Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،  خون میرزایی معاون وزیر راه وشهرسازی و مدیر عامل شیلات در مراسم گرامی داشت روز دریانورد با بیان اینکه سرمایه‌گذاری بسیار زیادی توسط شیلات در این حوزه و صنعت غذایی کشور صورت گرفته است گفت: میانگین سرمایه‌گذاری در بخش شیلات در مقایسه با سال گذشته دو برابر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه رویکرد شیلات همواره توسعه دریا محور و تمرکز بر توسعه سواحل مکران بوده است گفت: برنامه ویژه‌ای برای این حوزه تنظیم شده است که امیدواریم با اجرای آن بتوانیم به ظرفیت‌های خوبی در این بخش برسیم.

خون میرزایی اظهار کرد: در حوزه صید و صیادی ۱۴۰ هزار صیاد مشغول به فعالیت هستند که این تعداد صیاد با ۱۱ هزار فروند در سال گذشته توانستند حدود ۷۰۰ هزار تن شیلات تولید کنند.

معاون وزیر راه وشهرسازی اظهار کرد: این ۷۰۰ هزار تن معادل ۷۵ درصد از هدف گذاری شیلات در این بخش بوده است چرا که طبق آمار‌ها میزان تولید شیلات بیش از تکلیف و برنامه ما بوده است.

مدیر عامل شیلات توضیح داد: ناوگان صیادی ما در دنیا رتبه‌های بسیار خوبی کسب کرده به طوری که ناوگان صیادی ما در اقیانوس هند رتبه اول را کسب کرده است.

خون میرزایی تصریح کرد: در حوزه پرورش ماهی در قفس هم در دریای شمال و جنوب توانستیم اقدامات بسیار مناسبی را انجام دهیم به طوری که حدود ۵ میلیون تن ماهی در قفس را تولید کردیم که چهار برابر ظرفیت کنونی در کشور بوده است.

او اظهار کرد: هم اکنون ظرفیت‌های ما در بخش شیلات بالفعل شده و ما در شرایط تحریم توانستیم با تامین نیاز‌های دریایی این تحریم‌ها را دور بزنیم و از تکلیف  و برنامه خود در این حوزه عقب نمانده ایم.

خون میرزایی تاکید کرد: ما برای افزایش تولید نیاز به همکاری بیشتری داریم . ضرورت تداوم آموزش پیوسته صیادی همواره از مطالبات صیادان بوده همچنین بیمه صنعت شیلات در این حوزه از دیگر مطالبات صیادان بوده است و امیدواریم این شغل در زمره مشاغل سخت قرار گیرد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شیلات صنایع دریایی خون میرزایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۹۸۱۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش تولید به نهضت مردم نیاز دارد

 ملک رئیسی دستیار فرماندار در امر مردمی سازی در شورای مردمی سازی فرمانداری سرباز  سخنان خود را با  فرمایشات مقام معظم رهبری شروع کردند و گفتند اگر ما بخواهیم جهش تولید داشته باشیم، بایستی اقتصاد را مردمی کنیم، باید پای مردم را به عرصه‌ی تولید به نحو محسوسی باز کنیم، موانع حضور مردم را برطرف کنیم. در بخش مردمی ظرفیّتهای بزرگی وجود دارد که ... بایستی فعّال بشود، باید از آنها به نفع کشور و به نفع مردم استفاده بشود.

ملکرئیسی  گفت: جلسات شورای مردمی با دستور کار تبیین شعار سال و بررسی مسائل و مشکلات آب شرب شهرستان می باشد.

وی افزود: با عنایت به اینکه نامگذاری سال ۱۴۰۳ از سوی مقام معظم رهبری سال« جهش تولید با مشارکت مردم» نشان از آن دارد که اقتصاد کشور بیمار است و انتخاب شعارهایی با موضوع تولید و اقتصاد در ۱۶ سال گذشته مهر تاییدی بر فرمایشات رهبر معظم انقلاب در پیام نوروزی امسال که ضعف اساسی کشور را در حوزه اقتصادی دانستند.

دستیار فرماندار شهرستان سرباز در امر مردمی سازی عنوان کرد طبق گفته مقام معظم رهبری تنها راه برون رفت از مشکلات و نجات کشور  رونق تولید و اقتصاد می باشد و تنها نسخه شفابخش اقتصاد بیمارگونه کشور، تغییر و تحول اساسی و  ورود انقلاب جهادی در اقتصاد می باشد.

ملک رئیسی در ادامه اشاره به مشکلات، معضلات و مطالبه ی مردم شهرستان سرباز  بیان کردند اگر  در دو حوزه  آب شرب بهداشتی و کشاورزی  بصورت برنامه ریزی اصولی و هدفمند  ورود کنیم و مشکلات این دو حوزه را با مشارکت مردم و دولت بصورت جهادی مرتفع کنیم  بار سنگینی از دوش ملت و دولت برداشته می شود و رضایت عمومی مردم در شهرستان بیشتر خواهد شد.

وی تاکید کرد: در حوزه کشاورزی باید برنامه ریزی درستی جهت برند نمودن محصولات انحصاری شهرستان و فرآوری محصولات کشاورزی بخصوص خرمای شهرستان و بهبود اقتصاد کشاورزان  می تواند نقطه عطفی در تحقق شعار سال در شهرستان باشد.

اربابی معاون فرماندار ضمن تشکر از نگاه امیدبخش دستیار مردمی در حوزه های مختلف، مدیران و مسئولان ادارات و سازمان ها و خیرین شهرستان را در تحقق اهداف کلان شهرستان تشویق نمود و بحث کشاورزی را از مهمترین و بهترین پتانسیل های مردم شهرستان دانست و در برنامه ریزی جهت رفع مشکلات این حوزه نیز تاکید نمود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • رشد ۷۰ درصدی کشور در تجارت الکترونیک طی سال گذشته
  • تولید ۸۰ درصد تورهای ماهیگیری در سیستان و بلوچستان
  • در سال جهش تولید با مشارکت مردم، نواقص گذشته جامعه کارگری برطرف شود/ نیروی کار و کارگر موتور محرکه اقتصاد کشور است
  • گوشت اینگونه ۶۳.۵ درصد گران شد
  • جهش تولید به نهضت مردم نیاز دارد
  • اصلی‌ترین محور توسعه شهرستان جاسک چیست؟
  • تلاش برای توسعه جاسک با محور فعالیت‌های شیلاتی
  • تامین مولد سالم تولید ایمن و پایدار را به‌دنبال دارد
  • طی دو سال گذشته، ۳۰۸ کارخانه در خراسان رضوی احیا شده است
  • افزایش ۳۰درصدی قیمت خرید برگ سبز چای/ پیش‌بینی تولید ۱۴۵ هزار تن برگ سبز چای