Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز سه شنبه گروه فرهنگی ایرنا از کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، مجموعه کارگاه‌های حال خوش زندگی با هدف تقویت توانمندی نوجوانان در مهارت‌های زندگی، بر پایه روان‌شناسیِ مثبت‌گرا طراحی شده است و هر یک به صورت تخصصی بر یکی از مهارت‌ها تمرکز دارد.

مهارت برقراری و تثبیت روابط مثبت، مهارت خودباوری، مهارت جرات‌مند بودن، مهارت زندگی معنوی، مهارت امیدوار بودن، مهارت شاد بودن و مهارت هوش هیجانی عنوان ‌هفت کارگاهِ‌ حال خوش زندگی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نوجوانان در این دوره‌ها یاد می‌گیرند چطور روابط‌شان را با دیگران مدیریت کنند، خود را بهتر بشناسند، با سبک‌های رفتاری آشنا شوند، مطمئن‌تر قدم بردارند، چگونه در هر شرایطی خونسردی خود را حفظ کنند، امیدوار باشند، برای خوشحال کردن خود نقشه بکشند، با هیجان‌های خود آشنا شوند و...
به عنوان مثال در کارگاه هوش هیجانی نوجوانان می‌آموزند که اصطلاح هوش هیجانی به چه معناست و چگونه تقویت می‌شود و در کارگاه خودباوری با نقاط قوت و ضعف خود آشنا شده و سعی می‌کنند خود را با تمام کمی‌ها و کاستی‌ها پذیرفته و قدم در جهت رشد خود بردارند.


بر همین اساس، آن‌ها در کارگاه زندگی معنوی نیز با سبک‌های معنوی در مقابله با مشکلات زندگی آشنا و با انجام فعالیت‌هایی به شیوه‌ی غیرمستقیم و با استفاده از مولفه‌های معنویت، زندگی واقعی را تجربه می‌کنند و یا در کارگاه مهارت جرات‌مندی بر تقویت توانمندی نوجوانان - که بر پایه روان‌شناسی مثبت‌نگر است - تاکید می‌شود.
نوجوانی که در کارگاه مهارت شاد بودن نیز شرکت می‌کند، می‌آموزد که به جای منتظر بودن، برای خوشحال کردن خود نقشه بکشد و برای عملی کردن نقشه‌هایش دست به کار شود.
همچنین در کارگاه مهارت ایجاد روابط مثبت نوجوان یاد می‌گیرد چه‌طور روابطش با دیگران را مدیریت کند که هم برای خودش و هم برای طرف مقابل پیامدهای مثبت داشته باشد.
در کارگاه مهارت امیدوار بودن نوجوان به کمک فعالیت‌های متنوع و هیجان‌انگیز با راه‌کارهای انتخاب هدف مناسب آشنا می‌شود و می‌آموزد چه‌طور با برنامه‌ریزی، آرزوهای خود را به اهدافی دست یافتنی تبدیل کند.


زهرا عبدالحی، طیبه زمانی‌پزوه، زهرا برجی، فاطمه فرهنگیان، رفعت‌السادات خرم‌زاده، بهار ملک‌پور و مهدی هدایت‌فر مدرسان دوره‌های حال خوش زندگی هستند که در حوزه روان‌شناسی و فلسفه، سابقه کار با نوجوانان را دارند.
کارگاه‌های حال خوش زندگی برای دو گروه سنی «نونگاه» و «نوجوان» (۱۲ تا ۱۸ سال) برگزار می‌شود.
علاقه‌مندان برای حضور در این دوره‌ها تا ۱۳ تیر فرصت دارند با مراجعه به پایگاه مجازی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان ثبت‌نام کنند.

اجرای نمایش محیطی «نترسک» در فضای باز مرکز تئاتر کانون

نمایش نترسک اثر مژگان رضائیان از فردا (چهارشنبه، ۹ تیر) به شیوه محیطی و رایگان اجراهای خود را در فضای باز مقابل مرکز تولید تئاتر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آغاز می‌کند.

این نمایش ویژه کودکان بالای ۶ سال است که از ساعت ۱۸:۳۰ در محوطه بیرونی و فضای باز مرکز تولید تئاتر و تئاتر عروسکی کانون پرورش فکری اجرا می‌شود.
در خلاصه این نمایش آمده است؛ در مزرعه‌ای بی آب و علف مترسکی تنها زندگی می‌کند که با پرنده‌ای زخمی مواجه می‌شود، مترسک به پرنده کمک می‌کند تا سلامت خود را به دست بیاورد. در نهایت پرنده برای قدردانی از محبت مترسک، پیشنهاد رفتن به سرزمین دیگری را می‌دهد. 


بر اساس این خبر، بازیگران این ‌نمایش الهام دارابی و سیما رحمانی هستند. طراحی صحنه و دکور و طراحی لباس این نمایش را میترا رضائیان، طراحی و ساخت عروسک را مژده ذکریاپور و طراحی پوستر و بروشور را مریم اردلی بر عهده دارند.
همچنین مشاور هنری این اثر حسن دادشکر پیشکسوت تئاتر عروسکی بوده و اشعار و آهنگ‌سازی آن بر عهده امیرحسین انصافی و ساخت تیزر و افکت از سوی هانا حواری‌نسب انجام شده است.
از دیگر عوامل این نمایش اختر تاجیک و هانا حواری‌نسب به عنوان عکاس، علیرضا حسین‌پور و محمدرضا شاملوفر به عنوان سازندگان دکور، فرزاد فرزام به عنوان مدیر صحنه، فرزاد کوشکی به عنوان دستیار صحنه، آرزو رحمانی در بخش دوخت لباس و مهتاب فرهپور به عنوان منشی صحنه و دستیار کارگردان با این نمایش همکاری دارند.
این نمایش همه‌روزه به جز شنبه‌ها ساعت ۱۸:۳۰ در محوطه بیرونی مرکز تولید تئاتر و تئاتر عروسکی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در پارک لاله تهران به صورت رایگان برای عموم علاقه‌مندان اجرا می‌شود.


همچنین نمایش آرزوهای یک موش کور به نویسندگی سعید ابک و کارگردانی وحید نفر نیز از دهم تیر در ساعت ۱۹:۱۵ سالن بوستان مرکز تئاتر کانون پرورش فکری اجرا می‌شود.
بر اساس اطلاعیه ستاد ملی مبارزه با کرونا، هنر تئاتر در گروه مشاغل دو است و اجرای نمایش تنها در زمان وضعیت قرمز متوقف خواهد شد.

بهره‌مندی مددجویان بهزیستی و کمیته امداد از فعالیت‌های کانون

مدددجویان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی از این پس از فعالیت‌های فرهنگی و هنری مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان دراستان‌های البرز و ایلام بهره‌مند خواهند شد.

در نشست‌هایی جداگانه، مدیران کل کانون در استان‌های البرز و ایلام درباره‌ همکاری‌های مشترک با کمیته امداد و سازمان بهزیستی با مسوولان این دو نهاد گفت‌وگو کردند.
مهری فلاح معاون فرهنگی‌اجرایی کانون البرز در نشست مشترک با مسئولان کمیته امداد امام خمینی شعبه‌ گلشهر کرج از بررسی شرایط جذب مددجویان مستعد در انجمن‌های تخصصی کانون استان سخن گفت. وی بر لزوم بهره‌گیری کودکان و نوجوانان کم‌برخوردار از فعالیت‌های کانون تاکید و ابراز امیدواری کرد کارگاه‌های تخصصی کانون بتواند زمینه شناخت و بروز استعدادهای کودکان و نوجوانان را فراهم کند.
فلاح ضمن معرفی این فعالیت‌ها و همچنین تشریح اهداف و فعالیت‌های انجمن‌های تخصصی فرهنگی، هنری، ادبی و علمی،  درباره‌ی مددجویانی که قبلا با حضور در دوره‌های مختلف مهارت‌های لازم را کسب کرده و استعدادیابی شده‌اند، گفت امیدواریم انجمن‌های کانون، فرصتی را برای جذب این اعضا فراهم کرده و با دعوت از اساتید مجرب و برگزاری دوره‌های ویژه، زمینه‌ رشد آنان در مهارت‌های مختلف و همچنین فرصت کارآفرینی را برای این عزیزان فراهم کنند.
در بخش دیگری از این نشست، نرمین کریمی، کارشناس فرهنگی کانون البرز نیز در خصوص عنوان‌های کارگاه‌های تخصصی کانون، جزئیات مراحل ثبت‌نام و نحوه‌ی حضور اعضا در کارگاه‌ها و انجام پشتیبانی‌های مستمر در این خصوص توضیح داد.
بخش دوم این نشست تخصصی نیز به تشریح اهداف و فعالیت‌های مرکز نیکوکاری ویژه همکاران کانون البرز اختصاص یافت که طی آن، رنجبر مدیر کمیته امداد شعبه گلشهر تاکید کرد که در این طرح، هر اداره می‌تواند یک پایگاه نیکوکاری باشد. وی از استقبال چند سازمان کرج از این فعالیت خبر داد.
در ایلام نیز تفاهم‌نامه‌ی همکاری میان دو نهاد کانون و بهزیستی امضا شده است که انجام فعالیت‌های مشترک و برنامه‌های فرهنگی‌هنری از بخش‌های آن اعلام شده است.
مهدی جمالی و زهرا همتی مسئولان این دو مجموعه در نشست امضای این تفاهم‌نامه ابراز امیدواری کردند که روند فعالیت‌های مشترک خدمت به کودکان کار و آسیب‌دیده اجتماعی را نیز در بر بگیرد.
این تفاهم‌نامه با هدف گسترش برنامه‌های فرهنگی و هنری بین اقشار آسیب‌پذیر مانند کودکان کار، کودکان شبه‌خانواده، دختران در معرض آسیب‌های اجتماعی، کودکان حاضر در مراکز نگه‌داری و دارای معلولیت منعقد شده است.

فرماندار سروستان در پی راه‌اندازی مرکز سیار کانون

 محسن پورزارعی، فرماندار سروستان با حضور در اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان فارس با مدیرکل این نهاد دیدار و برای راه‌اندازی واحد کتابخانه سیار با همکاری فرمانداری و شهرداری این شهر، قول مساعد داد.
او همچنین از مدیر کل کانون فارس خواست تا به فعالیت‌های مرکز فرهنگی‌هنری کانون در سروستان، با ارائه خدمات به کودکان و نوجوانان رونق بیشتری  داده شود.
سعیدرضا کامرانی مدیرکل کانون استان نیز با اشاره به فعالیت‌های مرکز فرهنگی‌هنری کانون در سروستان، فعالیت ۵۶ مرکز ثابت، سیار و پستی کانون فارس را با توجه به سابقه بیش از ۵۰ ساله‌ی این نهاد، گام بزرگی در راه تحقق اهدافی چون پرورش استعدادها و خلاقیت در بین مخاطب کودک و نوجوان دانست و با اشاره به جمعیت دانش‌آموزی و تعداد روستاهای سروستان، راه‌اندازی کتاب‌خانه سیار روستایی در این شهر را ضرورتی دانست که در صورت همکاری مسوولان سروستان قابل اجراست.
مدیر کل کانون فارس همچنین خواستار پیگیری و تعیین تکلیف بخشی از زمین پارک محوطه مرکز سروستان و افزدون آن به مرکز با هدف تأمین امنیت، حصارکشی و استفاده از ظرفیت فضا برای برگزاری فعالیت‌های حضوری و اخذ سند مالکیت مرکز شد.

برچسب‌ها کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان سینمای کودک و نوجوان ادبیات کودک و نوجوان سینما مهارت اموزی کتاب مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان سینمای کودک و نوجوان ادبیات کودک و نوجوان کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان سینمای کودک و نوجوان ادبیات کودک و نوجوان سینما مهارت اموزی کتاب مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کارگاه مهارت حال خوش زندگی کمیته امداد کارگاه ها فعالیت ها مهارت ها کل کانون دوره ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۹۴۹۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت/ کشورها برای محفاظت از کودکان چه کردند؟

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم وفناوری آنا، با آمدن تکنولوژی و فناوری استفاده از تبلت و گوشی در میان کودکان و نوجوانان رواج پیدا کرده است، اما استفاده از فناوری چه اندازه کنترل شده است تا کودکان محتوا‌های مربوط به سنین خود را مشاهده کنند؟

اینترنت و فضای مجازی به همان میزان که مفید و سودمند است می‌تواند مخرب باشد به خصوص برای کودکان و نوجوان که نمی‌توانند محتوای نامناسب و مناسب از یکدیگر تمیز دهند و نیازمند کنترل مستقیم از سوی والدین هستند اما این کنترل نمی‌تواند به صورت مستمر صورت بگیرد از طرفی رها شدن در این فضا خطراتی به همراه دارد.

حفاظت از کودکان اینترنت در کشور‌ها با وضع قوانین سختگیرانه

با پررنگ شدن استفاده از اینترنت در سراسر جهان کشورها به سمت وضع قوانینی رفتند تا فضای مناسب تری جهت استفاده کودکان و نوجوانان فراهم کنند. مثلا یکی از ایالات امریکا کودکان زیر ۱۸ سال را بین ساعت ۱۰:۳۰ شب و ۶:۳۰ صبح، از استفاده رسانه‌های اجتماعی منع  کرده و استفاده از رسانه‌های اجتماعی در این ایالت برای کودکان نیاز به تأیید سن دارد. برخی قوانین در دیگر ایالت‌های امریکا نشان می‌دهد که والدین می‌توانند به حساب‌های فرزندشان دسترسی داشته باشند و شرکت‌ها از جمع‌آوری اطلاعات مربوط به کودکان زیر ۱۳ سال بدون رضایت والدین منع شده‌اند.

سنگاپور

در سنگاپور نیز قوانینی برای مقابله آزار آنلاین کودکان در نظر گرفته شد طبق این قوانین پلتفرم‌های آنلاین موظف هستند در صورت گزارش محتوای مخرب اقداماتی انجام دهند و سیستم‌هایی مانند فیلتر‌های مختلف برای محافظت از کودکان به کار گیرند.

اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا استراتژی بهتری در این زمینه در نظر گرفته این استراتژی مجموعه‌ای از اقدامات پیشنهاد می‌‌کند که نخستین گام آن تولید محتوای آنلاین خلاقانه و آموزشی برای کودکان است که تنظیمات حریم خصوصی با استفاده از کنترل والدین انجام می‌شود. همچنین لایحه‌ای را برای جلوگیری و مبارزه با سواستفاده جنسی از کودکان در فضای آنلاین ارائه شده است.

فرانسه

فرانسه تولید کنندگان موبایل و رایانه مانند اپل و ... را وادار می‌کند گزینه‌ای برای محدود کردن دسترسی کودکان به اینترنت را برای والدین فراهم کنند. این قانون به طور کاملاً واضح استفاده و جمع آوری اطلاعات شخصی کاربران زیر سن قانونی را برای مقاصد تجاری مانند بازاریابی مستقیم ممنوع کرده است.

هند

کشور هند دستورالعملی را برای معلمان و والدین در خصوص ایمنی بازی‌های آنلاین صادر کرده است. طبق این دستورالعمل خرید دراپ‌های بازی بدون تاییدیه والدین مجاز نیست و باید از روش‌های پرداخت با رمز یکبار مصرف استفاده شود.والدین و معلمان باید به کودک آموزش دهند تا حریم خصوصی خود را در فضای آنلاین محافظت کنند.

استرالیا

استرالیا پیش نویس قانونی را ارائه کرده تا شبکه‌های اجتماعی را وادار کند برای کاربران کمتر از ۱۶ سال رضایت والدین را دریافت کنند. به این ترتیب استرالیا نیز به جمع کشور‌هایی می‌پیوندد که مشغول کنترل سنی شبکه‌های اجتماعی هستند و تلاش دارند قدرت شرکت‌های فناوری بزرگ را کنترل کنند.

انگلیس و امریکا

درسال گذشته میلادی انگلیس قانونی شامل ۱۵ استاندارد را اجرا کرد که هدف آن حفظ حریم خصوصی برای کودکان در فضای آنلاین است.در این میان آمریکا نیز در کنار اروپا و آسیا سعی دارد از کودکان محافظت کند. طی این لایحه پلتفرم‌های آنلاین موظف می‌شوند به والدین برای کنترل بهتر فعالیت‌های آنلاین فرزندانشان کمک کنند.همچنین ابزار‌هایی در اختیار والدین کودکان زیر ۱۶ سال قرار می‌گیرد تا از آنها محافظت شود.

چین
چین اقداماتی سختگیرانه علیه شرکت‌های فناوری بزرگ را آغاز کرد که پلتفرم‌های بزرگ باید به طور مرتب میزان حفاظت سایبری از افراد زیر سن قانونی را ارزیابی کنند تا محیطی سالم برای آنها فراهم شود.همچنین چین قوانینی برای محدود کردن وقت گذرانی افراد زیر ۱۸ سال در بازی‌های ویدئویی وضع کرد و مدت زمان مجاز برای این گروه سنی را به ۳ ساعت در هفته کاهش داد.

ایران و اینترنت کودکان

سال گذشته در کشور ما با راه‌اندازی سرویس اینترنت کودک و نوجوان (سرویس ۴۵۶) برای خانواده‌ها سه روش به‌منظور حفاظت از کودکان در فضای مجازی فراهم کرد که نخست با شماره‌گیری #۴۵۶*، دوم از طریق سایت و سوم از طریق اپلیکیشن ۴۵۶ این امکان برای خانواده‌ها فراهم‌شده تا دسترسی کودکان و نوجوانان خود به اینترنت را متناسب با سن و شرایط هر کدام تعریف و مدیریت کنند. زیرا حفاظت از کودکان در محیط اینترنت نیازمند تلاش هماهنگ والدین، تولیدکنندگان، ارائه‌کنندگان خدمات و قانونگذاران است. 

             

فراهم سازی فضای مجازی ویژه کودکان و نوجوانان در چارچوب فرهنگ 

در دولت سیزدهم صیانت به منظور ایجاد شرایط مناسب برای استفاده مفید، سالم کودکان و نوجوانان از فضای مجازی و مراقبت از آنان در برابر آسیب‌های ناشی از آن انجام می‌شود. از جمله اهداف اجرای طرح صیانت از کودکان و نوجوانان در فضای مجازی می‌توان به فراهم سازی فضای مجازی ویژه خردسالان، کودکان و نوجوانان در چارچوب فرهنگ اسلامی-ایرانی برای استفاده مناسب از فضای مجازی و پیشگیری از آسیب‌های احتمالی آن اشاره کرد.

عیسی زارع پور وزیرارتباطات و فناوری اطلاعات با توجه به اینکه حوزه کودک و نوجوان در فضای مجازی حوزه بسیار مهمی است اما آن‌چنان‌که باید و شاید به آن پرداخته نشده است گفته بود که سابقه بحث حفاظت از کودکان در فضای مجازی قریب به دو دهه است که در دنیا دنبال می‌شود و در اواخر دهه هشتاد و اوایل دهه نود هم فعالیتهای خوبی در کشور انجام شد البته در ادامه کمتر به این حوزه توجه شده است و اقدامات انجام‌ شده یا کافی نبوده یا متناسب با چارچوب‌های فرهنگی کشورمان نبوده است.

تکالیف در نظر گرفته‌شده در سند صیانت از کودکان در فضای مجازی، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مکلف شده تا با همکاری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سایر نهادهای فرهنگی یک محیط امن در فضای مجازی برای کودکان فراهم کند تا آن‌ها کمتر در معرض محتواهای نامناسب قرار گیرند. همچنین فراهم سازی محیط امن متناسب با سن و محتوایی که در اختیار کاربر قرار می گیرد، از دیگر تکالیف وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است که با همکاری خیلی خوب خانواده ارتباطات کشور و در رأس آن اپراتورهای تلفن همراه این امکان فراهم شده است.

سند صیانت از کودکان و نوجوانان در فضای مجازی یکی از مهمترین سند‌هایی است که در راستای تاکیدات مقام معظم رهبری در مورد رها بودن فضای مجازی تدوین شده

سند صیانت از کودکان در فضای مجازی
سند صیانت از کودکان و نوجوانان در فضای مجازی یکی از مهمترین سند‌هایی است که در راستای تاکیدات مقام معظم رهبری در مورد رها بودن فضای مجازی تدوین شده چرا که بر آسیب پذیرترین بخش جامعه که کودکان هستند تاکید داشته و برای کاهش آسیب پذیری در این حوزه موثر است. 

سند حمایت از کودکان و نوجوانان در فضای مجازی، از سال ۱۳۹۸ در دستور کار شورای عالی فضای مجازی قرار گرفته بود تا به واسطه آن اینترنت کودکان از اینترنت عمومی جامعه مستقل شود و هم تولید محتوای گسترده‌ای مخصوص کودکان و نوجوانان در فضای اینترنت انجام شود سند صیانت از کودکان در فضای مجازی خردادماه سال ۱۴۰۰ به تصویب رسید. 

این سند مصوب شورای عالی فضای مجازی خالق الگوی ملی برای نظم بخشی حقوقی و مدیریت فضای مجازی در ارتباط با کودکان و نوجوانان ایرانی است؛ و اصل این سند، ایجاد محیط مجازی صیانت شده برای کودکان و نوجوانان است.

کلام آخر 

محافظت از کودکان و نوجوانان در فضای اینترنت لازم و ضروری است و باید همه نهادهای مربوطه از جمله وزارت ارتباطات و شورای عالی فضای مجازی و وزارت فرهنگ پای کار باشند اما این نقش پررنگ والدین است که می تواند نتیجه مطلبوب را ارائه دهد و از آن مهم‌تر آموزش به کودکان و نوجوان از سوی خانواده و معلمان نکته پررنگی است که باید به صورت ویژه به آن پرداخت.

انتهای پیام/

مهدیه چوپانی

دیگر خبرها

  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت/ کشورها برای محفاظت از کودکان چه کردند؟
  • برپایی دو رویداد در باغ هنر برای کودکان و نوجوانان
  • گرایش کودکان به فضای مجازی نتیجه نبود امکانات در جنوب کشور+فیلم
  • گرایش کودکان به فضای مجازی نتیجه نبود امکانت در جنوب کشور+فیلم
  • برگزاری کارگاه آموزشی داستان نویسی برای کودکان در رشت
  • برپایی کارگاه آموزشی و تربیتی مضمار در رشت
  • جشنواره‌ هنر‌های نمایشی کودکان و نوجوانان در همدان
  • برپایی کارگاه آموزشی و تربیتی مضمار به معنای «میدان و عرصه» در رشت
  • پایان جشنواره نمایشی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان قم
  • حضور ۱۴ گروه در جشنواره نمایشی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان قم