Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/همدان دادستان همدان با اشاره به اینکه مسئولان بیش از مردم نیاز به آموزش‌های مرتبط با حوزه محیط زیست دارند، گفت: در حوزه محیط زیست در کنار آموزش‌ها نیاز است گروه‌های مطالبه‌گر پای کار بیایند و ما نیز از آنها حمایت می‌کنیم.

حسن خانجانی امروز ۸ تیرماه در دیدار با مدیرکل حفاظت محیط زیست استان همدان در هفته قوه قضاییه اظهار کرد: هرجا مطالبه‌گری رخ داده است، اتفاقات خوبی در حوزه حقوق عامه را شاهد بوده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی در ادامه به پیگیری مطالبات مردم در حوزه محیط زیست در استان اشاره کرد و افزود: قوه قضاییه در این راستا پیگیری های قابل توجهی برای رفع آلودگی نیروگاه شهید مفتح انجام داده است که با حصول نتیجه به اطلاع عموم رسانده خواهد شد.

معاون دادستان عمومی و انقلاب همدان  نیز با اشاره به اینکه نیروگاه شهید مفتح و خروجی فاضلاب همدان از چالش‌های مهم محیط زیست استان است، گفت: آلودگی ناشی از فعالیت نیروگاه شهید مفتح و خروجی فاضلاب همدان در محور جورقان از چالش های مهم محیط زیست استان است.

 سیدهادی مصطفوی ادامه داد: از حفاظت محیط زیست در راستای حفاظت و صیانت از مسائل محیط زیستی که با سلامت مردم و جامعه سر و کار دارد حمایت می کنیم.

وی تصریح کرد: باید دو مشکل عمده محیط زیستی استان از جمله آلودگی ناشی از فعالیت نیروگاه شهید مفتح و خروجی فاضلاب همدان در محور جورقان با قید فوریت برطرف شود ودستگاه قضا هر اقدامی لازم باشد برای رفع این مشکل انجام می دهد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان همدان نیز با اشاره به اینکه قوه قضاییه همواره حمایتگر مجموعه محیط زیست استان بوده است، خاطرنشان کرد: دستگاه قضایی و هدایت و حمایت‌های همیشگی این مجموعه در استان همدان موجب تقویت محیط زیست استان در دفاع از انفال است.

محسن جعفری نژاد بسطامی افزود: همواره اعتقاد داریم در کنار تولید و اشتغال باید به توسعه پایدار و مسائل محیط زیستی توجه داشت و توسعه نباید موجب به خطر افتادن سلامت مردم شود.

وی با بیان اینکه در مسیر توسعه پایدار حرکت کردن مسئله پیچیده ای است گفت: هر جا حمایت دستگاه قضا از حفاظت محیط زیست بوده است، به شکل قوی‌تری وارد شدیم.

به گزارش روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست استان همدان، جعفری نژاد بسطامی بر ضرورت نگاه پیشگیرانه در حوزه محیط زیست تاکید کرد و گفت: نیاز به وحدت رویه و نگاه جامع استانی در حوزه حفظ محیط زیست داریم و مسائل را باید جلوتر از منافع کوتاه مدت دید.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی هفته قوه قضاییه نیروگاه شهید مفتح محیط زیست استان حفاظت محیط زیست حوزه محیط زیست محیط زیست استان همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۹۷۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشاهده پلنگ در منطقۀ سبزکوه چهارمحال‌وبختیاری

یک فرد پلنگ ایرانی در منطقۀ حفاظت‌شده سبزکوه چهارمحال‌وبختیاری توسط مأمور یگان حفاظت محیط‌زیست در این منطقه ثبت شد. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، ‌سعید یوسف‌پور مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان گفت: مأمور یگان حفاظت محیط‌زیست استان در حین گشت و کنترل در منطقۀ حفاظت‌شدۀ سبزکوه موفق به ثبت تصویر یک قلاده پلنگ ایرانی شد.

وی با اشاره به اینکه پلنگ ایرانی گونه در خطر انقراض جهانی است و از گونه‌های حمایت شده، حفاظت‌شده و همچنین با ارزش به شمار می‌رود افزود: گونه پلنگ در رأس اکولوژیک قرار دارد و حفاظت از آن به معنای حفاظت از کل زیستگاه است.

به گفته وی، در حال حاضر 432 گونه جانوری در مناطق حفاظت شده استان ثبت شده که از این تعداد، 46 گونه از مجموع پستانداران به شمار می‌روند.

یوسف پور اظهار داشت: از مجموع گونه‌های در معرض خطر نیز تاکنون چهارگونه شامل بالابان، کرکس مصری، اردک سر سفید و پلنگ ایرانی در مناطق حفاظت شده چهارمحال‌وبختیاری به ثبت رسیده است.

گفتنی است: منطقه حفاظت‌شدۀ سبزکوه با مساحت بیش از 51 هزار هکتار، زیستگاهی ارزشمند با تنوع زیستی غنی و منحصر به فرد در چهارمحال‌وبختیاری است که در 150 کیلومتری مرکز استان و 30 کیلومتری شهر لردگان و در شهرستان‌های کیار و بروجن قرار گرفته است.

زیست‌بوم ویژه، تنوع گیاهی، وجود دره‌های عمیق و جنگل‌های بلوط و کوه‌های زاگرس، بهترین شرایط را برای زیست گونه‌های جانوری مانند پلنگ، کل و بز وحشی، خرس قهوه‌ای و دیگر جانداران در این محدوده تحت مدیریت حفاظت محیط‌زیست فراهم کرده است.

در چهارمحال‌وبختیاری یک اثر طبیعی ملی، یک پارک ملی، یک پناهگاه حیات‌وحش و 6 منطقه حفاظت‌شده وجود دارد که در مجموع حدود 15 درصد مساحت این استان را در برمی‌گیرند.

این تصاویر توسط محیط‌بان ملک‌آرا خلیل طهماسبی در منطقه حفاظت شده سبزکوه ضبط شده است.

پیش از این نیز، حضور پلنگ ایرانی در مناطق حفاظت شده چهارمحال‌وبختیاری توسط محمدرضا احمدی مسئول منطقه حفاظت شده سبزکوه در سال جاری ثبت شده و پیش‌بینی می‌شود حضور پلنگ در دیگر مناطق حفاظت شده استان نیز به ثبت برسد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مشاهده پلنگ در منطقه سبزکوه چهارمحال‌وبختیاری
  • تصاویری از گشت و گذار پلنگ ایرانی در منطقه حفاظت شده سبزکوه
  • مشاهده پلنگ در منطقۀ سبزکوه چهارمحال‌وبختیاری
  • تشدید برخورد محیط زیست با سودجویان اراضی ملی
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی
  • ادامه تورهای گردشگری‌ طبیعی به محیط زیست آسیب می‌رساند
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی/یک تجربه موفق
  • دستگیری متخلف شکار و صید در شهرستان میناب
  • تحویل یک قطعه بوتیمار به محیط زیست
  • رفع تصرف ۲ هکتار از اراضی ملی سیاهمزگی شفت