Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیئت‌ مدیره نظام صنفی کشاورزی اصفهان گفت: قرار بر آن است ساعت ۱۲ امشب (هشتم تیرماه ) آب زاینده رود برای مصرف باغات غرب اصفهان رهاسازی شود.

حسین محمدرضایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: فعلاً آب وارد شهر اصفهان نمی‌شود؛ همچنین برای جاری شدن در شرق اصفهان هم قرار بر تصمیم گیری است.

وی افزود: با توجه به میزان آبی که قرار است جاری شود عده‌ای از کشاورزان شرق اصفهان، رها سازی آب با این میزان کم را هدر رفت دانسته و معتقدند که این آب برای کشت پاییزه آن‌ها حفظ شده و در زمان خود رهاسازی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در مقابل عده‌ای هم با اعتراض نسبت به این مسئله خواستار جاری شدن آب شده‌اند.

عضو هیئت مدیره نظام صنفی کشاورزی اصفهان خاطرنشان کرد: بر این اساس قرار بر انجام یک نظر سنجی و رأی گیری از کشاورزان شهرستان اصفهان در این رابطه خواهیم شد و به زودی تصمیم نهایی در ارتباط با رها سازی آب سد زاینده‌رود برای شرق اصفهان نیز اجرایی خواهد شد. اما برای مصرف غرب استان قرار بر این است که امشب مصادف با هشتم تیرماه، رها سازی شود.

محمدرضایی در رابطه با میزان آبی که قرار بر جاری شدن آن است تصریح کرد: طبق مصوبات قرار بر رهایی ۲۵۰ میلیون متر مکعب آب برای کشاورزان شرق و غرب و مصرف محیط زیست است که حدود ۵۰ میلیون مترمکعب آن، سهم محیط زیست و مابقی برای مصرف کشاورزان است. البته این مصوبه روی کاغذ بوده و به نظر می‌رسد مقدار آبی که جاری خواهد شد کمتر از میزان مصوب باشد که در این صورت وزارت نیرو و مسئولان استان که این مصوبه را امضا و تأیید کرده‌اند جواب گوی کشاورزان هستند.

وی اظهار کرد: برای حفظ باغات غرب فعلاً وزارت نیرو و مسئولان استان بر جاری شدن ۵۰ میلیون متر مکعب آب در دو مرحله تصمیم گرفته‌اند. با توجه به اینکه بخشی از کشاورزان شرق، تحصن کرده و خواستار جاری شدن زاینده‌رود شده‌اند، عده‌ای دیگر هم اعتراض داشته و خواهان عدم رهاسازی آب و نگه داشت برای کشت پاییزه هستند. فعلاً با وجود این دوگانگی نظرها قرار بر رأی گیری از کشاورزان در راستای اجرای درخواست آن‌ها هستیم.

در پایان این عضو هیئت‌مدیره نظام صنفی کشاورزی اصفهان با ابراز امیدواری نسبت به اجماع هر چه سریع‌تر کشاورزان برای رها سازی و یا عدم رها سازی آب برای شهرستان اصفهان گفت: چنین تصمیمی باعث اتمام سردر گمی نظام صنفی وکشاورزان استان، خواهد شد.

کد خبر 504048

منبع: ایمنا

کلیدواژه: زاینده رود بازگشایی زاینده رود کشاورزان شرق اصفهان محيط زيست رهاسازی آب زاینده رود رهاسازی آب زاینده رود 1400 سد زاینده رود شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق زاینده رود نظام صنفی رها سازی جاری شدن سازی آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۹۸۴۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات سیب لرستان به روسیه، ترکمنستان و حاشیۀ خلیج فارس

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به صادرات سیب این استان به روسیه، ترکمنستان و کشورهای حاشیۀ خلیج فارس گفت: میزان تولید سیب تا ۷۵ هزار تن در سال هم می‌رسد. - اخبار استانها -

محمدحسن کیانی‌فر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم درخرم‌آباد اظهار داشت: آب‌وهوای لرستان از تنوع بسیار بالایی برخوردار است و این شرایط توسعه بیش از 24 گونه درخت مثمر را به‌دنبال داشته‌است.

او با اشاره به پراکندگی مناطق تولید سیب در اغلب نقاط لرستان، اضافه کرد: سطح زیر کشت این محصول حدود 4000هکتار است.

تولید سالانه 25هزار تن زردآلو در باغات لرستان

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی لرستان اعلام کرد: بیش از 50 درصد باغات سیب این استان در بروجرد است و این شهرستان به‌‍تنهایی سطح وسیعی از تولید این محصول را به خود اختصاص داده‌است.

کیانی‌فر بیان کرد: باغات سیب لرستان در خرم‌آباد، الشتر و بقیه شهرستان‌های این استان به‌صورت پراکنده است و این محصول شامل سیب گلاب، زرد و قرمز پاییزه است.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به صادرات سیب این استان به روسیه، ترکمنستان و کشورهای حاشیۀ خلیج فارس یادآور شد: میزان تولید سیب تا 75 هزار تن در سال هم می‌رسد.

او با بیان اینکه 50 درصد باغات سیب لرستان در بروجرد واقع است، عنوان کرد: میانگین عملکرد تولید سیب در این استان به‌دلیل اقلیم مناسب حدود 25 تن در هر هکتار است.

کیانی‌فر گفت: لرستان رتبۀ اول تا هشتم در بین استان‌های تولیدکننده سیب در کشور را دارد و هر ساله جزو 10 استان تولیدکننده برتر در تولید این محصول هستیم.

انتهای پیام/644/.

دیگر خبرها

  • تصاویر شگفت‌انگیز از جاری شدن سیل در اصفهان و خرم‌آباد + ویدئو
  • فیلم جاری شدن سیل و آبگرفتگی در اصفهان و خرم‌آباد
  • نصب تله‌های فرمونی برای پایش آفات در شهرستان بن
  • لزوم توجه به توسعه باغات زیتون در شهرستان رودبار
  • صادرات سیب لرستان به روسیه، ترکمنستان و حاشیۀ خلیج فارس
  • نصب تله‌های فرمونی جهت پایش آفات در شهرستان بن
  • افزایش بودجه ماشین‌آلات روستایی استان اصفهان نسبت به کل کشور
  • افزایش بودجه ماشین‌آلات روستایی اصفهان نسبت به کل کشور
  • جوانه زدن ۷۵ درصد محصول باغات دیم زمین‌های شیب دار شهرستان اردل
  • اختصاص 800 میلیارد تومان به پروژه های محلات کم برخوردار در بودجه سال جاری