Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصاد آنلاین – مهسا نجاتی؛ به گزارش رویترز، از آنجا که شیوع نوع دلتای ویروس کرونا باعث ایجاد محدودیت‌های جدید حرکتی در سراسر جهان شد، نگرانی از کاهش رشد تقاضای سوخت افزایش یافت و باعث شد قیمت نفت روز سه‌شنبه، برای دومین روز متوالی شاهد افت باشد.

معاملات آتی نفت خام برنت پس از سقوط 2درصدی روز دوشنبه، 67سنت معادل 0.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

9درصد کاهش یافت و به 74دلار و 0.01سنت در هر بشکه رسید.

همچنین معاملات آتی نفت خام وست تگزاس اینترمیدیت آمریکا به دنبال ضرر 1.5درصدی روز گذشته، امروز با تجربه 83سنت معادل 1.1درصد افت، به قیمت 72دلار و 0.08سنت در هر بشکه مورد معامله قرار گرفت.

به گفته تحلیلگران، به رغم شیوع این ویروس، بازار هنوز به طور گسترده‌ای انتظار دارد که عرضه واکسن باعث روشن شدن چشم‌انداز تقاضا شود.

تاماس وارگا، تحلیلگر نفت در PVM اظهار کرد: "روایت چند ماه گذشته تغییر نکرده است: جنگ علیه این ویروس به تدریج پیروز می‌شود، اقتصاد جهانی و تقاضای نفت در حال بهبود است."

وی افزود: "تامین نفت به طور موثری مدیریت می‌شود، بنابراین، کاهش قیمت‌ها، خرید این فرآورده را جذاب می‌کند."

افزایش موارد ابتلا به نوع دلتای ویروس کرونا در حالی صورت گرفته که سازمان کشورهای صادرکننده نفت و متحدان آن (اوپک پلاس) قرار است در تاریخ 1جولای برای بحث در خصوص کاهش بیشتر محدودیت‌های عرضه خود دیدار داشته باشند.

پیش‌بینی تقاضای اوپک نشان می‌دهد که عرضه جهانی نفت در سه ماهه چهارم سال 2.2میلیون بشکه در روز کمتر از تقاضا خواهد بود و به همین دلیل، به تولیدکنندگان مجال توافق برای افزایش تولید را می‌دهد.

تحلیلگران انتظار دارند که اوپک پلاس در ماه آگوست با افزایش قابل توجه تقاضای سوخت در ایالات متحده و چین، دو مصرف‌کننده بزرگ نفت در جهان، عرضه را افزایش دهد.

لازم به ذکر است که اسپانیا و پرتغال که مقصدهای مورد علاقه اروپایی‌ها برای تعطیلات تابستانی به شمار می‌رود، روز دوشنبه محدودیت‌های جدیدی را برای انگلیسی‌هایی که واکسینه نشده‌اند، اعمال کرده، در حالی که 80درصد از استرالیایی‌ها نیز به دلیل شیوع این ویروس در سراسر کشور با محدودیت‌های شدیدتری مواجه شده‌اند.

فایننشال تایمز به نقل از مقامات گزارش کرد، گفت و گوها در خصوص مسیرهای مسافرتی بین ایالات متحده و بریتانیا نیز کاهش یافته که تا حدودی به دلیل نگرانی‌ها در خصوص افزایش موارد ابتلا به گونه دلتای کرونا در بریتانیا بوده است.

از طرفی، نگاه سرمایه‌گذاران به سوی نشانه‌هایی از چشم‌انداز تقاضا پس از انتشار داده‌های موجودی ذخایر نفت خام آمریکا از طرف اداره اطلاعات انرژی است. نظرسنجی اولیه رویترز نشان می‌دهد که احتمالا ذخایر نفت خام و بنزین ایالات متحده برای ششمین هفته متوالی کاهش یافته است.

پربیننده ترین اصلاح حقوق کارکنان صنعت نفت تا پایان تیر سند چشم‌ انداز تولید نفت خام تا افق ۱۴۲۰ تصویب شد / باید سهم ایران از بازارهای نفت جهان را پس بگیریم سود پتروشیمی بوعلی سینا سه برابر شد / تصویب سود ۵۵۵تومانی برای سهم «بوعلی» چرا عراق قرارداد نفتی ۲میلیارد دلاری با چین را لغو کرد؟ نظام تعرفه‌ گذاری آب و برق در آستانه تغییر بزرگ

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: قیمت نفت نفت خام برنت بازار نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا نفت خام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۹۵۱۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال

به گزارش همشهری آنلاین،‌ کوویشیلد را این شرکت بریتانیایی‌ـ‌سوئدی با همکاری دانشگاه آکسفورد بریتانیا ساخت و موسسه سرم هند تولید کرد. این واکسن در سطح گسترده‌ای در بیش از ۱۵۰ کشور، از جمله بریتانیا و هند، تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد موثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که کوویشیلد ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود، که شاید مرگبار باشد.

یک شکایت جمعی در بریتانیا ثبت شده و این ادعا را مطرح کرده است که این واکسن به مرگ و آسیب‌دیدگی‌های شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی است.

احتمال لختگی خون در بیماران کرونا بسیار بالاتر از دریافت کنندگان واکسن است

در حالی که آسترازنکا این ادعاها را رد می‌کند، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن «در موارد بسیار نادر، باعث تی‌تی‌اس (TTS)» یا سندرم ترومبوز همراه با ترومبوسیتوپنی می‌شود، که مشخصه‌اش ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

به گزارش نشریه تلگراف، این شرکت در فوریه سال جاری در مدارک دادگاه گفته است: «تایید می‌شود که واکسن آز [آسترازنکا] می‌تواند، در موارد بسیار نادر، سبب تی‌تی‌اس شود. مکانیسم عامل این مسئله هنوز مشخص نیست.»

منبع: نورنیوز

کد خبر 848429 برچسب‌ها خبر مهم كرونا در ايران واکسن کرونا

دیگر خبرها

  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • طلای جهانی سقوط کرد
  • افزایش پیش‌بینی قیمت نفت به دنبال احتمال کاهش عرضه
  • قیمت جدید طلا امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / طلا سقوط کرد
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • بازار میوه‌های نوبرانه تا پایان اردیبهشت به ثبات می‌رسد
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • قیمت هر شاخه تیرآهن در سال جدید چقدر است؟