Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا ، جمعه بازار جویبار که قدیمی ترین بازار سنتی مازندران به قدمتی بیش از یک قرن به شمار می رود ، از نخستین جمعه ماه اسفند سال ۹۸ و یک هفته پس از ورود ویروس کرونا در مازندران بسته شد و تعطیلی آن بدون وقفه ادامه یافت.

اگر چه اوایل تیر ماه پارسال پس از فروکش کردن موج نخست همه گیری کرونا یک بار اعلام شده بود که این بازار دوباره فعال می شود ، ولی این برنامه عملا به خاطر شروع موج دوم کرونا در مازندران عملی نشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 شهردار جویبار روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه فعالیت جمعه بازار این شهر با آغاز شیوع ویروس کرونا تعطیل شده بود ، گفت : تصمیم برای بازگشایی این بازار که نقش مهمی در معیشت مردم منطقه دارد ، در شورای تامین شهرستان و با مشورت شبکه بهداشت و درمان اتخاذ شده است.

همت محمد نژاد افزود : البته فعالیت این بازار با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی و به صورت آزمایشی جمعه هفته جاری از سر گرفته می شود و جمعه هفته آینده هم باز خواهد بود.

وی توضیح داد : شهرداری برای این که فاصله فیزیکی در بازار رعایت شود ، اقدام به خط کشی محوطه کرده است و ضرورت رعایت سایر پروتکل های بهداشتی کرونایی را به فعالان این بازار یادآور شده است.

محمدنژاد با فراخواندن کاسبانی که جمعه هفته جاری بساطشان را در بازار سنتی این شهر پهن می کنند به رعایت تمامی مقررات کرونایی ، گفت : تمامی کاسبان و بازاریان باید در زمینه رعایت پروتکل های بهداشتی توسط خودشان و مراجعه کنندگان احساس مسئولیت کنند ، چون تداوم فعالیت بازار بستگی کامل به ارزیابی این مهم در دوره فعالیت آزمایشی دارد.

شهردار جویبار همچنین تاکید کرد که جمعه بازار همانند قبل از کرونا با حضور تمامی مشاغل به فعالیت باز نمی گردد و توضیح داد : برای بازگشایی کباب فروشی ها هنوز تصمیمی اتخاذ نشده است و چنانچه تصمیم جدیدی در این زمینه گرفته شود ، اطلاع رسانی خواهد شد.

رئیس شبکه بهداشت و درمان جویبار هم در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه جمعه بازار این شهرستان روز یازدهم تیر ماه به شکل محدود و بدون فعالیت کبابی ها و قصابی ها برپا می شود، گفت : فعالیت این بازار در جمعه هفته جاری به صورت آزمایشی است و پس از آن در نشستی با ارزیابی میزان رعایت پروتکل های بهداشتی در باره فعال ماندن یا تعطیلی تصمیم گیری خواهد شد.

مهدی فکوری علت موافقت با بازگشایی این بازار را کاهش شمار بیماران بستری در بیمارستان این شهرستان برشمرد و بدون ذکر آمار ، افزود : میزان بستری در بیمارستان شهید عزیزی جویبار به کمترین تعداد در یک سال اخیر رسیده است.

جمعه بازار جویبار با قدمتی بیش از یک قرن تا پیش از شیوع کرونا هر هفته پذیرای خریداران بی شماری از نقاط مخلف شهرستان های مازندران و سایر استان ها بود. در این بازار میوه ، سبزی ، ماهی ، صنایع دستی ، ابزار و ادوات کشاورزی ، پوشاک و دیگر کالاهای مورد نیاز عرضه می شود.

مازندران دارای بازارهای روز و هفتگی زیادی است ولی جمعه بازار جویبار از شهرت کشوری برخوردار است. جمعه بازار شتارود ، جمعه بازار امامزاده شاه رضا در روستای پهناب جویبار، پنجشنبه بازار جاده قدیم آمل ، پنجشنبه بازار بابل ، پنجشنبه بازار بهمنیر ، پنجشنبه بازار امامزاده ابراهیم بابلسر، چهارشنبه بازار قائمشهر، سه شنبه بازار میر بازار بابلسر، سه شنبه بازار مشترک روستاهای قلعه گردن و خرم آباد تنکابن و یکشنبه بازار دوازده چشمه آمل از بازماندگان بازارهای فعال سنتی در مازندران هستند.

برچسب‌ها جویبار پروتکلهای بهداشتی مازندران بازار جمعه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جویبار پروتکلهای بهداشتی مازندران جویبار پروتکلهای بهداشتی مازندران بازار جمعه پروتکل های بهداشتی جمعه بازار جویبار پنجشنبه بازار جمعه هفته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۰۰۳۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراحل راه اندازی ابتدایی سامانه املاک و اسکان آغاز شده است

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس گفت: مراحل راه اندازی و فعالیت ابتدایی سامانه املاک و اسکان آغاز شده است، این جلسه در جهت احصای موانع و مرتفع کردن آن‌ها در جهت اجرای کامل برگزار شد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، علی خضریان، سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی در تشریح نشست این کمیسیون جهت نظارت بر حسن اجرای قوانین موضوع فعالیت سامانه املاک و اسکان اظهار داشت: با توجه به اینکه با پیگیری‌های کمیسیون اصل نودم قانون اساسی مراحل راه اندازی و فعالیت ابتدایی سامانه آغاز شده است، این جلسه در جهت احصای موانع و مرتفع کردن آن‌ها در جهت اجرای کامل برگزار شد.

وی افزود: کمیسیون از ابتدای دوره فعالیت خود در مجلس یازدهم موضوع سامانه املاک و اسکان را پیگیری کرده و این حکم قانونی که از سال ۱۳۹۴ یعنی زمان تصویب ماده ۱۶۹ مکرر قانون مالیات‌های مستقیم اجرایی نشده بود، در مراحل اولیه و استقرار سامانه اجرا شد. پس از آن در مراحل مختلف و با تشکیل جلسات تخصصی و با حضور دستگاه‌های مرتبط وظایف هر دستگاه در تعامل با سامانه املاک و اسکان پیگیری و احکام آئین نامه‌ها و مقررات اجرا شدند.

خضریان تصریح کرد: در این جلسه که با حضور مدیران وزارت راه و شهرسازی، سازمان ثبت احوال، بانک مرکزی، کارگروه تعامل پذیری دولت الکترونیک و اعضای کمیسیون به ریاست حجت‌الاسلام پژمانفر برگزار شد، ابتدا مدیران سامانه گزارشی از آخرین وضعیت سامانه را ارائه کردند؛ و بر اساس گزارش‌های اعلامی تا به حال ۵۷۰ هزار واحد خانه خالی در شهر‌های بالای ۱۰۰ هزار نفر شناسایی شد که اخطار‌های لازم به صاحبان آن‌ها مبنی بر پرداخت مالیات ارسال شده است.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس افزود: تاکنون بیش از ۷۰ درصد اطلاعات اسناد تک برگ ارائه شده از سوی سازمان ثبت اسناد در سامانه وارد شده است و با اتصال سامانه خودنویس، اطلاعات مؤجران و مستأجران نیز به این سامانه متصل شده است. همچنین در حال حاضر اطلاعات خرید و فروش در دفاتر اسناد رسمی نیز به صورت برخط به سامانه املاک و اسکان اتصال یافته است و در حال حاضر محل سکونت اصلی ۷۵ میلیون کد ملی بر مبنای کدپستی در سامانه مذکور احصاء شده است.

وی گفت: در این جلسه مقرر شد اقدامات لازم برای الزام افراد به ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان برای صدور دسته چک از سوی بانک مرکزی صورت پذیرد و سازمان ثبت احوال نیز مکلف شد، اقدامات اولیه برای ارائه خدمات چهارگانه خود یعنی تولد ازدواج طلاق و وفات از طریق تعیین محل اقامت توسط سامانه املاک را انجام دهد.

عضو هیأت رئیسه کمیسیون اصل نود مجلس خاطرنشان کرد: در این جلسه مقرر شد اقدامات دستگاه‌های اجرایی به دقت توسط این کارگروه رصد شده و در صورت استنکاف دستگاه‌ها از انجام تکالیف قانونی خود، این موارد ضمن ارجاع به مرجع قضایی، مطابق قانون برای اقدامات نظارتی به کمیسیون اصل نود ارسال شود.

دیگر خبرها

  • مراحل راه اندازی ابتدایی سامانه املاک و اسکان آغاز شده است
  • تجلیل از ۲۲ خانواده شهید فرهنگی ایلام در «سه شنبه های شهدایی»
  • پنجشنبه را تعطیل کنید که از نظر فرهنگی و تمدنی مهم است | برای فعالیت اقتصادی هم فضای مجازی و دورکاری هست!
  • باند کلاهبرداری ۲۰۰۰ میلیاردی املاک در مازندران متلاشی شد
  • آغاز بارش رحمت الهی در خوزستان
  • مسافران تعطیلات آخر هفته مراقب باشند/ بارندگی در این مناطق شدید خواهد بود
  • گردهمایی ائمه جمعه استان فارس در سپیدان
  • توقیف ۲۸ تن گندم خارج از شبکه توزیع 
  • توقیف خودرو‌های حامل گندم خارج از شبکه توزیع در جویبار
  • کاشت برنج به سبک مکانیزه در روستای کیامحله جویبار + فیلم