Web Analytics Made Easy - Statcounter

آقازاده بیان کرد: در طول دوران کرونا بیش از ۳۰ میلیارد تومان تجهیزات موردنیاز بیمارستان‌ها از سوی خیرین ساکن در کانادا، آمریکا، اروپا و حاشیه خلیج‌فارس اهدا شد و در همین لحظه در سه‌نقطه استان مرکزی سه بیمارستان توسط خیرین در حال ساخت است و مدارس و ساختمان‌های آموزشی نیز به‌وفور از سوی خیرین احداث شد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار آفتاب؛ سید علی آقازاده استاندار مرکزی سه‌شنبه 8 تیرماه 1400 در آیین رونمایی از سردیس‌های «عباس معصومی» خیر و پروفسور «ایرج عشقی» مشاور علمی طرح موزه شهاب‌سنگ نراق و استاد زمین‌شناسی دانشگاه آخن آلمان در شهرستان دلیجان اظهار کرد: این شهر، شهری باستانی و قدیمی است که آثار و نشانه‌های تاریخ را می‌توان همچنان در آن شاهد بود، این شهر بزرگان بسیاری در حوزه دین، فرهنگ، تفکر و اندیشه را تقدیم کشور کرده است که هرکدام می‌تواند برای یک کشور افتخارآفرینی داشته باشند و همین باعث شده است که این شهر به منطقه‌ای گردشگری، توریستی و تاریخی بدل شده است و باید آن را حفظ کنیم.

وی تأکید کرد: وجود افراد ارزشمند در حوزه اقتصاد، کسب‌وکار، علم و دانش و استمرار تربیت افراد ارزشمند در این شهر از رونق روزهای اول خود افتاده است، اما باید این ظرفیت را بازگرداند و امیدواریم شهر نراق با تلاش به جایگاه کهن و دیرینه خود بازگردد.

استاندار مرکزی با اشاره به فرهنگ غنی همیاری در مردم این ایران و تلاش خیرین برای کمک و فعالیت در عرصه‌های مختلف اظهار کرد: مجمع خیرین مدرسه‌ساز و مجمع سلامت استان مرکزی یکی از قوی‌ترین مجمع‌ها در سطح کشور است.

آقازاده بیان کرد: در طول دوران کرونا بیش از 30 میلیارد تومان تجهیزات موردنیاز بیمارستان‌ها از سوی خیرین ساکن در کانادا، آمریکا، اروپا و حاشیه خلیج‌فارس اهدا شد و در همین لحظه در سه‌نقطه استان مرکزی سه بیمارستان توسط خیرین در حال ساخت است و مدارس و ساختمان‌های آموزشی نیز به‌وفور از سوی خیرین احداث شد است.

وی با بیان اینکه اختصاص درصدی از توان مالی افراد برای کمک به مردم درواقع یک توفیق الهی و آموزنده برای همه مردم است، افزود: این نگاه در دین مبین اسلام و فرهنگ ایران از دیرباز وجود داشته است و درواقع یک فرهنگ تاریخی در نهاد مردم ایران است که تا امروز همچنان شاهد آن هستیم.

استاندار مرکزی با اشاره به افتتاح بخش دیگری از موزه منحصربه‌فرد شهاب‌سنگ نراق و رونمایی از کتاب اندیشه‌های ماندگار، بیان کرد: عشق و علاقه پروفسور عشقی به فرهنگ ایران باعث شده است که هر زمان که نیاز باشد رنج سفر را تحمل کند و به کشور بازگردد و این سردیس‌ها برای همیشه یاد و خاطره این بزرگان را در استان مرکزی ماندگار می‌کند.

آقازاده در پایان ضمن تقدیر از تلاش‌های اداره کل میراث فرهنگی استان و شهرستان دلیجان گفت: امیدواریم با تبلیغات و اطلا‌ع‌رسانی مناسب، این موزه که با دردسرهای بسیار به مرحله بازدید و پذیرش علاقه‌مندان رسیده است، در کشور معرفی و شناخته شود و کانون رفت‌وآمد توریست‌ها باشد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: سوی خیرین استان مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۹۵۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برآورد یک میلیاردتومانی برای ساخت بیمارستان ٣٢٠ تختخوابی شهید کلاهدوز قوچان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛مسؤول مجمع خیرین سلامت قوچان گفت: بر اساس برآورد‌های انجام‌شده تا اسفند سال گذشته یک میلیارد تومان اعتبار نیاز است تا بیمارستان ٣٢٠ تختخوابی شهید کلاهدوز قوچان ساخته شود و اگر این اعتبار امروز تأمین شود حدود چهار سال دیگر طرح بهره‌برداری می شود.
سعود دوغایی مقدم افزود:مجمع خیرین سلامت قوچان تا سال گذشته به‌عنوان زیرمجموعه مجمع خیرین سلامت کشور مشغول به فعالیت بود، اما در حال حاضر به‌عنوان اولین سازمان مردم‌نهاد کشور و به‌صورت مستقل در این شهرستان ثبت شده است و فعالیت دارد.
وی مهم‌ترین هدف مجمع خیرین سلامت را ایجاد مشارکت مردم در ساخت پروژه‌های درمانی و بهداشتی در این شهرستان دانست وافزود: فعالیت‌های انجام‌شده مجمع خیرین تاکنون موجب شده است تا بیمارستان موسی بن جعفر علیه‌السلام قوچان ارتقای درجه پیدا کند و حتی امروز بودجه آن با افزایش درآمد‌ها از طریق تخت روز، به ١٢ میلیارد تومان برسد.
مسؤول هیأت امنای مجمع خیرین سلامت قوچان با یادآوری این موضوع که ساخت بیمارستان یکی از نیاز‌های مهم در این شهرستان طی سالیان گذشته بوده است و حتی طی بازه‌ای درخواست بیمارستان ٢۶٠ تختخوابی ارئه و مصوبه‌ای به‌صورت غیررسمی داشت نیز افزود: سال گذشته پیگیری و اخذ مصوبه بیمارستان ٣٢٠ تختخوابی برای قوچان طی نامه‌ای از وزارت بهداشت مطرح که این مسئله با پیگیری‌های صورت گرفته و اهدای زمین توسط خیر وارد فاز اجرایی و عملیاتی شد.
دوغایی مقدم بابیان اینکه مجوز ماده ٢٠ برای ساخت این بیمارستان اخذشده، اما هنوز ماده ٢٣ و دریافت بودجه دولتی برای آن گرفته نشده است، گفت: ساخت یک بیمارستان به‌صورت متوسط ١٠ سال طول می‌کشد که سه سال اول به برنامه ساخت، اخذ مجوز و نقشه‌های بیمارستانی اختصاص پیدا می‌کند و پس از عملیات خاک‌برداری و فونداسیون، پروژه وارد مرحله اجرایی می‌شود.
وی با اشاره به اینکه خیر برای این بیمارستان یک زمین پنج هکتاری اهدا کرد و دو هکتار نیز برای مسیر رفت‌وآمد و اتصال به جاده آسیایی در نظر گرفته‌شده است، گفت: این بیمارستان در شش طبقه با زیربنای بیش از ٢۵ هزار مترمربع ساخته خواهد شد که تنها عملیات خاک‌برداری آن با برداشت حدود شش هزار و ۵٠٠ کامیون خاک، حدود سه ماه طول می‌کشد.

دیگر خبرها

  • بازدید ۷۰ هزار نفر از موزه‌ های حرم مطهر رضوی
  • روش‌های قهری در ارتباطات فرهنگی جوابگو نیست
  • ۷۰ هزار نفر از موزه‌های حرم مطهر رضوی دیدن کردند
  • انتقاد تند علم الهدی از تلاش برای بازگرداندن خواننده ها و هنرمندان خارج نشین به ایران /بخاطر جذب حداکثری باید عناصر ناپاک و ضدانقلاب به کشور برگردند؟
  • خیران پیشگامان اصلی رفع نیازهای درمانی هستند
  • تأکید بر ارتقای فعالیت‌های فرهنگی در حوزه زنان و رسانه
  • برآورد یک میلیاردتومانی برای ساخت بیمارستان ٣٢٠ تختخوابی شهید کلاهدوز قوچان
  • اوکراین صدور گذرنامه برای مردان خارج‌نشین را متوقف کرد
  • احتمال تبدیل دریاچه نمک قم به کانون جدید گرد و غبار کشور​
  • اوکراین صدور گذرنامه برای مردان خارج نشین را متوقف کرد