Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@23:28:47 GMT

سلامت شهروندان، خط قرمز آبفای اصفهان است

تاریخ انتشار: ۸ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۳۹۶۵۰۳

سلامت شهروندان، خط قرمز آبفای اصفهان است

فهیمه امیری، بعد از ظهر سه‌شنبه در نشست هم اندیشی کنترل و نظارت بر سلامت آب آشامیدنی  استان که در ساختمان مرکزی آبفای اصفهان برگزار شد، افزود: عمده آب آشامیدنی مورد نیاز شهرها و روستاهای تحت پوشش طرح آبرسانی "اصفهان بزرگ" از تصفیه خانه "باباشیخعلی" تامین می شود.

وی اضافه کرد: در شرایط کم آبی و تنها در ساعات اوج مصرف، تعدادی از چاه ها با هماهنگی و نظارت مرکز پایش و نظارت بر کیفیت آب،به مدار توزیع آب آشامیدنی وارد می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امیری ادامه داد: با ورود آب چاه ها به شبکه در برخی از ساعات، ممکن است مردم تغییری در مزه آب احساس کنند، اما کیفیت و سلامت آب آشامیدنی اصفهان از هر لحاظ قابل اطمینان است، زیرا سلامت شهروندان، خط قرمز شرکت آب و فاضلاب استان محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: کُلرسنجی طبق جداول روزانه از وظایف اصلی آزمایشگاه های آبفاست و شست و شوی مداوم مخزن ها و سرویس و نگهداری دستگاه ها و تجهیزات آزمایشگاه طبق برنامه انجام می‌شود.

مدیر مرکز پایش و نظارت بر کیفیت آب و فاضلاب آبفای استان اصفهان تاکید کرد: هرگونه شکایت مشترکین از کیفیت آب بصورت موردی و حضوری بررسی می شود و همکاران آبفا در همه ساعات شبانه روز و در شرایط بحران در خدمت مردم هستند.

وی افزود: در صورتی که آب چاه در روستایی کیفیت مناسب نداشته باشد بطور قطع برای آشامیدن استفاده نمی‌شود و آب مورد نیاز این گونه مناطق بوسیله تانکر سیار آبفا تامین می شود.

امیری تصریح کرد: ۲۲ آزمایشگاه میکروبی و پنج آزمایشگاه شیمیایی در سطح استان، کار سنجش سلامت و کیفیت آب را در تمام شهرها و روستاهای تحت پوشش اداره آبفای اصفهان بر عهده دارند.

شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان افزون بر یک میلیون و ۱۸۰ هزار مشترک را زیر پوشش دارد.

این استان پنج میلیون نفر جمعیت و ۲۴ شهرستان دارد.

برچسب‌ها معاونت آب و آبفا وزارت نیرو اصفهان تصفیه آب

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اصفهان تصفیه آب اصفهان تصفیه آب آب آشامیدنی کیفیت آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۹۶۵۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادعای هدایت روان آب‌ها به قنات‌های متروکه یزد صحت ندارد

علیرضا نقوی گفت: منطقه بافت تاریخی در سال گذشته با هزینه ۱۰۷ میلیارد ریال، طرح دفع آب‌های سطحی از بلوار دهم فروردین تا رودخانه مرکزی را اجرا کرد که امسال هیچ یک از خیابان های مسیر دچار آبگرفتگی نبود و روان آب ها به رودخانه مرکزی هدایت شده است و خبر منتشر شده مبنی بر هدایت روان آبها به قنات های متروکه صحت ندارد.

وی به فرونشست هایی که پس از بارندگی های اخیر ایجاد شد پرداخت و تصریح کرد: در تقاطع ایرانشهر حفره ایجاد شده در مسیر پوکه متروکه ای بود که عمده دلیل آن اتصال فاضلاب خانگی و واحدهای صنفی اطراف به مسیر قنات بوده که متأسفانه بارها نسبت به تخلف این قبیل اقدامات شهروندان تذکر داده شد و همشهریان بر اصلاح آن اقدام نکردند و ضروری است تا شرکت آب و فاضلاب هم به این مهم تاکید بیشتری داشته‌ باشند.

وی با تأکید بر اصلاح مسیر فاضلاب‌های خانگی از سوی شهروندان گفت: بخشی از کسبه و ساکنان اقدام به اتصال لوله‌های فاضلاب خانگی به مسیرهای پوکه قنات می کنند که این کار علاوه بر تخلف و جرم بودن آن، منجر به این قبیل فرونشست ها در سطح معابر که باعث بروز خسارات جبران‌ناپذیر و جانی خواهد شد همکاری بیشتر دستگاه‌های خدمت رسان در آموزش‌های بیشتر به شهروندان را می‌طلبد.

استان یزد بیش از سه هزار قنات دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • اجرای پروژه‌های فاضلاب رشت با قراردادی بالغ بر ۱۴۰۰ میلیارد تومان
  • ماجرای روغن‌های خام آفتابگردان/خط قرمز سازمان غذا و دارو سلامت مردم است
  • چگونگی نظارت بر کیفیت محصولات غذایی تولیدی در کارگاه‌ها و مشاغل خانگی
  • ادعای هدایت روان آب‌ها به قنات‌های متروکه یزد صحت ندارد
  • پایش کیفیت آب لرستان در ۲۴ آزمایشگاه
  • نور آفتاب و انجماد، بطری های یکبار مصرف را تخریب نمی‌کند
  • سلامت آب‌های بسته بندی هیچ مشکلی ندارد/ به شایعات توجه نکنید
  • سلامت آب‌های بسته بندی هیچ مشکلی ندارند/ به شایعات توجه نکنید
  • تامین آب پایدار روستا‌های بخش گابریک نیازمند تخصیص اعتبار
  • بهره برداری بیش از ۳۰۰ طرح محرومیت زدایی آبفای گیلان