Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام مجید گشول در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه این شهرستان یکی از قطب‌های تولید محصولات باغی استان است، اظهار کرد: کم بارشی و خشکلسالی های اخیر موجب خسارت ۲۰ درصدی به محصولات زراعی و باغی این شهرستان شده است.

وی خواستار توجه ویژه به بخش کشاورزی این شهرستان که پنج درصد از تولیدات زراعی، باغی و دامی استان را تولید می‌کند گردید و اظهار داشت: کوار با ۳۲۰ هزار تن محصولات زراعی و ۱۶۰ هزار تن محصولات باغی و همچنین ۷۰ هزار تن محصولات دامی ۵ درصد از تولید استان در زمینه محصولات کشاورزی، باغی و دامی استان را تأمین می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با راه اندازی سد میرزای شیرازی بخش عمده‌ای از مشکلات کم آبی بخش کشاورزی این شهرستان حل می‌شود.

نماینده ولی فقیه در شهرستان کوار وجود تشکلهای متعدد بخش خصوصی (تعاونی‌های دامداران، باغداران، زنبورداران و نظام صنفی) را از پتانسیل بالقوه توسعه صنعتی در صنایع وابسته کشاورزی و صنایع متعددی که در دست احداث می‌باشد، دانست.

حجت الاسلام گشول ظرفیت سردخانه‌های این شهرستان بالغ بر ۱۵ هزار تن اعلام کرد و ادامه داد: وجود صندوق حمایت از بخش کشاورزی با اعتباری افزون بر ۳۰ میلیارد ریال با بیش از دو هزار نفر عضو یکی از بزرگترین صندوق‌های حمایت از بخش کشاورزی استان به شمار می‌رود.

امام جمعه شهرستان کوار با تاکید حاکم شدن شرایط خشکسالی و کاهش منابع آبی و خسارت به بخش کشاورزی این شهرستان یادآور شد: به بدلیل کاهش نزولات جوی مزارع دیم گندم و جو به طور کامل در این شهرستان حذف و هیچ تولیدی نداشته است.

حجت الاسلام گشول تصریح کرد: در سال جاری بالغ بر ۲۰ در صد خسارت خشکسالی بر محصولات کشاورزی وارد شده است.

وی سطح بیمه محصولات کشاورزی این شهرستان را ۱۴۰ هکتار عنوان کرد و گفت: کشاورزان برای جبران خسارات حتماً محصولات زراعی و باغی خود را بیمه کنند تا بیمه حداقل پاسخگوی بخشی از خسارت‌های آنان باشد.

امام جمعه کوار بر ضرورت حمایت از بخش کشاورزی این شهرستان با توجه به نقش به سزای کشاورزی در ایجاد اشتغال بالای آن در کوار تاکید کرد.

کد خبر 5247550

منبع: مهر

کلیدواژه: کشاورزی خشکسالی ویروس کرونا کرمانشاه بوشهر آمار کرونا انتخابات 1400 گرگان ایلام اردبیل شیوع کرونا واکسن کرونا مواد مخدر قوه قضاییه خطبه های نماز جمعه هفته قوه قضاییه بخش کشاورزی این شهرستان هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۰۱۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واحد‌های بزرگ پرورش مرغ گوشتی در قم احداث می‌شود

محمد رضا حاجی رضا گفت: با توجه به نیاز استان به افزایش تولید گوشت مرغ، موضوع احداث واحد‌های بزرگ پرورش مرغ گوشتی در یک سال گذشته در اولویت برنامه‌های معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان بوده‌است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی قم افزود: برای تحقق این هدف، جلسات و مکاتبات مرتبط صورت گرفته و طرح‌های فنی و توجیه اقتصادی تهیه و ارائه شده‌است، همچنین استاندارد‌های لازم مشخص شده و با تعدادی از سرمایه گذاران و متقاضیان جلسات هماهنگی و معرفی برگزار گردید و موضوع با جدیت در حال پیگیری است.

حاجی رضا با اشاره به این که استان قم در اسفند ماه سال گذشته و فروردین ماه امسال رتبه اول جوجه‌ریزی مرغ گوشتی نسبت به تعهد را در سطج کشور کسب کرد، ادامه داد: با همکاری بهره‌برداران روند افزایش ظرفیت تولید گوشت مرغ در قم طی ماه‌های آینده بر اساس نیاز بازار دنبال خواهد شد.

گفتنی است افزایش تعداد واحد‌های مرغداری فعال در زمینه پرورش مرغ گوشتی از مهمترین اولویت‌ها برای جذب سرمایه‌گذاران در حوزه کشاورزی قم است و این موضوع در قالب تکمیل زنجیره تولید محصولات کشاورزی استان دیده می‌شود که نقش مهمی در تامین امنیت غذایی مردم خواهد داشت.

بر اساس اعلام نظر مسئولان سازمان جهاد کشاورزی قم در راستای تامین امنیت غذایی پایدار در قم، سطح تولید محصولات راهبردی همچون گوشت مرغ در این استان با مشارکت فعال بخش خصوصی افزایش می‌یابد و در همین رابطه از حضور سرمایه‌گذاران علاقه‌مند به فعالیت در این عرصه حمایت می‌شود.

به طور کلی بیش از ۱۴ هزار بهره‌بردار در زمینه تولید محصولات کشاورزی در قم فعال هستند، همچنین میزان متوسط تولید بخش کشاورزی استان در سال ۸۵۰ هزار تن در زمینهٔ محصولات زراعی، باغی، دامی، شیلات و گلخانه‌ای است.

بیشتر بهره‌برداران بخش کشاورزی را روستاییان تشکیل می‌دهند به‌نحوی‌که کشاورزی به‌تن‌هایی حدود ۵۰ درصد اشتغال روستاییان در بخش‌های مختلف قم را به خود اختصاص داده‌است.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • الگوی نظام‌ بهره‌برداری کشاورزی عامل افزایش بهره‌وری آب و خاک است
  • ممنوعیت تغییرکاربری غیرمجاز اراضی زراعی و باغی در چهارمحال و بختیاری
  • بهره‌برداری قریب الوقوع از سد قیز قلعه‌سی
  • خسارت ۳۹ میلیارد تومانی سیلاب به حوزه کشاورزی خراسان شمالی
  • صدور پروانه بهره برداری برای ۲ هزار و ۴۳۸ طرح سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • واحد‌های بزرگ پرورش مرغ گوشتی در قم احداث می‌شود
  • بهره‌برداری از ایستگاه تحقیقات ماهیان زینتی محلات در سال آینده
  • صدور پروانه بهره‌برداری برای بیش از ۲۰۰۰ طرح سرمایه‌گذاری سیستان و بلوچستان
  • تعیین تکلیف هزار حلقه چاه کشاورزی جهت صدور پروانه بهره‌ برداری
  • تعیین تکلیف هزار حلقه چاه در بزرگ‌ترین دشت برنج کشور