Web Analytics Made Easy - Statcounter

دهمین دوره اجلاس مجمع عمومی اتحادیه رادیو و تلویزیون‌های اسلامی‌با عنوان «عدالت رسانه‌ای و آزادی بیان» پس از وقفه‌ای دو ساله در تهران و ۶ شهر مختلف از جهان اسلام شامل کابل، بغداد، بیروت، غزه، صنعا و استانبول و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در حال برگزاری است. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، به نقل از روابط عمومی رسانه ملی، دهمین دوره اجلاس مجمع عمومی اتحادیه رادیو و تلویزیون‌های اسلامی‌با عنوان «عدالت رسانه‌ای و آزادی بیان» پس از وقفه‌ای دو ساله، به جهت عدم امکان برگزاری در همه‌گیری کرونا، امروز سه شنبه ۸ تیراز دو طریق ویدئو کنفرانس و حضوری به‌صورت هم‌زمان و با مشارکت تعدادی از پایتخت‌های کشور‌های اسلامی‌که تعدادی از اعضای مجمع در آن حضور دارند، در تهران و ۶ شهر مختلف از جهان اسلام شامل کابل، بغداد، بیروت، غزه، صنعا و استانبول و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در حال برگزاری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تعدادی از شرکت‌کنندگان از طریق نرم‌افزار‌های دیداری خاص و به‌صورت زنده از دیگر کشور‌ها در نشست حضور دارند.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی
بنا به گفته انوشه مسئول کمیته اطلاع رسانی اتحادیه اعضای منتسب به اتحادیه که تا پیش از این دوره تعدادشان به ۲۲۸ عضو رسیده؛ از ۳۳ کشور، با بیش از ۲۲ زبان، از ۱۳۰ شبکه ماهواره‌ای، ۵۳ رادیوی فعال، ۳۲ مؤسسه تولیدی و رسانه‌ای، ۴ مؤسسه فضای مجازی و ۹ خبرگزاری در این دوره حضور دارند.
این نشست طی یک روز در دو نوبت صبح و بعد از ظهر که به مدت سه ساعت ابرگزار و مراسم افتتاحیه و قرائت بیانیه پایانی به عنوان اختتامیه این دوره اجلاس در پایان نوبت بعد از ظهر، به‌صورت زنده پخش می‌شود.
در مراسم افتتاحیه، شخصیت‌های صاحب‌نام و برجسته رسانه‌ای، تعدادی از وزرا و مسئولان رسانه از کشور‌های مختلف و گروهی از کارشناسان حوزه رسانه شرکت دارند. در این دوره گزارشی از مؤسسات رسانه‌ای فلسطین که توسط اشغالگران صهیونیست در عملیات «سیف القدس» تخریب شدند ارائه می‌شود.

در این نشست دبیرکل جدید، دو معاون ایشان، شورای عالی جدید اتحادیه و رئیس شورای عالی با رأی اعضا انتخاب می‌شوند. اعضای شورای عالی ضمن ارزیابی خدمات موسسات وابسته مانند Unews، تبادل برنامه UPD اطلاعات UFEED، آموزش UCMT و غیره، پیرامون برنامه‌های مربوط به هماهنگی در عرصه برنامه‌ها و تجربیات، آموزش و اطلاعات و محصولات مشترک، به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت؛ برنامه‌هایی که قرار است اتحادیه طی سال‌های آینده اجرا کند. علاوه بر این از جایزه سالانه اتحادیه برای تبادل خبر، برنامه و آموزش در سال ۲۰۲۰ نیز رونمایی خواهد شد.

مسئول کمیته اطلاع رسانی اتحادیه تصریح کرد: شرکت‌کنندگان، آیین‌نامه داخلی اتحادیه را بررسی می‌کنند که مهم‌ترین آن شامل طراحی پروژه‌های جدید برای اتحادیه، پذیرش و جذب عضو جدید و توسعه نظام‌ها و قوانین فعلی است. دبیرخانه از فعالیت‌های اتحادیه که به‌منظور استمرار فعالیت‌های کلی اتحادیه و توسعه آن، به صورت مجازی برگزار می‌شود مانند بازار فیلم اسلامی و نمایشگاه تولیدات فنی و جشنواره اتحادیه، نیز گزارشی ارائه می‌کند.
بنا به گفته انوشه برگزاری دوره کنونی مجمع عمومی در حالی صورت می‌گیرد که آمریکا این اتحادیه را تحریم و برخی از سایت‌های وابسته به شبکه‌های عضو را به دلایل واهی مسدود کرده است. نشست دوره‌ای مجمع عمومی در شرایطی برگزار می‌شود که رسانه‌ها با چالش‌های بزرگی در زمینه‌های سیاسی، امنیتی، اقتصادی مواجه هستند. برچسب ها: اجلاس ، مجمع عمومی ، اتحادیه رادیوو تلویزیون های اسلامی ، صدا و سیما ، رسانه ملی

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: اجلاس مجمع عمومی صدا و سیما رسانه ملی تلویزیون های اسلامی مجمع عمومی رسانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۹۴۹۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا با تصویب معاهده اصفهان پایان یافت

به گزارش خبرنگار مهر، دومین اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD که به میزبانی اصفهان برگزار شده بود، با تصویب توافقنامه موسوم به معاهده اصفهان از سوی نمایندگان بیش از ۲۰ کشور حاضر در این اجلاس به کار خود پایان داد.

مجمع گفتگوی همکاری آسیا Asia Cooperation Dialogue با هدف ارتقای همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در چاآم تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند. ایران در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ به‌عنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده ایران است. کشورهای بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.

کد خبر 6093476

دیگر خبرها

  • پایان اجلاس اتاق‌های بازرگانی مجمع گفتگوی همکاری آسیا در اصفهان
  • دومین روز اجلاس مجمع گفتگوی همکاری‌های آسیایی + فیلم
  • اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا با تصویب معاهده اصفهان پایان یافت
  • کارگردان مشهور ایرانی: تلویزیون نمی‌بینم!
  • طراحی سامانه «آی محسن» برای کمک به محرومین جهان اسلام
  • شهریاری: ظرفیت جهان اسلام را برای کمک به غزه استفاده بگیریم
  • نامزد‌های سومین دوره جشنواره پژواک معرفی شدند
  • عربستان به جای «داووس» میزبان مجمع جهانی اقتصاد شد
  • ایلام میزبان جشن‌های دهه کرامت است
  • چند حقیقت درباره نادر طالب‌زاده