Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرشاد پیله‌چی، رئیس جهاد دانشگاهی استان قزوین در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس در قزوین گفت: تمامی دستاوردهای جهاد دانشگاهی در سایۀ خودباوری، اعتماد به توان و تخصص جوانان و دانشمندان و حمایت‌های کامل رهبر معظم انقلاب حاصل شده و این مجموعه با رویکردی جهادی توانسته در بسیاری از زمینه‌ها جهش‌های بزرگی را محقق کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیله‌چی عنوان کرد: اعتماد و حمایت از جوانان و متخصصان کشور، همواره نتیجه‌بخش بوده و ما باید هم‌چنان که در زمینه‌های علمی و فناوری به مجموعه‌ها و دانشمندان خود اعتماد کردیم، علاوه بر حمایت کامل از آن‌ها، این تجربۀ پرثمر را به دیگر عرصه‌ها به‌ویژه در صنعت و اقتصاد هم انتقال بدهیم.

این مسؤول با اشاره به این‌که بخش مهمی از موانع در بخش تولید، موانع ذهنی و گاه خودناباوری طیفی از مدیرانی است که برای حل مسئله کاملاً نگاه بیرونی دارند، عنوان کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان، واحدهای فناور، صنایع نوین و متخصصان جوان ثابت کرده‌اند در صورت حمایت کامل و بی‌دریغ تمام طبقات حاکمیت در هر سه قوه از آنان می‌توانند کارهای خارق‌العاده انجام دهند.

پیله‌چی اظهار کرد: مشکل بسیاری از واحدهای تولیدی مشکل‌دار در استان قزوین، تحریم و جنگ اقتصادی نیست، بلکه مشکل آن‌ها بیشتر در زمینۀ نبود سرمایۀ در گردش و عملکرد آسیب‌زنندهٔ بانک‌ها، مدیریت منابع و توسعۀ بازار است که به سیاست‌گذاری دولت مربوط می‌شود.

این کارشناس حوزۀ صنعتی عنوان کرد: گاهی وصل کردن شرکت‌های دانش‌بنیان در امر تحقیق و توسعه به واحدهای تولیدی می‌تواند مشکلات آن‌ها را رفع کند، اما متأسفانه در زمینۀ تسهیل و رفع موانع تولید به‌درستی عمل نشده و بیشتر جلسات دولت در این‌باره نیز به مسائلی مانند اجبار بانک‌ها به پرداخت تسهیلات اختصاص پیدا کرده است، این در حالی است که مشکل بانک‌ها باید از زیربنا حل شده و روش بانک‌ها به‌جای وام‌های سنگین دارای بهره به روش سرمایه‌گذاری در تولید تغییر پیدا کند و امر تولید بتواند وثیقۀ اعتبار و تسهیلات صنعتی و تولیدی قرار گیرد.

پیله‌چی بیان کرد: ما در بخش تولید و صنعت با بروکراسی اداری، بانکی و خودتحریمی بیش از تحریم خارجی روبه‌رو هستیم و همین موانع کار را برای کارآفرین، سرمایه‌گذار و تولیدکنندۀ داخلی سخت و نفس‌گیر می‌کند.

این مسؤول خاطرنشان کرد: چابکی اقدام و عمل در حوزهٔ رفع موانع تولید و پشتیبانی از آن ضروری است و امروز کارآفرینان و صنعت‌گران قزوین همین را از مسؤولان طلب می‌کنند، آن‌ها می‌خواهند فرآیندهای مربوط به کارشان با سرعت و بدون مانع طی شود و این اتفاق شدنی است.

رئیس جهاد دانشگاهی تصریح کرد: امروز در شهرک‌های صنعتی استان شاهد وجود بخش‌های خالی، سوله‌ها و زیرساخت‌های در معرض اجاره و غیره هستیم، لذا باید در دولت آینده با برداشتن سریع همهٔ موانع و ایجاد بهترین بسته‌های تشویقی و همراه شدن با تولیدکننده، کارآفرین و سرمایه‌گذار در کسب مجوزها و جذب تسهیلات و غیره، قزوین و شهرک‌های صنعتی آن را تبدیل به بهشت تولیدکنندگان، کارآفرینان و سرمایه‌گذاران کرد.

این کارشناس حوزۀ صنعت در پایان تأکید کرد: سابقۀ تاریخی قزوین در حوزهٔ تولید نشان می‌دهد که این ظرفیت برای استان قزوین وجود دارد و نیازمند استقرار یک تیم هماهنگ، هم‌آرمان، متعهد و دغدغه‌مند در تمامی بخش‌های قوای سه‌گانه در استان است تا جهش تولید به معنای واقعی در استان ما رقم بخورد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: قزوین رفع موانع تولید تولید و صنعت در قزوین رئیس جهاد دانشگاهی استان قزوین بانک ها پیله چی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۰۰۶۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صنعت نیروگاهی ایران خودکفا شد

علی‌اکبر محرابیان در بازدید از کارخانه‌های گروه مپنا در جمع خبرنگاران ضمن تبریک روز کارگر به عموم کارگران کشور اظهار کرد: صنعت نیروگاهی کشور امروز با رونمایی و راه‌اندازی سامانه ژنراتورهای گازی، در کل صنعت نیروگاهی خودکفا شده است و آخرین حلقه نیروگاه‌سازی کشور نیز با توان متخصصان داخلی تکمیل شد.

وی در ادامه سخنان خود به عملکرد دولت سیزدهم در بخش نیروگاهی کشور اشاره و بیان کرد: طی عملکرد دولت سیزدهم با کمک بخش‌های مختلف بیش از ۸۵۰۰ مگاوات به ظرفیت تولید برق کشور‌ افزوده شد‌‌ و این مهم نقش بسزایی در رفع ناترازی برق کشور داشته است.

وزیر نیرو با اشاره به لزوم حمایت مالی از واحدهای نیروگاهی کشور به‌منظور افزایش راندمان و توسعه ظرفیت گفت: با وجود اهمیت بالای حمایت مالی از طرح‌های توسعه ظرفیت نیروگاهی کشور، صندوق توسعه ملی به تعهدات خود در این حوزه به‌خوبی عمل‌ نکرده است.

وی در همین رابطه اضافه کرد: موضوع رفع ناترازی نیاز به سرمایه‌گذاری دارد که این اتفاق علاوه بر افزایش رفاه عمومی همچنین به افزایش بازدهی در حوزه انرژی منجر می‌شود و به اقتصاد کشور نیز کمک شایانی خواهد کرد.

وزیر نیرو همچنین راجع به برنامه‌های وزارت نیرو برای عبور موفق از اوج بار 1403 گفت: طی سه سال اخیر برنامه‌های مشخصی برای مدیریت بار مصرف برق فصل گرم در دستور کار قرار گرفت که در سال ۱۴۰۱ برای این موضوع ۱۰۰ اقدام، در سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۴۰ اقدام و برای فصل گرم سال جاری نیز ۱۸۰ اقدام طراحی و‌ اجرا شد.

محرابیان با تشریح بخش‌های مختلف برنامه‌های وزارت نیرو برای مدیریت مصرف برق در سال جاری گفت: بخشی از اقدامات وزارت نیرو‌ در این راستا به توسعه شبکه‌های انتقال، توزیع، افزایش پست‌ها و نظایر آن مرتبط است و بخشی نیز به افزایش ظرفیت و راندمان نیروگاهی کشور چه در بخش حرارتی و چه در بخش برقابی بازمی‌گردد.

وی‌ با تأکید بر ضرورت مشارکت همه بخش‌های مصرف‌کننده برق برای عبور موفق از اوج بار سال جاری گفت: با توجه به تجارب دو سال گذشته در حوزه مدیریت مصرف برق، برنامه‌ریزی ویژه‌ای برای افزایش مشارکت بخش‌های مختلف در نظر گرفته شده است که از جمله آن می‌توان به اختصاص پاداش‌های ویژه به مشترکان بخش خانگی اشاره کرد.

محرابیان در همین رابطه ابراز کرد: بیش از ۸۰ میلیون پاداش اعم از هدایایی چون لوازم برقی کم‌مصرف مورد نیاز خانه و خانواده، صدها خودرو، بسته‌های اینترنتی و... برای مشترکان کم‌مصرف در تابستان سال جاری در نظر گرفته شده است که به اقشار مختلف مانند کودکان، نوجوانان، بانوان و... که در مسابقات مربوطه شرکت و در مدیریت مصرف برق سال جاری نقش‌آفرینی کنند، اهدا می‌شود.

وزیر نیرو در پاسخ به پرسشی درباره نحوه مدیریت مصرف برق صنایع نیز اظهار کرد: سال گذشته برای اولین بار میزان مصرف کلی برق صنایع از میزان مصرف برق بخش خانگی در ایام فصل گرم سال فراتر رفت.

محرابیان با تأکید بر اهتمام وزارت نیرو برای تأمین برق کافی برای صنایع در دوره اوج بار مصرف امسال ادامه داد: بر اساس تفاهمنامه‌ای که با وزارت صمت و بر اساس قانون منعقد شده است، صنایع بزرگ ملزم به ایجاد نیروگاه به‌منظور تأمین بخشی از برق مورد نیاز خود هستند.

وی با اعلام "انرژی مورد نیاز صنایع امسال نیز در ساعات مختلف تأمین می‌شود."، گفت: هم‌اکنون 5 واحد نیروگاهی صنایع در استان‌های مختلف کشور به بهره‌برداری رسیده است ‌صنایعی که اقدام به احداث و تأمین نیروگاه‌های خود کرده‌اند، در اولویت اجرای برنامه‌های مدیریت مصرف برق قرار نمی‌گیرند.

وزیر نیرو در پاسخ به پرسش دیگری درباره میزان واردات و صادرات برق کشور گفت: تبادل برق با کشورهای همسایه یکی از سیاست‌های اصلی وزارت نیروست که به‌صورت کلی در طول یک سال ما ۸۰ درصد صادرات و ۲۰ درصد واردات دا‌ریم.

وزیر نیرو در این بازدید همچنین گفت: گروه تولیدی مپنا یکی از افتخارات صنعت کشور است که نقش مهمی در اجرای فعالیت‌های نیروگاهی چه در داخل و چه در خارج از کشور دارد.

محرابیان با تأکید بر اینکه گروه مپنا به‌طور کامل مورد حمایت دولت قرار دارد، اضافه کر: این گروه صنعتی توانسته است در طول سال‌های گذشته با به‌روزرسانی دانش مهندسی و تکنولوژی، همسو با دانش روز جهان حرکت کند و نقش  اثرگذاری در پاسخ به نیاز کشور در حوزه انرژی ایفا کند.

باشگاه خبرنگاران جوان البرز کرج

دیگر خبرها

  • خطر تحریم در واردات اتوبوس‌های جدید/ تولیدکنندگان داخلی توان رفع نیاز شهر‌های کشور به اتوبوس را ندارند
  • متانول به جای صادرات تبدیل به بنزین می شود
  • متانول به‌جای صادرات تبدیل به بنزین می‌شود
  • افزایش تعداد مددسراها و پایگاه‌های خدمات اجتماعی در پایتخت
  • با موافقت رهبر انقلاب؛ حکم اعدام بابک زنجانی نقض و تبدیل به ۲۰ سال حبس شد
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو
  • افزایش تعداد مددسرا‌ها و پایگاه‌های خدمات اجتماعی در پایتخت
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای خودرو
  • مشکلات و موانع تولیدکنندگان شهرک های صنعتی استان تهران بررسی شد
  • صنعت نیروگاهی ایران خودکفا شد