Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-05-06@21:31:54 GMT

استرس شب کنکور را چطور مدیریت کنیم؟

تاریخ انتشار: ۸ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۳۹۸۳۸۲

استرس شب کنکور را چطور مدیریت کنیم؟

صدای ایران- وقتی وارد جلسه‌ی کنکور می‌شید یادتون باشه نفس بکشید! معمولا اضطراب باعث میشه نفس‌هایتون تند و سطحی بشه، یعنی ریه‌هایتون به اندازه‌ای که باید، از هوا پُر نمی‌شه. چشم‌هاتون رو ببندید و یک دست‌ رو روی شکم‌تون و دست دیگه رو روی سینه‌تون بذارید و پنج نفس آرام و عمیق بکشید، هنگام نفس کشیدن، باید شکم‌تون بالا و پایین بره و سینه‌تون تا جایی که امکان داره بی‌حرکت باشه.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قبل از درست قبل از شروع برگزاری کنکور این کار رو انجام بدید تا تمرکزتون را به‌دست بیارید و بر استرس غلبه کنید.
روز قبل از کنکور مطالعه به منظور یادگیری و مرور مطالب پیچیده کاری کاملا اشتباه و غلط هست. مطمئن باشید مطالعه تو این موقعیت برای شما هیچ فایده ای نداره و فقط باعث ایجاد فشار بی مورد روی ذهن شما میشه (اگر خیلی نگران هستید نهایتا 2 تا 3 ساعت اون هم در ابتدای روز به مرور نکات کلیدی و فرمول ها اختصاص بدید)
برای اینکه شب قبل از کنکور خواب خوبی رو تجربه کنید بهتره در طول روز کمی به پیاده روی برید تا شب خواب خوبی داشته باشید.
روز قبل از کنکور را می تونید پیش دوستای خودتون باشید، گل بگید و گل بشنوید! البته به طور مطلق حرف زدن راجبه کنکور اون هم با دوستان ممنوع (مخصوصا از نوع منفی نگرش)
بهتره شب قبل از کنکور سراسری ساعت 10 و یا حداکثر 11 شب به رخت خواب برید.
شب قبل از کنکور با هیچ یک از اقوام از طریق تلفن و یا به صورت حضوری در مورد کنکور صحبت نکنید.
شام شب کنکور بهتره در حدود ساعت 8 یا 9 شب یعنی دو ساعت قبل از خوابیدن صرف بشه
شب کنکور از خوردن غذا های پر ادویه، تند، چرب و سنگین به شدت خودداری کنید
حتما روز کنکور صبحانه کامل مصرف کنید (در غیر این صورت سر جلسه کنکور به دلیل کمبود گلوکز خون، مغزتون ارور میده!)
به موقع برای حرکت به سمت حوزه آماده شید، حضور 30 دقیقه‌ای قبل از برگزاری آزمون میتونه استرس شما را به طور قابل ملاحظه‌ای کم کنه
در صورتی که با نوشیدن شیر مشکل ندارید، بهتره قبل از خواب یک لیوان شیر ولرم و البته کم چرب برای یه خواب راحت مصرف کنید.
شب قبل از کنکور همه وسایل مورد نیاز برای آزمون رو آماده کنید. وسایلی مثل شناسنامه، کارت ملی، مداد ( چندین عدد)، پاک کن، کارت ورود به جلسه، وسیله ای جهت الساق کارت به لباس در روز آزمون و….
برای جلسه کنکور توصیه میکنم یک بطری آب (یخ نزده) و مواد قندی بدون مواد افزودنی آماده کنید (نبات بهترین گزینه هست)
 

در آخر لازم میدونم به شما یادآوری کنم که کنکور تنها عامل موفقیت شما در زندگی نیست. به خدای بزرگ توکل کنین و نتیجه یک سال تلاش رو به خودش واگذار کنید. همگی موفق باشید.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: استرس شب کنکور نگرانی شب قبل از کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۹۸۳۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزانه چند ساعت بشینیم، بایستیم و بخوابیم؟

متخصصان دانشگاه صنعتی سوینبرن استرالیا رفتار ۲۰۰۰ نفر را در بازه زمانی ۲۴ ساعته تجزیه و تحلیل کردند تا برای دستیابی به سلامتی مطلوب و بهینه، ترکیبی مناسب از تمرین بدنی و استراحت را تعیین کنند.

زمان‌بندی و تفکیک ایده‌آل تقریباً به این شکل بود که هشت ساعت خواب، پنج ساعت ایستادن، شش ساعت نشستن و تقسیم چهار ساعت برای فعالیت بدنی سبک و متوسط.

رعایت این تقسیم‌بندی به کنترل قند خون و ارتقای سلامتی قلب کمک می‌کند.

فعالیت بدنی متوسط تا شدید می‌تواند پیاده‌روی سریع یا دوچرخه‌سواری باشد یا دویدن آهسته، برای فعالیت بدنی سبک هم می‌توان هر فعالیتی از پیاده‌روی گرفته تا آشپزی و کار خانه یا حتی خندیدن با صدای بلند را به فهرست افزود.

به گزارش ایندیپندنت، گروه تحقیقاتی دانشگاه سوینبرن به افراد توصیه می‌کند شب‌ها هشت ساعت و ۲۰ دقیقه بخوابند تا سلامتی کلی‌شان حفظ شود و از خوابیدن کمتر یا بیشتر از میزان توصیه‌شده اجتناب کنند.

این تحقیق تاییدی بر توصیه‌های مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا است که تاکید می‌کند دست‌کم هفت ساعت خواب شبانه داشته باشیم. خطرات کم‌خوابی به‌خوبی مشخص و مستند شده است اما خوب است بدانیم که خواب بیشتر از ۹ ساعت در شب با افزایش خطر سکته مغزی مرتبط است.

متخصصان تاکید کردند که صرف زمان کمتر برای نشستن و زمان بیشتر برای ایستادن، انجام دادن فعالیت‌های بدنی و خواب کافی، بر سلامتی قلب و عروق تاثیرگذار است. رعایت این زمان‌بندی فعالیت‌ها طیف گسترده‌ای از نشانگرهای سلامتی را در برمی‌گیرد و ۲۴ ساعتی را شکل می‌دهد که به سلامت کلی بهتر منجر خواهد شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • اثرات منفی استرس روی چهره و ظاهر افراد
  • دقیقا چند ساعت در شبانه‌روز بشینیم، بایستیم و بخوابیم؟
  • چهار معیار سلامتی مهم در ساعت‌های هوشمند
  • عادت‌های رایج که مغزتان را نابود می‌کند
  • چند ساعت در شبانه‌روز بشینیم، بایستیم و بخوابیم؟
  • نتیجه تحقیقی تازه درباره نشستن و تحرک
  • روزانه چند ساعت بشینیم، بایستیم و بخوابیم؟
  • آلارم آیفون ممکن است شما را از خواب بیدار نکند
  • چگونه در طول روز پر انرژی باشیم؟ 
  • استرس زیاد و کمبود خواب، وزن را افزایش می‌دهد