Web Analytics Made Easy - Statcounter

رسانه‌های انگلیس از طرح مشترک دولت این کشور با دانمارک برای اعزام پناهجویان به مرکز پناهندگی دریایی در یک کشور آفریقایی خبر دادند.

به گزارش مشرق، انگلیس قصد معرفی قانونی دارد که به موجب آن برخی از پناه‌جویان ممکن است به مرکزی در آفریقا فرستاده شوند.

به گزارش وبگاه شبکه خبری «تی آر تی» روزنامه «تایمز» روز دوشنبه گزارش داد که «پریتی پاتل» وزیر کشور انگلیس، با دانمارک مذاکراتی را در مورد امکان مدیریت مشترک یک مرکز مهاجرتی به سبک استرالیا در قاره آفریقا انجام داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پاتل همچنین به همتای دانمارکی خود گفته که انگلیس در حال تدوین قانونی است که به دولت اجازه می‌دهد مهاجران را به خارج از کشور بفرستد.

دانمارک پیشتر اعلام کرد که برخی از پناهندگان سوری را از کشور خود اخراج خواهد کرد، سپس در اوایل ماه ژوئن قانونی را برای اعزام مهاجران به مراکز پناهندگی در کشورهای دیگر تصویب کرد. این اقدام دانمارک با واکنش اداره پناهجویان سازمان ملل متحد مواجه شد و به آن اعتراض کرد.

شعبه سازمان پناهجویان سازمان ملل در انگلیس نیز در این باره در توییتی اعلام کرد: «انگلیس باید به جای تغییر مسئولیت به کشورهای کم ثروت، از طریق همکاری به دنبال راه حل باشد.»

یک سازمان حقوق بشری نیز اعلام کرده که در صورت تصویب این قانون، انگلیس معاهده  سال ۱۹۵۱ پناهندگان  و همچنین کنوانسیون اروپایی حقوق بشر را نقض می کند.

به گفته سخنگوی «بوریس جانسون» نخست وزیر انگلیس ایده ساخت مراکز پناهندگی دریایی از استرالیا که پناهندگان سال‌ها در آنجا گیر کرده‌اند، الهام گرفته شده است .

به گزارش روزنامه تایمز، دولت جانسون در حال گفت‌وگو با دانمارک است تا یک مرکز مشترک نگهداری پناهجویان در کشور آفریقایی رواندا داشته باشند. وزیر کشور  انگلیس هفته آینده قوانینی را معرفی خواهد کرد که دولت بتواند پناهجویان را تا رسیدگی به تقاضایشان به خارج از کشور بفرستد.

چندی قبل شبکه خبری «بی‌بی‌سی» گزارش کرد که دولت محافظه‌کار انگلیس طرح سیاست مهاجرتی جدیدی تهیه کرده که بر اساس آن، افرادی که به طور غیرقانونی برای پناهندگی وارد این کشور می‌شوند از حقوقی یکسان با افرادی که قانونی وارد می‌شوند، برخوردار نخواهند شد.

وزیر کشور انگلیس در این زمینه گفت، به کسانی که به طور قانونی وارد می‌شوند بلافاصله برای مدت نامحدود حق اقامت داده می‌شود.

سازمان ملل متحد در گزارش جدیدی اتحادیه اروپا را در مرگ هزاران پناهجو حین عبور از دریای مدیترانه مقصر دانست. این گزارش اتحادیه اروپا را به ممانعت از اجرای عملیات نجات و بازگرداندن عمدی پناهجویان به میان دریا متهم کرده است.

در این گزارش ۳۷ صفحه‌ای که از سوی دفتر کمیسیونر عالی حقوق بشر سازمان ملل منتشر شده است بیان می‌کند که مرگ این پناهجویان نتیجه «تصمیمات و اقدامات سیاسی ملموس» کشورهای عضو اتحادیه اروپا، مقامات لیبی و دیگر بازیگران است. طبق آمار سازمان ملل، تعداد پناهجویان جان باخته در چهار ماه آغازین سال جاری میلادی حدود ۶۳۲ نفر برآورد شده است.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا انگلیس پناهجویان حقوق بشر سازمان ملل رواندا بوریس جانسون قاره آفریقا سازمان پناهجویان سازمان ملل سازمان ملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۹۸۰۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراض پناهجویان افغانستانی در اندونزی

برخی از پناهجویان افغانستانی در «جاکارتا» پایتخت اندونزی با برپایی تجمع در برابر دفتر کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل نسبت به سرگردانی و بلاتکلیفی چندساله‌شان در این کشور، دست به اعتراض زدند و خواستار حمایت این نهاد برای اسکان در کشورهای دیگر شدند.

خیابان‌های شهرهای مختلف اندونزی در سال‌های اخیر شاهد تجمعات و اعتراضات بسیاری از سوی پناهجویان افغانستانی بوده است.

بسیاری از پناهجویان افغانستانی، بیش از ۱۰ سال است که به اندونزی آمده‌اند با این حال پس از گذشت این مدت، جز سرگردانی و بلاتکلیفی چیزی عایدشان نشده است.

گفته می‌شود بیشتر این پناهجویان خواستار ورود نهادهای بین‌المللی به موضوع و کمک به انتقال آنها به کشور ثالث هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • تشدید اختلاف میان انگلیس و امارات بر سر سودان
  • قانون ضد مهاجرتی سوناک عامل تنش در روابط دوبلین-لندن
  • حمله به یک کشتی در سواحل یمن
  • هدف قرار گرفتن یک کشتی در سواحل یمن
  • حادثه دریایی جدید در آب‌های اطراف یمن
  • بازداشت پناهجویان در انگلیس برای اخراج به روندا
  • انگلیس قصد دارد ارتش خود را با موشکهای ساخت داخلی مجهز کند
  • بوتسوانا درخواست انگلیس برای توافق ضد مهاجرتی را رد کرد
  • دولت انگلیس بخشی از محور نسل‌کشی در غزه است
  • اعتراض پناهجویان افغانستانی در اندونزی