Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده با گلایه از اینکه حدود دو سال است که امکان صحبت از طریق رسانه ملی نداشتیم و محدودیت‌ها بیش از سایر دستگاه‌های دولت در حوزه زنان گسترش داشت، گفت: دولت یازدهم و دوازدهم همواره برای انتقال صحیح اخبار دچار گرفتاری بود.

به گزارش برنا؛ معصومه ابتکار، معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده روز گذشته در نشست آنلاین مشاوران وزراء و مدیران کل امور بانوان استانها، با ابراز امیدواری از اینکه در این روز‌ها و هفته‌های پایانی کار دولت دوازدهم همچنان پرقوت و پرتلاش مسیر را ادامه دهیم، گفت: یکی از گرفتاری‌هایی که در این زمانه با آن سروکار داریم، گرفتاری در انتقال صحیح اخبار، اطلاعات، مواضع و مسایل است که متاسفانه دولت یازدهم و دوازدهم در همه زمینه‌ها با آن مواجه بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: در کنار جنگ اقتصادی و جنگ روانی، انتشار اخبار نادرست و محدودیت‌های رسانه‌ای شدید برای دولت و مواجهه با تلاش سازماندهی شده برای انتشار نادرست مطالب بسیار کار ما را دشوار کرد، اما به هر حال باید علیرغم همه سختی‌ها و دشواری ها، بتوان کار بزرگ را عرضه کرد.

امکان صحبت از طریق رسانه ملی درباره مسایل زنان را نداشتیم

معاون رئیس جمهوری با یادآوری اینکه در این سال‌ها با برخورد‌های شدید حذفی و سلبی به روح جوانان و دختران ضربه وارد کردند، خاطرنشان کرد: حدود دو سال است که امکان صحبت از طریق رسانه ملی به غیر از برخی برنامه‌های استانی را نداشتیم و از این طریق نتوانستیم به مردم اطلاع رسانی کنیم و این حذف، نادیده گرفتن و محدودیت بیش از سایر دستگاه‌های دولت در حوزه زنان گسترش داشت.

ابتکار یادآور شد: همواره از همکاری با شبکه‌های صدا و سیما استقبال کردیم، اما متاسفانه در این همکاری با شبکه ملی شاید پنج درصد از اخبار ما انتشار پیدا کرد و فرصت‌های بسیار اندکی در این دو سال اخیر داشتیم.

او ادامه داد: این امر محل سوال جدی است چرا چنین اتفاقی باید برای دولت رسمی و قانونی بیافتد؟ چرا در رسانه رسمی کشور باید محدودیت ایجاد شود و اجازه انتشار و اطلاع رسانی و صحبت با مردم را نداشته باشیم؟

ابتکار تصریح کرد: جای تاسف دارد، اما واقعیت است. حتما این شرایط برای دولت آینده بهتر می‌شود، اما ما باید از تمام ابزارهایمان برای انتشار اخبار به مردم استفاده کنیم.

او خطاب به مشاوران وزرا و مدیران کل امور بانوان استان‌ها توصیه کرد: در انتشار حقایق غلو نکنید و فقط کار‌های خود را معرفی کنید.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: معصومه ابتکار دولت جنگ رسانه ملی زنان رسانه صدا و سیما زنان معصومه ابتکار اخبار صحیح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۰۲۸۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقامات عراقی در حال تحقیق درباره قتل یک اینفلوئنسر هستند

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از آسوشیتدپرس، «غفران مهدی سوادی» معروف به «ام فهد» یکی از چهره‌های اثرگذار شبکه‌های اجتماعی تیک‌تاک و اینستاگرام بود و ده‌ها هزار کاربر او را دنبال می‌کردند.   به گفته یک مقام امنیتی عراق که خواست نامش فاش نشود، یک ضارب ناشناس روز جمعه «ام فهد» را در حالی که سوار بر خودروی شخصی‌اش بود با اسلحه هدف قرار داد و به قتل رساند.    این مقام امنیتی اعلام کرده که قاتل، گوشی «ام فهد» را ربوده و از محل متواری شده است.   این قتل در «زیونه» اتفاق افتاده است؛ همان محله‌ای که «هشام الهاشمی» محقق و کارشناس امنیتی برجسته عراقی در سال ۲۰۲۰ به ضرب گلوله کشته شد.   قبل از حمله آمریکا به عراق در سال ۲۰۰۳، این محله محل زندگی مسئولان نظامی بود و از مناطق معتبر و شاخص بغداد محسوب می‌شد.    «غفران مهدی سوادی» اولین شخصیت برجسته رسانه‌های اجتماعی نیست که در مرکز بغداد به ضرب گلوله کشته می‌شود. سال گذشته هم «نور السفا» یا «نور بی ام»، یکی از چهره‌های مجازی با طرفداران متعدد در شبکه‌های اجتماعی نیز در این شهر به ضرب گلوله کشته شد.   یکی از همسایگان «سوادی» درباره حادثه قتل این اینفلوئنسر عراقی می‌گوید: پس از شنیدن صدای شلیک دو گلوله به خیابان آمدم و دیدم که درِ ماشین باز است و «ام فهد» روی فرمان افتاده است.   به گفته این فرد که خود را «ابو آدم» معرفی کرده، زنی که در خودرو همراه «ام فهد» بود، بلافاصله پس از حادثه از صحنه فرار کرده است.   سال گذشته یک دادگاه عراقی «ام فهد» را به دلیل انتشار چندین فیلم و ویدئو حاوی اظهارات ناپسند و رفتار‌های ناشایست عمومی در رسانه‌های اجتماعی به ۶ ماه زندان محکوم کرد.   نقش تأثیرگذاران رسانه‌های اجتماعی در عراق، مدتی است از ترویج محصولات زیبایی و لباس، به پروژه‌ها و برنامه‌های دولتی گسترش یافته است.    این چهره‌های تأثیرگذار مجازی، در مراسم رسمی دولتی به عنوان چهره‌های تجاری کلیدی در حوزه‌های ورزشی، امنیتی و فرهنگی طبقه‌بندی می‌شوند.   چند روز پیش انتشار ویدئو‌هایی با حضور یک اینفلوئنسر برجسته در نود و سومین سالگرد تاسیس نیروی هوایی عراق با واکنش‌های شدیدی مواجه شد.   پس از انتشار این ویدئو‌ها بسیاری از صاحبنظران، از وزارت دفاع عراق به دلیل اجازه‌دادن به این افراد برای ضبط ویدئو از سایت‌های حساس نظامی و انتشار آنها انتقاد کردند.   این وزارتخانه از اقدام خود دفاع و اعلام کرد که در عصر رسانه‌های اجتماعی، عراق هم مانند دیگر کشور‌های جهان، از اینفلوئنسر‌ها در کنار رسانه‌های سنتی برای برقراری ارتباط با مردم استفاده می‌کند.

دیگر خبرها

  • اعلام جرم دادستانی تهران علیه دروغگویان درباره نیکا شاکرمی
  • دادستانی علیه برخی فعالان رسانه‌ای درباره پرونده نیکا شاکرمی اعلام جرم کرد
  • انتقاد کره شمالی از تحریم‌های اخیر آمریکا علیه ایران
  • انتشار فراخوان پنجمین جشنواره بین المللی فیلم «کوثر»
  • پشت‌پرده گزارش بی‌بی‌سی درباره مرگ نیکا شاکرمی
  • انتقاد از سریال «حشاشین» به رسانه‌های عرب‌ زبان رسید
  • چرا قالیباف تصمیم گرفت از دولت انتقاد کند؟
  • موانع مشارکت مردم‬ استان‬ تهران‬ در امر تولید و اقتصاد رفع شود
  • مقامات عراقی در حال تحقیق درباره قتل یک اینفلوئنسر هستند
  • انتقاد کم سابقه خبرگزاری دولت از مرکز پژوهش‌های مجلس