Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس،‌ بر اساس محتویات کتاب «صادقانه، ما قطعاً این انتخابات را بردیم» به نوشته «مایکل بندر» خبرنگار روزنامه «وال استریت ژورنال»، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور سابق آمریکا و ژنرال «مارک میلی» رئیس وقت ستاد مشترک ارتش آمریکا، در تابستان ۲۰۲۰، بحث‌های بسیار پرتنشی در خصوص نحوه رسیدگی به اعتراضات مرتبط با بی‌عدالتی‌های نژادی داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وبگاه «اکسیوس» نیز که نسخه‌هایی از کتاب فوق را مشاهده کرده، گزارش کرد که در زمانی‌که ترامپ به دنبال استناد به «قانون شورش» بود تا از طریق آن بتواند با استقرار ارتش و نظامیان گارد ملی در سراسر آمریکا، معترضان به رفتارهای خشونت‌بار و نژادپرستانه پلیس را سرکوب کند، تلاش کرد تا میلی را به عنوان کارزار نظامی مقابله با اعتراضات علیه خشونت و نژادپرستی پلیس که بعدها به آشوب تبدیل شد، مسئول کند.

اکسیوس بخش‌هایی از این کتاب را منتشر کرد که در آن نوشته شده بود: «ترامپ که با (بیل) بار [ دادستان کل کشور] و [ وزیر دفاع مارک ] اسپر و میلی در اتاق بررسی اوضاع نشسته بود، ادعاها درباره خشونت (در کشور آمریکا) را بزرگنمایی کرد و با اعلام این که میلی را "مسئول" (سرکوب اعتراضات) می‌کند، نگرانی را در مقام‌ها به وجود آورد».

در ادامه این کتاب آمده است: «میلی در جلسه‌ای خصوصی به ترامپ درباره نقشی که به وی داده بود، اعتراض کرده بود. او یک مشاور بود نه فرمانده اما ترامپ از اوضاع ناراضی بود و حرف خودش را می‌زد و بر سر وی (میلی) فریاد زد: "بهت گفتم که تو لعنتی مسئولی!»

طبق آن چه در کتاب آمده است، میلی نیز با فریاد خطاب به ترامپ گفت: «من مسئول نیستم! تو لعنتی نمی‌توانی این گونه با من حرف بزنی!»

میلی سپس با عصبانیت خطاب به افرادی که در جلسه حضور داشتند، گفت: «لعنتی. یک اتاق پر از حقوقدان در این جا وجود دارد. آیا کسی هست که وظیفه و مسئولیت حقوقی مرا به وی اطلاع می‌دهد؟»

بار سپس در تأیید اظهارات میلی گفت: «آقای رئیس‌جمهور، حق با اوست. ژنرال (میلی) درست می گوید».

رئیس‌جمهور سابق آمریکا با رد روایت درج شده در کتاب مذکور، از طریق یکی از مشاوران خود مدعی شده است که هرگز چنین بحث و جدلی بین او و میلی رخ نداده است.

اکسیوس به نقل از ترامپ این گونه نوشته است: «این کاملاً یک خبر جعلی است و چنین چیزی هرگز رخ نداده است. من طرفدار ژنرال میلی نیستم اما هرگز چنین بحثی با وی نداشتم و کل ماجرا دروغ است. او هرگز جواب مرا نداده است. مایکل بندر هرگز از من در این باره سؤال نپرسیده است و این کاملاً یک خبر دروغ است».

ترامپ سپس تصریح کرد که اگر ژنرال میلی واقعاً بر سر وی فریاد می‌زده است، اخراج می‌شده است.

با این حال، بندر با دفاع از گزارش خود، تصریح کرد: «چندین نفر از مقام‌های ارشد دولت (ترامپ) در طول صدها ساعت مصاحبه با دهها مشاوره ترامپ در امور جهانی، مشاجره (بین ترامپ و میلی) را تأیید کرده‌اند».

بندر در این خصوص گفت: «برخلاف اظهارات آقای ترامپ، من در یک سؤال کتبی از رئیس‌جمهور سابق (دونالد ترامپ) در خصوص نقطه‌نظرش درباره این بحث و جدل خاص سؤال پرسیدم....وی پاسخ نداد».

در جریان اعتراضات سراسری علیه رفتارهای خشونت‌آمیز و نژادپرستانه پلیس آمریکا با اقلیت‌ها به ویژه سیاهپوستان، ترامپ با آشوبگر خطاب کردن معترضان، دستور استقرار هزاران نیروی گارد ملی آمریکا در ایالات مختلف آمریکا برای سرکوب اعتراضات را صادر کرد.

انتهای پیام/م

منبع: فارس

کلیدواژه: مارک میلی نژادپرستی تنش لفظی رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۹۴۶۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش سازمان ملل به رفتار پلیس آمریکا با دانشجویان

سخنگوی سازمان ملل در واکنش به رفتار پلیس آمریکا با دانشجویان حامی فلسطین گفت: حقوق اساسی آزادی بیان و اعتراض مسالمت‌آمیز باید رعایت شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، استفان دوجاریک سخنگوی سازمان ملل روز چهارشنبه به وقت محلی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: حقوق اساسی آزادی بیان و اعتراض مسالمت‌آمیز باید رعایت شود، همچنین اظهارات نفرت‌انگیز نباید تحمل شود.

وی افزود: چگونگی ایجاد موازنه در خصوص این موارد بر عهده رؤسای دانشگاه‌ها است.

پیش از این، آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد درباره سرکوب اعتراضات دانشجویی در آمریکا گفت که تضمین آزادی بیان و تظاهرات مسالمت‌آمیز «ضروری» است و در این باره اظهار کرد در عین حال، بدیهی است که سخنان نفرت‌انگیز غیرقابل قبول است. من معتقدم که چگونگی مدیریت صحیح اتفاقاتی که ما شاهد آن بوده‌ایم بر عهده مقامات دانشگاه‌ها است.

به گزارش ایمنا، دانشجویان دانشگاه کلمبیای نیویورک آمریکا در ۱۷ آوریل پس از شهادت مینوچه نعمت شفیق رئیس دانشگاه کلمبیا در مقابل کنگره، اردوگاهی (چادرهایی) را در محوطه دانشگاه کلمبیا برپا کردند.

رئیس دانشگاه کلمبیا، بیش از همتایانش در هاروارد و پن در طول شهادت‌های مشابه قبلی، با قانون‌گذارانی که از اعتراضات دانشجویی علیه اسرائیل انتقاد می‌کردند، همسو بوده است.

در ۱۸ آوریل، شفیق از اداره پلیس نیویورک خواست تا چادرهای دانشجویان را جمع کند. از آن زمان، چادرهای همبستگی و تحصن‌ها در دانشگاه‌های سراسر آمریکا برپا شده است. تظاهرات دانشجویی علیه جنگ غزه بیش از شش ماه است که در سراسر آمریکا در حال برگزاری است اما این تظاهرات با حوادث هفته گذشته شدت گرفت.

استفاده از خشونت و ابزارهای پلیسی برای مقابله و سرکوب تجمعات و اعتراضات آرام و روز افزون دانشجویان و جوانان آمریکایی و ورود پلیس به محیط دانشگاهی، مخالف ادعاهای آن کشور درباره اصل آزادی بیان و آزادی تجمعات بوده و محیط و مراکز علمی را امنیتی می‌سازد.

اینگونه سرکوب‌های خشونت‌آمیز در امتداد سیاست حمایت علنی از کشتارها و جنایات جنگی اسرائیل به شمار می‌رود و موجب تشویق آن رژیم به ادامه تنش آفرینی، جنگ افروزی و نسل کشی خواهد شد.

این تجمعات اعتراضی همچنین نشانه خشم و نگرانی فزاینده وجدان‌های بیدار در آمریکا، از جمله جامعه مسلمانان آن کشور، و نیز نگرانی‌های روزافزون جامعه جهانی نسبت به استمرار و تقویت حمایت مالی، سیاسی و تسلیحاتی و گسترده دولت و کنگره آمریکا از جنایات جنگی و نسل کشی در فلسطین و نادیده گرفتن حقوق بشر و بین‌الملل است.

منبع: ایرنا

کد خبر 749874

دیگر خبرها

  • بایدن در دو نسخه؛ سرکوب زنان آمریکایی و حمایت از زنان ایرانی
  • در واکنش به سرکوب دانشجویان معترض آمریکایی؛ کنعانی: پرده تزویر از چهره مدعیان دروغین شعار ‎آزادی بیان افتاده است
  • سرکوب جنبش‌های اعتراضی دانشجویان حامی فلسطین نشان از عدم پایبندی مدعیان حقوق بشر به آزادی است
  • بازداشت ۲ هزار نفر از معترضان حامی فلسطین در آمریکا
  • سندرز خواستار تمرکز بر جنایات در غزه به جای اعتراضات دانشگاهی شد
  • ستون سرکوب
  • واکنش سازمان ملل به رفتار پلیس آمریکا با دانشجویان
  • ادامه سرکوب دانشجویان آمریکایی
  • ترامپ: حامیان فلسطین در دانشگاه کلمبیا پول گرفته‌اند
  • درگیری لفظی میان لاپید و وزیر شهرک‌سازی رژیم صهیونیستی بالا گرفت