Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدمحمدلطیف حسینی‌نسب روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه این دوره مقدماتی گرافیک و صفحه آرایی با محوریت آموزش ایندیزاین برگزار می شود، اظهار داشت: علاقمندان تا ۲۰ تیرماه سال جاری فرصت ثبت نام در این دوره را دارند.

وی با بیان اینکه مدرس این دوره ناصر خالدیان کارشناس روزنامه‌نگاری و مربی صفحه‌آرایی و گرافیک مطبوعاتی است، افزود: به هنرآموزان پس از آزمون تئوری و عملی پایانی، گواهی پایان دوره از سوی جهاد دانشگاهی و خانه مطبوعات اعطا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرخانه مطبوعات کردستان اضافه کرد: موضوعات این دوره آموزشی شامل مقدمات صفحه‌آرایی مطبوعاتی و مبانی سواد بصری، شناخت مفاهیم اولیه مانند تصاویر بُرداری و انواع فونت، ستون‌بندی، تیتر، پاراگراف، رنگ‌بندی و ترکیب‌بندی در مطبوعات و روزنامه‌ها ، آشنایی با محیط Adobe Indesign CC Pro، کار با منوها، استایل‌ها، افکت‌ها و ایجاد پروژه عملی ، خروجی چاپ و ساخت محصول نهایی است.

حسینی‌نسب یادآور شد: شرکت کنندگان در این دوره با یادگیری سریع و آسان نرم‌افزار درآمدزای ایندیزاین در این دوره، علاوه بر طراحی مطبوعات، با طراحی و صفحه‌آرایی کتاب و دیگر اقلام چاپی آشنا خواهند شد.

وی اضافه کرد: بعد از این دوره شرکت کنندگان قادر خواهند بود طراحی و صفحه‌آرایی نشریات چاپی، الکترونیکی و دانشگاهی و یا ویژه‌نامه‌های سازمان‌ها را انجام دهند.

مدیرخانه مطبوعات کردستان با اشاره به اینکه هنرآموز باید با اصول مقدماتی ویندوز و فتوشاپ و حداقل واژگان انگلیسی فنی کامپیوتر آشنایی داشته باشد، گفت: جلسات آموزش مقدماتی به صورت ۶ جلسه ۲ ساعته است و پس از اتمام آن سطح متوسط و پیشرفته این دوره هم تشکیل خواهد شد.

حسینی نسب اظهار داشت: علاقمندان به شرکت در این دوره می‌توانند بعد از واریز شهریه این دوره مشخصات خود را شامل  نام و نشانی و تلفن ثابت و تلفن همراه، تصویر اسکن شده عکس پرسنلی، تصویر کارت ملی و تصویر فیش یا رسید مبلغ ورودی واریزی را به آدرس الکترونیکی خانه مطبوعات استان به نشانی  khaneh.matbooat.ku@gmail.com ارسال کنند.

در حال حاضر براساس آمار منتشر شده در سامانه جامع رسانه‌ها، ۱۱۵ نشریه در استان کردستان مجوز انتشار دارند که از این تعداد یک روزنامه، ۶۶ نشریه شامل ۱۳ هفته‌نامه، ۶ دوهفته‌نامه، ۱۱ ماهنامه، یک دوماهنامه، ۲۸ فصلنامه و ۱۱ دو فصلنامه است و مابقی را هم رسانه‌های الکترونیک برخط تشکیل می‌دهد. ۱۳۷ خبرنگار عضو اصلی و ۶ نفر عضو افتخاری نیز در خانه مطبوعات کردستان عضویت دارند.

برچسب‌ها کردستان مطبوعات و خبرگزاری های داخلی رسانه سنندج مهارت اموزی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کردستان مطبوعات و خبرگزاری های داخلی رسانه کردستان مطبوعات و خبرگزاری های داخلی رسانه سنندج مهارت اموزی صفحه آرایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۹۷۸۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«گزیده نفایس مطبوعات ایران»، پیش روی مخاطبان در کتابخانه مرکزی رضوی

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، اداره مطبوعات سازمان کتابخانه ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی به مناسبت روز جهانی مطبوعات و برای معرفی نفایس مطبوعاتی موجود در آرشیو گنجینه رضوی، نمایشگاه «گزیده نفایس مطبوعات ایران» را در کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی برگزار کرد.    رئیس اداره مطبوعات این سازمان گفت: بیش از ۵۰ عنوان روزنامه، سالنامه و مجله از قدیمی‌ترین و نفیس‌ترین منابع موجود در این نمایشگاه در معرض دید عموم مراجعان، محققان، پژوهشگران و علاقه‌مندان قرار گرفته است.   ابراهیم حافظی تصریح کرد: با توجه به اینکه فرهنگ مکتوب ازدیرباز پایدارترین و ماندگارترین جلوه گاه فکر و دانش بشر بوده، مطبوعات هم از آغاز پیدایش خود بخشی از فرهنگ مکتوب به شمار می‌روند، به طوری که از آن به عنوان یکی از مواد مهم اولیه نگارش تاریخ و بررسی رویداد‌ها نام می‌برند و در اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی و ساختن افکار عمومی نقش مهمی بر عهده دارند.    وی بر این اساس، نشریات قدیمی و نفیس را دارای جایگاهی ویژه برای معرفی میراث مکتوب و ارزشمند تاریخی یک کشور توصیف کرد که شاکله هویت فرهنگی هر جامعه را تشکیل می‌دهد..   کارشناس مطبوعات اداره مطبوعات سازمان کتابخانه ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی هم درباره آثار به نمایش درآمده گفت: «کاغذ اخبار» (اولین نشریه ایران)، «وقایع اتفاقیه» (نخستین روزنامه رسمی ایران)، «زاهریر دباهرا» (به معنای پرتوی روشنایی) نخستین نشریه غیرفارسی ایران و دومین نشریه ایران و قدیمی ترین نشریه آسوری زبان دنیا و چاپ ارومیه، «سالنامه شرق ایران» انتشار در سال ۱۳۱۶ توسط عبدالباقی و قاسم طهرانیان با چاپ سربی، «روزنامه شرف» اولین روزنامه گرافیکی ایران، انتشار در محرم ۱۳۰۰ قمری با چاپ سنگی و «سالنامه تمدن» منتشر در ۱۳۱۴، از جمله مطبوعات به نمایش گذاشته شده در این نمایشگاه است.   جمیله جهانی همچنین «روزنامه صوراسرافیل» در تهران به مدیریت میرزاجهانگیرخان شیرازی و میرزاقاسم خان تبریزی در ربیع الثانی ۱۳۲۵ قمری، «دانش» اولین نشریه آموزشگاهی در رجب ۱۲۹۹ قمری در تهران و مطبعه خصوصی مدرسه دارالفنون، «مکتب تشیع»، «مجله فلاحت و تجارت»، روزنامه «تربیت» و «مجله الکمال» نخستین مجله دینی چاپ مشهد را از دیگر منابع معرفی کرد.   این نمایشگاه در محل کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی از دوم تا ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ برای بازدید علاقه‌مندان برقرار است.   آرشیو مطبوعات آستان قدس رضوی با موجودی بیش از دو میلیون نسخه روزنامه، مجله و سالنامه، یکی از غنی‌ترین آرشیو‌های ایران محسوب می‌شود که از قدیمی‌ترین روزنامه‌های چاپ شده و نفیس تا منابع روز را در بردارد.

دیگر خبرها

  • دوره‌ی آموزش خبرنگاری در دبیرستان شاهد سردار شهید قاجاریان نیشابور
  • سینما اسیر سندرم فتوشاپ
  • دوره آموزشی استانی طرح ملی طوبی برگزار می‌شود
  • «گزیده نفایس مطبوعات ایران»، پیش روی مخاطبان در کتابخانه مرکزی رضوی
  • دوره آموزشی «حسنه ماندگار» برای ۱۵۰ نفر خادمیار مرکزی برگزار شد
  • 60 فعال فرهنگی گلستانی گواهینامه دوره آموزشی «متنا» را دریافت کردند
  • 43 دوره آموزشی صنایع‌دستی در گلستان برگزار شد
  • دوره آموزشی نقد جریان‌های دین‌گریز ایران برگزار می شود
  • برگزاری دوره‌های رایگان آموزش صنایع دستی در لرستان
  • شبکه ملی تسهیل‌گر جوانی جمعیت در سمنان ایجاد می‌شود