Web Analytics Made Easy - Statcounter

دكتر حسین مهری مدیر عامل بانک صنعت و معدن روز دوشنبه هفتم تيرماه سال جاري به همراه هیأتی متشکل از حسین عسکری عضو هیأت مدیره و بيژن اسدي معاون امور نظارت، حقوقي و وصول مطالبات از شعبه شهيد نورايي شمس آباد اين بانك و چندين طرح تأمين مالي شده توسط اين بانك بازدید کرد.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از پايگاه اطلاع رساني بانك صنعت و معدن، دكتر مهری که در جمع همکاران این شعبه حضور یافته بود درباره نقش و اهمیت شعب بانك عنوان کرد: نقش شعب و مديران استاني در برقراري ارتباط مستقيم با مشتريان بسيار شايان توجه است و با شناسايي فرصت ها و مزيت هايي كه در هر منطقه قابل احصاء است، مي توانند سهم بسيار زيادي در رشد و توسعه صنعتي هر منطقه ايفا نمايند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي بیان داشت: مأموريت ما ایفای نقش واسطه ‌گری برای تخصیص بهینه منابع است تا زنجیره های تولید در داخل کشور تکمیل شده و به سمت خودکفایی در تولید و اشتغال پایدار حرکت کنیم و از طرفي بايد توجه داشته باشيم كه شناسايي اهليت و صلاحيت متقاضيان و اولويت بندي آنها بر اساس توجيه اقتصادي و سودآوري و نقشي كه در توسعه كشور دارند، بسيار حايز اهميت است.
وی ادامه داد: شعب بايد از تمام ظرفیت ها و پتانسیل های موجود در جهت ارایه خدمات به صنعتگران استفاده كنند و در این راستا اختيارات لازم به آنان داده شده است و ما باور داريم كه كاركنان شعب بانك از تخصص، دانش و انگيزه لازم براي پيشبرد سياست ها و اهداف بانك برخوردارند.
در ادامه مدیر عامل و هیأت همراه از شرکت های ونوس شیشه،‌ سازور سازه آذرستان، پکا شیمی و صنایع شیشه و گاز ایران (شوگا) كه از سوي اين بانك تأمين مالي شده اند، بازدید کردند و از نزدیک با صنعتگران و کارآفرینان این واحدها به گفتگو پرداخته و در جریان فعالیت آنها قرار گرفتند و پس از تبادل نظر و همفكري با رياست شعبه تصمیمات مهمی نیز برای پشتيباني و حمايت همه جانبه و تأمین نقدينگي این واحدها گرفته شد.
شركت ونوس شيشه به توليد انواع شيشه هاي اتومبيل، سكوريت، شيشه هاي دوجداره و ساختماني با ظرفيت 293 هزار متر مربع در سال مبادرت دارد و از بانك صنعت و معدن100 ميليارد ريال تسهيلات سرمايه در گردش دريافت نموده و براي 450 نفر به صورت مستقيم اشتغال ايجاد كرده است.
شركت سازور سازه آذرستان، سازه هاي فلزي و سوله با ظرفيت 14 هزار و 450 تن در سال توليد مي كند؛ اين شركت 1000 ميليارد ريال در قالب تسهيلات سرمايه در گردش از اين بانك دريافت نموده است و براي 450 نفر اشتغالزايي داشته است.
شركت پكا شيمي نيز به توليد انواع رنگ پودري الكترواستاتيك جهت مصارف صنعتي مانند قطعات خودرو و نفت و گاز با ظرفيت 9600 تن در سال مي پردازد و تسهيلاتي به ميزان 70 ميليارد ريال در قالب سرمايه ثابت و 600 ميليارد ريال نيز به عنوان سرمايه در گردش دريافت داشته و براي 196 نفر به صورت مستقيم اشتغال ايجاد كرده است.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: میلیارد ریال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۹۴۲۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۱۱۷ همت تسهیلات بدون ضامن

به گزارش خبرنگار مهر سید احسان خاندوزی در مراسم رونمایی از برات الکترونیکی که صبح امروز در وزارت اقتصاد برگزار شد گفت: یک عادت قدینی در تأمین مالی از طریق شبکه بانکی، در شبکه فعالان اقتصادی وجود دارد که رویه‌ای غالب است. اما با توجه به محدودیت‌های سیاست کنترل ترازنامه بانک‌ها چاره‌ای جز معرفی ابزارهای جدید تأمین مالی بنگاه‌ها نخواهیم داشت.

وزیر اقتصاد گفت: بایستی مسیرهای جاری تأمین مالی را بیش از پیش هموار کنیم و ابزارهایی از جنس اوراق گام، فاکتورنیک، سفته و برات الکترونیک و…در این راستا توسعه یابند.

خاندوزی گفت: اگر کمک و همراهی قوه قضائیه و بانک‌مرکزی سایر دستگاه‌ها نبود این ابزارها به این شکل توسعه نمی‌یافتند.

وی افزود، بر اساس حکم قانون، سهم و وزن تأمین مالی اقتصاد توسط دستگاه‌های مختلف، به وسیله وزارت اقتصاد تعیین خواهد شد.

در همین راستا طرح جدید تأمین مالی زیر ساخت، نیز وزن بیشتری به وزارت اقتصاد خواهد داد تا نقش هماهنگ کننده بیشتری میان دستگاه‌ها ایفا کند.

وزیر اقتصاد خاطر نشان کرد، نهاد تضمین و نقش ضمانت نامه‌ها در گره گشایی از تولید یک دهم سایر کشورها در ایران مؤثر نیست.

برای هر کدام از بانک‌های کشور با توجه به نوع کسب و کار آنها باید مشخص شود که سهم هر بانک در تأمین مالی تولید و میزان استفاده آنها از روش‌های موجود تأمین مالی چه قدر است.

وی افزود، به عنوان یک پیشنهاد مشخص برای استفاده از قدرت خلق پول در بانک‌ها باید سهم آنها در استفاده از ابزارهای تأمین مالی از قبیل برات الکترونیک مشخص شود.

سال قبل سرمایه بانک‌های تحت مدیریت دولت به بیش از ۲۷۰ همت رسیده است. همچنین در سه سال اخیر به میزان قابل توجهی به سرمایه بانک‌های دولتی افزوده شده است.

وی با اشاره به اینکه مجموعاً ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانک‌ها واگذار شد، گفت: در دولتهای قبل فقط ۵۴ همت از اموال مازاد بانک‌ها فروخته شده بود، بر این اساس امیدواریم با توجه به مصوبه هییت وزیران در سال جاری شاهد رشد بیشتری نسبت به موضوعاتی از قبیل واگذاری اموال مازاد بانک‌ها باشیم.

خاندوزی همچنین گفت: سال قبل سهم تسهیلات خرد خانوار به ۱۹ درصد رسید و تا امروز ۱۱۷ همت تسهیلات بدون ضامن پرداخت شده است.

کد خبر 6089766 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • ۱۷ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در بخش اصناف قم انجام شد
  • برات الکترونیک چیست؟ | روش جدید برای تامین مالی فعالان اقتصادی
  • محکومیت مالی برای قاچاق سوخت در جنوب سیستان و بلوچستان
  • پرداخت ۱۱۷ همت تسهیلات بدون ضامن
  • سابقه چندساله رشد تولید با مشارکت مردم در صنعت نفت
  • «خضری» در یک قدمی فرآوری ۵ ماده معدنی/جهش اقتصادی در حوزه معدن
  • مدیر عامل لیگ برتر: پرونده مالی منچسترسیتی به زودی به نتیجه می‌رسد
  • بازدید هیات تجاری هرمزگان از نمایشگاه لاستیک و پلاستیک چین
  • بازدید مدیر عامل شرکت آبفای استان یزد از تصفیه خانه آب شهر میبد
  • تامین مالی طرح‌های صنعت گاز منوط به وصول بدهی‌ ابربدهکار است