Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی خدری  چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به خدمات گسترده ای که صنعت برق طی سالیان پس از انقلاب اسلامی به منظور تأمین برق مردم انجام داده، اظهار داشت : در حال حاضر صددرصد جمعیت شهری و همچنین تمامی روستاهای دارای کدبالای ۱۰ خانوار استان از نعمت برق برخوردار هستند و قصد داریم تمامی عشایر کوچرو را هم از نعمت برق بهره مند سازیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


خدری با اشاره به اختصاص یک هزارو ۶۰ سهمیه مولد برق خورشیدی قابل حمل به عشایر استان گفت: در فاز اول ۳۶۰ سامانه به شرکت توزیع برق خوزستان تحویل شده که بر حسب جدول و با هماهنگی اداره کل امور عشایر خوزستان، بخشی از آن تحویل و بخشی در حال توزیع است.

وی با بیان این که اعتبار این تعداد سامانه ۱۰۶ هزار میلیون ریال از محل اعتبارات عوارض برق مصرفی تامین شده گفت : این سامانه ها قابلیت تولید ۱۰۰ وات برق را دارند که روشنایی حداقل پنج شعله لامپ کم مصرف، شارژ چراغ قوه و گوشی همراه را تأمین خواهد کرد .
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان در خصوص پرداخت هزینه سامانه‌ها گفت: تنها ۱۰ درصد قیمت تمام شده پنل ها توسط عشایر پرداخت خواهد شد و مابقی آن توسط این شرکت تأمین می شود.

این مقام مسئول صنعت برق خوزستان، آثار زیست محیطی اجرای این طرح را بسیار ارزشمند توصیف کرد و با ابراز امیدواری گفت: با گسترش استفاده از انرژی های نو، شاهد کاهش آثار مخرب استفاده از سوخت های فسیلی، تخریب جنگل ها و مراتع باشیم.

به گزارش ایرنا سازمان انرژی های تجدید پذیر و بهره وری انرژی برق (ساتبا)از سال ۱۳۹۴ تاکنون طرحی موسوم به (طرح خرید تضمینی ۲۰ساله نیروگاه های خورشیدی) را با عاملیت شرکت های شرکت های توزیع برق کشور اجرا کرده است.

سامانه های پنل خورشیدی می توانند انرژی خورشید را دریافت و آن را به الکتریسیته تبدیل کنند که برای مصرف های تجاری و مسکونی قابل استفاده باشد، سامانه‌های فتوولتائیک معمولاً شامل یک پنل و ماژول های صفحات خورشیدی، اینورتر، و گاهی اوقات یک باتری یا ردیاب خورشیدی و سیم‌کشی اتصالات نیز می باشند .

برچسب‌ها زندگی عشایری مصرف بهینه برق شركت توزيع نيروی برق خوزستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: زندگی عشایری مصرف بهینه برق شركت توزيع نيروی برق خوزستان زندگی عشایری مصرف بهینه برق شركت توزيع نيروی برق خوزستان برق خوزستان سامانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۰۱۲۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه آموزش‌های مهارتی به روستاییان و عشایر خوزستان

به گزارش خبرنگار مهر، شهرام ملایی هزاروندی بعد از ظهر امروز شنبه در گفت‌وگویی رسانه‌ای بیان کرد: در راستای توسعه، تبیین اهمیت مهارت آموزی و توانمند سازی روستاییان و عشایر استان در سال گذشته تعداد چهار هزار و۲۸۸ نفر آموزش‌های مهارتی را فرا گرفتند.

وی افزود: این آموزش‌ها در قالب ۷۵۰ هزار و ۹۹ نفر ساعت در حرفه‌هایی از قبیل پرورش زنبورعسل، پرورش قارچ خوراکی، پرورش گیاهان دارویی، زعفران کاری، سرمه دوزی، خیاطی، قالیبافی و… بوده است.

ملایی هزاروندی، اجرای دوره‌های آموزشی مهارت در روستاهای خوزستان را بر مبنای نیاز بازار کار و با توجه به شرایط اقلیمی هر منطقه برشمرد و اظهار کرد: آموزش و ارتقای مهارت روستاییان از عوامل مهم در تقویت و پایداری توسعه روستایی است.

وی با اشاره به اولویت سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای در آموزش به روستاییان، عشایر و مناطق محروم گفت: اثربخشی و تأثیرگذاری بیشتر آموزش‌های مهارتی، کمک به توسعه اقتصادی، عدالت آموزشی در مناطق روستایی، توانمندسازی زنان روستا، افزایش درآمد و کاهش هزینه‌های خانوار و در نهایت ماندگاری ساکنان در روستاها از اهداف اجرای آموزش مهارتی در این مناطق است.

ملایی هزاروندی با بیان اینکه آموزش‌های مهارتی در روستاها نیازمند توسعه و تقویت است، تاکید کرد: ارتقای مهارت‌های شغلی و مهارتی در بین روستاییان و عشایر نقش مهمی را برای جلوگیری از مهاجرت به شهرها دارد و از این رو دهیاران روستاها می‌توانند در نقش روایتگران و تبیین این حوزه ظاهر شوند و فنی حرفه‌ای را در تحقق اهداف یاری کنند.

کد خبر 6090281

دیگر خبرها

  • ۵۰۰۰ سامانه خورشیدی در فارس بهره‌برداری می‌شود
  • خورشید: ساختار و چرخه حیات تنها ستاره منظومه شمسی
  • سیاره عطارد در اوج خورشیدی قرار می‌گیرد
  • طرح یک شرکت آمریکایی برای نصب آینه در فضا برای تولید انرژی خورشیدی
  • ۱۸ درصد جمعیت جامعه عشایری ایلام در شهرستان آبدانان زندگی می‌کنند
  • طرح استفاده از انرژی خورشیدی در دانشگاه آزاد شهرقدس عملیاتی می‌شود
  • دردسرهای افزایش بیش‌ از حد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • دردسرهای افزایش بیش‌ازحد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • ارائه آموزش‌های مهارتی به روستاییان و عشایر خوزستان
  • ۱۰۰ سامانه خورشیدی در مدارس نصب شده است