرفداران گفتمان سازش
  • حمایت شورای هماهنگی تبلیغات از اعتراضات دانشجویی علیه اسراییل
  • کدام کشورها تیک‌تاک را ممنوع کرده‌اند؟
  • کاخ سفید مدعی شتاب تازه ای در مذاکرات غزه شد
  • تاکید پاکستان بر توقف جنگ غزه و حل مساله فلسطین در اجلاس سازمان شانگهای
  • اعلام همکاری مالزی در زمینه امنیت سایبری با افغانستان
  • اجلاس امنیتی سن‌پترزبورگ؛ فرصتی برای تبیین اهداف ایران بعد از «وعده صادق»