Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «رووین ریولین» رئیس رژیم صهیونیستی که با «جو بایدن» دیدار و رایزنی کرد، مدعی است راهکار دو دولتی واقع‌بینانه نیست و در شرایط کنونی این راهکار دیگر ازبین رفته است.

منابع نزدیک به ریولین بعد از دیدار امروز، به روزنامه عبری‌زبان «یدیعوت آحارونوت» گفتند او از بایدن خواسته که برای بهبود مفاد و بندهای توافق هسته‌ای ایران تلاش کند، به نحوی که منافع اسرائیل را تأمین کند و محدودیت‌ها بر برنامه هسته‌ای ایران را افزایش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته این منابع، بایدن نیز از ریولین خواسته که او و دیگر مقام‌های صهیونیست از پاسخ دادن به سوالاتی که می‌تواند عواقب سیاسی داشته باشد و به‌نوعی موضع‌گیری رسمی تعبیر شوند، مخصوصا درباره موضوعاتی مانند جولان اشغالی سوریه و شهرک‌سازی‌ها در کرانه باختری، اجتناب کنند.

به نوشته خبرگزاری «شهاب» به نقل از این گزارش، رئیس رژیم صهیونیستی همچنین به رئیس‌جمهور آمریکا گفته که راهکار دو دولتی دیگر وجود ندارد و ذیل شرایط موجود، غیر واقعی است و اینکه هیچ دولت دیگری به‌جز رژیم جعلی اسرائیل در منطقه بحر تا نهر امکان تشکیل‌شدن ندارد.

منابع نزدیک به ریولین توضیح دادند که او از بایدن خواسته تا دولت آمریکا حمایت‌های نظامی گسترده‌ای به اسرائیل ارائه کند و تسلیحات پیشرفته به همراه مهمات مورد نیاز را به آنها بدهد.

بر اساس این گفته‌ها، بایدن نیز بار دیگر بر تعهد خود به حفظ امنیت رژیم صهیونیستی و حق آن برای دفاع از خود تاکید کرد.

به نوشته یدیعوت به نقل از این منابع، ریولین همچنین از تند شدن مواضع برخی از اعضای حزب دموکراتیک در کنگره علیه تل‌آویو ابراز نگرانی کرده و خواستار میانجی‌گری بایدن در این زمینه شد.

ریولینِ ۸۱ ساله بعد از هفت سال حضور در ریاست رژیم جعلی اسرائیل، نهایتا در تاریخ ۹ جولای به کار خود خاتمه می‌دهد و «اسحاق هرتزوگ» جایگزین وی می‌شود.

در ماه‌های گذشته، رژیم صهیونیستی و دولت آمریکا کارگروهی به ریاست مقام‌های شورای امنیت داخلی دو طرف برای هماهنگی سیاست‌ها در قبال ایران تشکیل داده و جلساتی را در چارچوب آن برگزار کرده‌اند. این جلسات به ریاست مشاوران امنیت داخلی دو طرف یعنی «جیک سالیوان» از طرف آمریکا و «مئیر بن‌شابات» از طرف رژیم صهیونیستی برگزار شده و دو طرف گفته‌اند به توافقاتی دست پیدا کرده‌اند.

کشورهای غربی به رهبری آمریکا و رژیم صهیونیستی در سال‌های گذشته ایران را به پیگیری اهداف نظامی در برنامه هسته ای این کشور متهم کرده‌اند. ایران قویاً این ادعاها را رد کرده است. ایران تأکید می‌کند به عنوان یکی از امضاکنندگان پیمان منع گسترش سلاح‌های اتمی (ان‌پی‌تی) و عضوی از آژانس بین المللی انرژی اتمی، حق دستیابی به فناوری هسته‌ای را برای مقاصد صلح آمیز دارد.

انتهای پیام/م

منبع: فارس

کلیدواژه: رژیم صهیونیستی رووین ریولین آمریکا راهکار دو دولتی بحر تا نهر رژیم صهیونیستی هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۹۵۱۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسرائیل در روند کمک‌های بشردوستانه اخلال ایجاد می‌کند

به گزارش جام جم آنلاین، نمایندگان هم‌حزبی بایدن در نامه‌ای که به کاخ سفید ارائه شد، «در خصوص عملکرد دولت اسرائیل در جنگ غزه که عمداً از کمک‌های بشردوستانه به غزه جلوگیری می‌کند»، ابراز نگرانی شدید کردند.

طبق گزارش خبرگزاری فرانسه، این حدود ۹۰ نماینده دموکرات در نامه خود تصریح کردند که محدودیت‌های رژیم صهیونیستی برای کمک‌ های بشردوستانه تحت حمایت آمریکا به غزه، «در فاجعه بی‌سابقه انسانی نقش داشته است».

سازمان‌های امدادرسان مدت‌هاست که از موانعی که رژیم صهیونیستی در مسیر امدادرسانی به مردم غزه ایجاد کرده، گله‌مند هستند، اما تل‌آویو اصرار دارد که هیچ ممنوعیتی برای ورود کمک‌های امدادی به غزه ایجاد نکرده است و کمبود کمک‌های امدادی را به ناتوانی سازمان‌های امدادرسان در توزیع این کمک‌ها به نیازمندان غزه نسبت داده است.

نمایندگان کنگره از بایدن خواستند تا برای نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بنیامین نتانیاهو شفاف‌سازی کند که مانع‌تراشی در مسیر ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه، «صلاحیت آن (رژیم صهیونیستی) برای دریافت کمک‌های امنیتی تهاجمی بیشتر از سوی آمریکا را در معرض خطر قرار می‌دهد».

با این‌حال، این نمایندگان کنگره تصریح کرده‌اند که محدودیت فروش تسلیحات به رژیم صهیونیستی، سامانه‌های دفاع موشکی، چون گنبد آهنین را شامل نشود و تأکید کردند «ما همچنان به شدت از عرضه چنین بودجه دفاعی نجات‌بخش به اسرائیل حمایت می‌کنیم».

بایدن به دلیل حمایت بی، چون و چرا از رژیم صهیونیستی در جنگ غزه، به شدت در داخل و خارج از کشور آمریکا مورد انتقاد قرار دارد، اما حاضر به توقف حمایت از این رژیم نیست.

در هفته‌های اخیر به دنبال تشدید اعتراضات حامیان فلسطین در سراسر آمریکا به خصوص تظاهرات دانشجویان آمریکایی، موج انتقادات علیه بایدن شدت گرفته است و بسیاری معتقدند که این مسئله ممکن است جایگاه وی را در چند ماه باقیمانده تا انتخابات ریاست‌جمهوری نوامبر ۲۰۲۴ متزلزل کند.

دیگر خبرها

  • آمریکا یک محموله مهمات به اراضی اشغالی را تعلیق کرد
  • ترامپ دولت بایدن را به «گشتاپو» تشبیه کرد
  • ادعای شورای امنیت اسرائیل درباره یحیی السنوار
  • ترامپ، دولت بایدن را با گشتاپو مقایسه کرد
  • اسرائیل در روند کمک‌های بشردوستانه اخلال ایجاد می‌کند
  • اعتراض دانشجویان آمریکایی به جنایات رژیم صهیونیستی با پاسخ وحشیانه پلیس و ارتش آمریکا مواجه شد
  • ادعای کاخ سفید: از حمله رژیم صهیونیستی به رفح نگرانیم
  • حزب‌الله: خیزش دانشجویی در غرب، دروغ‌ بودن ادعای دموکراسی دولت‌ آنها را فاش کرد
  •  دولت بایدن و عربستان در آستانه یک توافق امنیتی
  • حسینی: دولت سیزدهم به تقابل میدان و دیپلماسی اعتقادی ندارد