Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- رئیس سازمان نوسازی مدارس استان کرمانشاه از راه‌اندازی نخستین مدرسه ۱۵ کلاسه ویژه کودکان اوتیسم خبرداد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  کرمانشاه، اوتیسم اختلالی عصب- رشدی است که در سه سال اول زندگی کودک نمایان می‌شود و مهمترین علائم آن نقص در برقراری ارتباط، مشکل در تعاملات اجتماعی، وجود الگوهای محدود و تکراری در رفتار، علائق و فعالیت ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 باید توجه داشت که اوتیسم تاکنون درمان مشخصی نداشته است و هر خانواده‌ای در هر طبقه اجتماعی و اقتصادی می‌توانند فرزندی دارای اوتیسم داشته باشند و در صورت مشکوک بودن والدین به رفتار کودک بهترین اقدام ممکن این است که والدین سریعاً کودک خود را نزدیک روانشناس متخصص کودک یا روان‌پزشک کودک و نوجوانان که در زمینه اختلال اتیسم دارای تجربه کافی باشد ببرند.

والدین باید بدانند که هیچ دارویی برای درمان اختلال طیف اتیسم وجود ندارد و داروها فقط نشانه‌های جانبی این اختلال را کاهش می‌دهند و می‌توان گفت که هرگونه اقدامی که منجر به بهبودی و یا حتی جلوگیری از وخیم‌تر شدن علائم و نشانه‌های کودک شود به‌نوعی درمان به‌حساب می‌‌آید بر همین اساس کودک دارای اختلال طیف اوتیسم بعد از ارزیابی همه‌جانبه باید مجموعه‌ای از خدمات آموزشی و توان‌بخشی را دریافت کند.

 این کودکان نیازمند آموزش‌های لازم درزمینه‌های رفتاردرمانی، گفتاردرمانی، کاردرمانی، آموزش مهارتهای اجتماعی و آموزش و مشاوره با والدین هستند اما نکته مهم این است که مداخلات باید برای کودک، والدین، همسالان، مراکز آموزشی صورت گیرد و ارزیابی و آموزش تیمی و همه‌جانبه ضروری است.

 تشخیص و شناسایی به موقع این دانش‌آموزان برای مداخله بهنگام، طراحی برنامه آموزشی و درمانی منسجم و ویژه دانش آموزان و ارایه خدمات توانبخشی و ایجاد فضای آموزشی مناسب و استاندارد ویژه این دانش آموزان از جمله اهداف ضرورت ساخت مرکز مستقل اوتیسم در استان است.

کودکان و نوجوانان مدارس استثنایی از جمله دانش آموزان هستند که با رنج و مشقت بسیار، اما با انگیزه در میدان جهادی آموزش حضور دارند تا پا به پای دیگر دانش آموزان پله‌های تحصیل را طی کنند.

بزرگترین مدرسه مجازی قرآن در کمیته امداد راه‌اندازی می‌شودبزرگترین مدرسه مجازی قرآن در کمیته امداد راه‌اندازی می‌شودانتقاد مجید قیصری از افزایش عناوین ترجمه در بازار کتاب/ آغاز به کار مدرسه رمان پس از 1 سال وقفهانتقاد مجید قیصری از افزایش عناوین ترجمه در بازار کتاب/ آغاز به کار مدرسه رمان پس از 1 سال وقفه

مرزبان نظری، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان کرمانشاه با اشاره به کلنگ‌زنی نخستین مدرسه ویژه کودکان استثنایی مبتلا به اوتیسم استان کرمانشاه گفت: این مدرسه 15 کلاسه با زیربنای یک هزار و 35 متر مربع با اعتباری بیش از 90 میلیارد ریال و با مشارکت 50 درصدی یک خیر نیک‌اندیش احداث می‌شود.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان کرمانشاه با اشاره به اینکه این پروژه که برای نخستین بار در این استان اجرا می‌شود، با مشارکت و نظارت این اداره کل احداث و به بهره‌برداری می‌رسد افزود: این مدرسه مطابق با ضوابط و استانداردهای ویژه کودکان استثنایی اوتیسم ساخته و مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

وی بیان کرد: حضور خیران مدرسه‌ساز در توسعه امکانات آموزشی در شهرها و روستاهای مختلف استان کرمانشاه بسیار ارزشمند و گره‌گشا است.

انتهای پیام/833/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اوتیسم استان کرمانشاه دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۰۲۰۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان خراسان رضوی گفت: ۸۰ درصد از مدارس استثنایی استان خیرساز هستند و این حاصل نگاه ویژه خیرین گرانقدر به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه است. - اخبار استانها -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، آذر رشیدی در آیین افتتاح پیش دبستانی و دبستان بانو پروین گرجستانی در سه‌شنبه‌های امید که امروز در منطقه رضویه برگزار شد، اظهار داشت: 80 درصد از مدارس استثنایی استان خیرساز هستند و این حاصل نگاه ویژه خیرین گرانقدر به دانش اموزان بانیازهای ویژه است.

وی بیان کرد: پیش‌دبستانی و دبستان بانو پروین گرجستانی از این جهت یک مدرسه استثنایی است که دانش‌آموزان آن استعدادهای نهفته استثنا دارند و این استعدادهای نهفته باعث استثنا شدن آن‌ها شده است که اگر این استعدادها به شکوفایی برسد این عزیزان جزو برترین دانش‌آموزان خواهند شد.

رشیدی با اشاره به اینکه همه دانش‌آموزان حق ادامه تحصیل دارند افزود: باید تلاش کنیم دانش‌آموز با نیاز ویژه‌ای به خصوص در مناطق محروم و روستایی از تحصیل باز نماند.

وی گفت: این آموزشگاه، دومین آموزشگاهی است که در منطقه رضویه افتتاح شده و خدا را شاکریم که از مهر سال آینده دانش آموزان بانیازهای ویژه با آموزش های خاص و معلمین متخصص در این منطقه ادامه تحصیل خواهند داد.

مدرسه‌سازی صدقه جاریه است

جواد روحانی، رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی نیز فعالیت‌های خیرین مدرسه‌ساز را بسیار ارزشمند و قابل ستایش عنوان کرد و اظهار داشت: این باقیات و صالحات افراد خیر است که یادگارهایی معنوی به جای می‌گذارند.

وی با تاکید بر اینکه در میان همه کارهای خیر، مدرسه‌سازی متمایز است، افزود: مدرسه جایگاه ویژه و ممتازی دارد؛ چرا که مدرسه نه تنها یک مکان، بلکه بنایی رفیع با جایگاهی بلند است. از مدرسه آینده یک سرزمین ساخته می‌شود و خیرین به عنوان معماران مهربانی که امروز به پاس تکریم آنها جمع شده‌ایم، به نسل امروز و فردا آموخته‌اند که بخشنده بودن، بیش از آن که تمکن مالی بخواهد قلب بزرگ و دل عاشق می‌طلبد.

روحانی بیان کرد: توسعه فضاهای آموزشی به یقین زمینه‌های رشد و پیشرفت همه جانبه کشور به ویژه در بخش علمی را که زیربنای اصلی توسعه است، فراهم می‌سازد.

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی، گفت: این آموزشگاه در زمینی به مساحت 800 متر و با زیربنای 250 متر مربع به ارزش بالغ بر 3 میلیارد تومان با مشارکت نیک‌اندیش بانو پروین گرجستانی و اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان احداث شد.

گفتنی است، زمین آموزشگاه توسط علی جان مقیمی به اداره آموزش و پرورش استثنایی اهدا شده بود.

انتهای پیام/282/

دیگر خبرها

  • اینجا دست‎‌ها، دانش و ایثار را روایت می‌کند
  • افزایش دانش آموزان مبتلا به اوتیسم در قزوین
  • اهدای ویلچر به خانه سالمندان توسط دانش‌آموزان مدرسه سمای سبز لاهیجان 
  • بازگشت ۲۸۲ دانش آموز ترک تحصیل کرده به مدارس گیلان
  • روایت «ایران» از زندگی در باغچه‌بان
  • آموزش رایگان معلم بازنشسته به کودکان کار
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • آمار دانش آموزان مبتلا به اوتیسم در قزوین رو به افزایش است
  • البرز به ۱۱ هزار کلاس درس جدید نیاز دارد