Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، اندیشکده آمریکایی گلوبال انرژی مانیتور (GEM) در گزارشی اعلام کرد حدود ۵۰ میلیون تن ظرفیت فولادسازی با استفاده از فناوری کوره بلند در دست ساخت است که عمدتا در چین است.

کریستین شیرِر، مدیر برنامه زغال سنگ این اندیشکده گفت: ساخت کوره های بلند زغال سوز جدید سرمایه گذاری بدی برای فولادسازان و سرمایه گذاری بدی برای زمین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق گزارش گلوبال انرژی مانیتور، کوره های بلند که از زغال سنگ استفاده می کنند ممکن است بلااستفاده یا از کار افتاده شوند که به ایجاد دارایی‌های متروک به ارزش ۴۷ تا ۷۰ میلیارد دلار منجر می شود.

کیتلین سوالِک، یکی از نویسندگان این گزارش گفت: بر مبنای پیش بینی آژانس بین المللی انرژی و گروههای دیگر، این داراییها ممکن است تا سال ۲۰۳۰ تا ۲۰۴۰ متروک شوند. اگر محدودیتهای مقابله با آلایندگی و مالیات کربن زودتر به اجرا گذاشته شوند، این اتفاق ممکن است سریعتر روی دهد.

بنا بر گزارش آژانس بین المللی انرژی، آلایندگی مستقیم صنعت جهانی فولاد و سنگ آهن باید بیش از ۵۰ درصد تا سال ۲۰۵۰ در مقایسه با سال ۲۰۱۹ کاهش پیدا کند تا اهداف توافق اقلیمی پاریس تحقق پیدا کند.

کارخانه های جدیدی ساخته می شود هر چند که میزان زیادی ظرفیت مازاد فولادسازی وجود دارد که ۲۵ درصد بالای سطح تولید سال ۲۰۱۹ است.

بخش اعظمی از صنعت فولاد جهانی تصدیق می کند که باید آلایندگی کربن را کاهش دهد زیرا این صنعت عامل حدود هفت درصد از انتشار گازهای گلخانه ای است. شرکتها و کشورهای تولیدکننده فولاد تعهداتی برای حرکت به سمت کربن خنثی و آلایندگی کربن اندک داده اند که بیش از سه چهارم از ظرفیت فولاد جهانی فعلی را دربرمی گیرد.

فولادسازان به دنبال توسعه استفاده از کوره های قوس الکتریکی هستند و همزمان توسعه فناوریهای هیدروژن و جمع آوری کربن به منظور کاهش آلایندگی را دنبال می کنند.

بر اساس گزارش رویترز، آمار گلوبال انرژی مونیتور از گلوبال استیل پلنت تِرکِر استفاده کرده که کارخانه ها با ظرفیت تولید یک میلیون تن در سال یا بیشتر را بررسی می کند.

پربیننده ترین صادرات صنعت مبلمان به یک چهارم رسید رشد ۹.۲درصدی تولید فولاد ایران در ۵ماه ابتدایی ۲۰۲۱ آمادگی ترخیص ۴۸ ساعته کامیون‌ های دست دوم اروپایی را داریم نگاهی به عملکرد ماهانه ملی مس ایران / درآمد عملیاتی فملی با جهش ۲۲۴درصدی همراه شد وضعیت هزاران تن کالای اساسی در بنادر شمالی به مرز هشدار رسید

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: صنعت فولاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۹۹۲۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار تند کرملین به توقیف‌کنندگان غربی دارایی‌های روسیه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری تاس، دیمیتری پسکوف، سخنگوی دفتر ریاست جمهوری روسیه (کرملین) امروز یکشنبه با صدور بیانیه ای در خصوص توقیف دارایی های این کشور در غرب هشدار داد.

در بیانیه صادره از سوی سخنگوی دفتر ریاست جمهوری روسیه در این ارتباط آمده است: در صورت توقیف دارایی های روسیه، از منافع خود از جمله در دادگاه ها دفاع خواهیم کرد.

بیانیه صادره از سوی کرملین در این خصوص اضافه می کند: مصادره دارایی های روسیه میخ محکمی بر تابوت کل سیستم اقتصادی غرب خواهد بود. در صورت مصادره دارایی های روسیه در غرب، سرمایه گذاران و دولت های خارجی در مورد سرمایه گذاری در غرب دچار تردید خواهند شد.

از سوی دیگر وزارت خارجه این کشور هم امروز یکشنبه در بیانیه ای اعلام کرد: دارایی های روسیه باید مصون بماند؛ در غیر این صورت سرقت غرب بی پاسخ نمی ماند.

ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه در واکنش به گزارش های رسانه ای درباره احتمال عقب نشینی روسیه از مناطق جدید در ازای اموال مسدود شده خود در غرب تاکید کرد که روسیه با سرزمین خود معامله نمی‌کند.

سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه تأکید کرد: دارایی های روسیه باید مصون بماند؛ در غیر این صورت سرقت غرب بی پاسخ نخواهد ماند.

براساس گزارش‌ها، دولت آمریکا متحدان خود را برای بهره‌برداری غیرقانونی از دارایی‌های خارجی روسیه تحت فشار قرار داده است.

نشریه بلومبرگ به نقل از منابع آگاه خود گزارش داده است که «جو بایدن» رئیس جمهورآمریکا سران گروه- ۷ را تحت فشار قرار داده تا طرح استفاده از دارایی‌های مسدود شده روسیه برای تأمین مالی اوکراین را تا زمان نشست ماه ژوئن نهایی کنند.

به نوشته راشاتودی، انگلیس و کانادا هر دو از مصادره دارایی‌های دولتی مسدود شده روسیه به بهانه تأمین ارتش اوکراین و بازسازی آن حمایت می‌کنند، اما دو کشور فرانسه و آلمان هنوز در این باره ملاحظاتی دارند.

همچنین روسیه مسدود کردن حدود ۳۰۰ میلیارد دلار از ثروت ملی خود را غیرقانونی دانسته و هشدار داده است که هرگونه اقدام برای در این زمینه مجرمانه است و بدون پاسخ نمی‌ماند.

کد خبر 6091277

دیگر خبرها

  • تعطیلی آخرین نیروگاه زغال‌سنگ بریتانیا برای پیشبرد هدف کربن‌صفر
  • گشتی در اقتصاد ایران ؛ تلاش برای رفع ناترازی انرژی
  • ثبت ۷.۸ میلیارد دلار صادرات صنعت فولاد کشور طی سال گذشته
  • جزئیات پذیرش‌های جدید در بورس کالا اعلام شد
  • ضرورت متناسب سازی دروس دانشگاهی با نیاز صنعت فولاد کشور
  • اعلام جزئیات پذیرش‌های جدید در بورس کالا
  • رونمایی رسمی از بزرگترین پویش کشور در زمینه انرژی
  • بازار‌های صادراتی خود را در کشور‌های اروپایی توسعه می‌دهیم
  • بدهی صنعت برق به بورس انرژی
  • هشدار تند کرملین به توقیف‌کنندگان غربی دارایی‌های روسیه