Web Analytics Made Easy - Statcounter

مصطفی نخعی سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس در تشریح جزئیات نشست عصر امروز (سه‌شنبه 8 تیر) این کمیسیون اظهار داشت: در جلسه امروز کمیسیون انرژی سه دستور کار وجود داشت که دستور کار اول درباره بررسی عملکرد سه ماهه وزارت نیرو درباره احکام مربوط به این وزارتخانه در حوزه آب و برق در قانون بودجه 1400 بود؛ تبصره‌های زیادی در قانون بودجه وجود دارد که مربوط به مجموعه وزارت نیرو است و قرار گذاشته بودیم عملکرد این وزارتخانه درباره هر کدام از این تبصره‌ها به صورت مستمر بررسی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: امروز گزارش وزارت نیرو درباره تبصره 15 قانون بودجه سال 1400 ارائه کرد.

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس درباره دستور کار دوم این کمیسیون تصریح کرد: تعدادی از نمایندگان درخواست استفساریه‌ای درباره بند «ز» تبصره یک قانون بودجه 1400 را مطرح کردند؛ طبق این بند وزارت نفت مکلف است 150 هزار میلیارد ریال را به منظور تأمین قیر رایگان تخصیص دهد. محل تأمین این اعتبار هم از محل مازاد درآمدهای حاصل از جز 2 بند «ب» تبصره مذکور است.

نخعی خاطرنشان کرد: بهانه وزارت نفت برای اینکه در 6 ماهه اول سال اعتباری را به صورت ماهانه در این باره تأمین نکند آن است که طبق جز 2 بند «ب» تبصره مذکور امکان تأمین اعتبار این موضوع مربوط به 6 ماه دوم سال است و عملاً نمی‌توانیم اعتباری را برای 6 ماهه اول سال تأمین کنیم اما تعدادی از نمایندگان که این استفساریه را مطرح کرده بودند توضیحات خود را ا رائه کردند و بعد از رأی‌گیری در صحن کمیسیون رأی مثبت این به استفساریه دادند و برهمین اساس وزارت نفت مکلف است در 6 ماهه ابتدای سال هم به صورت ماهانه اعتبار تأمین قیر رایگان را تخصیص دهد.

وی درباره دستورکار سوم کمیسیون انرژی گفت: تعدادی از نمایندگان مجلس درباره اعمال ماده 234 آیین‌نامه داخلی مجلس در خصوص عملکرد شرکت ملی پتروشیمی و هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس مطرح شد و حجت‌الاسلام موسوی لارگانی به عنوان نماینده درخواست‌کنندگان در این باره توضیحات لازم را ارائه کرد و نماینده شرکت ملی صنایع پتروشیمی و مدیرعامل آن و مدیرعامل هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس توضیحاتی را در پاسخ به این موضوع ارائه کردند. 

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد: نظر این کمیسیون بعد از بحث و تبادل‌نظر در این باره آن بود که کمیته‌ای تشکیل شده و در ا ین کمیته تعدادی از نمایندگان عضو کمیسیون انرژی برای بررسی دقیق‌تر ابعاد مختلف آن این موضوع را بررسی کنند؛ این کمیته 10 روز فرصت دارد تا ابعاد مختلف را بررسی کرده و گزارش آن را به صحن کمیسیون ارائه دهند تا تصمیم‌گیری در این باره در روزهای آتی اتخاذ شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مصطفی نخعی سخنگوی کمیسیون انرژی قیر رایگان تعدادی از نمایندگان کمیسیون انرژی قانون بودجه وزارت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۹۶۹۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع مشکل بیکاری در لرستان نیازمند اعتبار و سرمایه‌گذاری است

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«رضا سپهوند» از حوزه خرم‌آباد به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

در مجلس آینده تقسیم‌بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش‌بینی می‌کنید؟

مجلس دوازدهم یک مجلس ترکیبی از گرایش‌های سیاسی و احزاب مختلف از جمله اصولگرایان، جبهه پایداری، اصلاح طلبان، مستقلین و … خواهد بود.

مهم‌ترین موضوعی که باتوجه‌به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده موردتوجه قرار بگیرد، چیست؟

برای دستیابی به توسعه متوازن در کشور و توسعه لرستان که شعار بنده نیز هست باید مشکلات مهمی از جمله رفع بیکاری و اشتغال جوانان، پیگیری مسأله سدسازی و تخصیص حقابه لرستان و جذب سرمایه گذاری از طریق بخش خصوصی و نهادهای عمومی و … مورد پیگیری قرار بگیرد. در این زمینه نیز پیگیری مسائل مربوط به توسعه استان از طریق تأمین منابع کافی برای رفع این مشکلات به طور جدی مورد توجه قرار دارد و پیگیری می‌شود.

اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

کمیسیون بودجه، انرژی، توسعه، اقتصاد و کمیسیون صنایع و معادن

مهم‌ترین چالش استان خود را چه می‌دانید و برای حل آنچه راهکاری دارید؟

بیکاری مهمترین چالش حوزه انتخابیه بنده «خرم آباد، دوره چگنی و بخش‌های تابعه» است. رفع این مشکل نیازمند بودجه و اعتبارات کافی و همچنین جذب سرمایه گذاری مناسب در این استان است. مهمترین راهکار برای تأمین بودجه کافی جهت رفع این مشکل نیز اجرای قانون توازن مناطق محروم است که بر اساس آن ۳ درصد از کل درآمد دولت به صورت سالانه به استان‌های محروم اختصاص پیدا کند.

کد خبر 6079995

دیگر خبرها

  • رفع مشکل بیکاری در لرستان نیازمند اعتبار و سرمایه‌گذاری است
  • قالیباف: اراده دولت و مجلس اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان است
  • معاونت قوانین به تخلف کمیسیون تلفیق برنامه هفتم ورود کرد
  • جدول منابع و مصارف حوزه انرژی در بودجه ۱۴۰۳ مصوب شد
  • قالیباف: دولت هیچ مشکل قانونی برای متناسب سازی حقوق بازنشستگان ندارد
  • خبر مهم قالیباف درباره حقوق اردیبهشت بازنشستگان | درباره همسان‌سازی حقوق اطمینان می دهم که ...
  • دولت هیچ مشکل قانونی برای متناسب سازی حقوق بازنشستگان ندارد
  • بازنشستگان مطمئن باشند که «همسان‌سازی حقوق» آن‌ها انجام می‌شود
  • برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اعتبار شده است
  • بازنشستگان مطمئن باشند که «همسان‌سازی حقوق» آنان انجام می‌شود