Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجید فروردین در گفت و گو با ایرنا افزود:‌ با توجه به اینکه خشکسالی و کمبود آب در شرایط کنونی کشور تبعات فراوانی را برای حوزه تولیدات محصولات کشاورزی به دنبال داشته است، باید به سمت روش های نوین آبیاری و تغییر الگوی کشت حرکت کنیم و همچنین مانع از جولان دلالان در بازار محصولات کشاورزی شویم.

وی ادامه داد:‌فروردین تلاش برای صنعتی کردن استان فارس و توسعه راه ها را از دیگر برنامه های دولت منتخب جهت توسعه استان فارس دانست و اظهار کرد: صنعت پتروشیمی به عنوان یکی از مهمترین بخش های توسعه دهنده و ارزش افزا از اهمیت بسیاری برخوردار است و کمک شایانی به بهبود وضعیت اقتصادی استان پهناور فارس می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لذا تلاش برای از سرگیری فعالیت های پتروشیمی ها در استان فارس نیز از مهمترین برنامه های دولت منتخب خواهد بود.

رئیس ستاد انتخاباتی حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رییسی در استان فارس در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه اولویت های دولت منتخب برای توسعه و پیشرفت استان فارس چیست گفت:کشاورزی موتور اصلی رشد و توسعه اقتصادی استان به شمار می رود، توجه به برنامه های کشاورزی، ایجاد صنایع تبدیلی بخش کشاورزی، اصلاح الگوی کشت، توسعه کشت های گلخانه ای، ایجاد بسترهایی برای حذف دلالان و افزایش سرمایه گذاری در حوزه کشاورزی از مهمترین برنامه های دولت منتخب برای توسعه استان فارس به شمار می رود.

وی با بیان اینکه رفع مشکلات و مسائل اقتصادی کشور از مهمترین برنامه های دولت منتخب خواهد بود، اضافه کرد: ایجاد هماهنگی بین دستگاه های مختلف اقتصادی برای کاهش اختلافات بین سازمانی یکی از برنامه های دولت منتخب برای حل مشکلات اقتصادی است.
فروردین با اشاره به تصمیم رئیس جمهوری منتخب برای توزیع یارانه نقدی گفت: یارانه ها باید عادلانه توزیع شود و به افراد نیازمند تخصیص یابد. آقای رییسی معتقدند که گره گشایی اقتصادی در کشور با نگاه به داخل و رونق تولید به دست می آید. لذا می توانیم با فراهم کردن زمینه مناسب برای رونق تولید داخلی، به رشد اقتصادی کشور کمک کنیم و در تأمین کالاهای اساسی نیز خودکفا باشیم.
وی با تأکید بر اینکه مسکن نقش پیشران در اقتصاد کشور دارد، گفت: آقای رییسی توجه جدی به تأمین مسکن و رفع مشکلات مربوط به حوزه مسکن دارند. ایشان برطرف کردن مشکلات مالی بنگاه های کوچک و متوسط را نیز در دستور کار خود قرار داده اند.
فروردین با اشاره به اینکه ایجاد دولت الکترونیک یکی از برنامه های اصلی دولت منتخب به شمار می رود، اظهار داشت: با گسترش فعالیت های فضای مجازی، ایجاد دولت الکترونیک نقش بسزایی در شفافیت، پیشرفت و توسعه جامعه دارد.
فروردین به بیان برنامه های دولت منتخب در حوزه سلامت پرداخت و عنوان کرد: دولت منتخب در نظر دارد بستری مهیا کند تا در موارد خاصی به بیماران اورژانسی و کسانی که بیماری های صعب العلاج دارند کمک کند و پرداخت درمان از جیب افراد نیازمند را نیز کاهش دهد.
 وی با اشاره به اینکه ایجاد شفافیت در قوانین و مقررات از دیگر دغدغه های دولت منتخب محسوب می شود، گفت: بر اساس دیدگاه های حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رییسی تمام مقرارت باید بدون اما و اگر به سمع و نظر مردم برسد و نیاز است که سامانه ای برای بارگذاری قراردادهای دولتی و آگاهی مردم از عملکرد دستگاه های دولتی نیز راه اندازی شود.
فروردین اظهارداشت: آقای رییسی تأکید زیادی به ترمیم آزادی بیان در جامعه دارند و معتقد هستند که باید از ظرفیت فضای مجازی برای نظارت مردم بر دولت استفاده شود. در واقع فضای مجازی می بایست قابل کنترل باشد و مردم هم بتوانند آزادانه و بدون دردسر از ظرفیت شبکه های مجازی بهره ببرند.
این فعال سیاسی اصولگرا اظهار داشت: حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رییسی تأکید کرده اند که سرمایه و حقوق ایرانیان خارج از کشور و امنیت آنها می بایست محترم شمرده شود و باید تلاش کنیم تا سرمایه های ایرانیان به کشور بازگردد تا از این سرمایه در جهت آبادی و توسعه کشور بهره ببریم.

رئیس ستاد انتخاباتی حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رییسیبه میزان مشارکت مردم در انتخابات ریاست جمهوری ایران اشاره کرد و اظهار داشت: میزان مشارکت مردم در انتخابات۱۴۰۰ نزدیک به ۴۹ درصد اعلام شد. هرچند که میزان مشارکت در این دوره از انتخابات، کمتر از دوره های قبل بود اما نباید عوامل مؤثر در کاهش میزان مشارکت مردم در انتخابات ۲۸ خرداد ماه ۱۴۰۰ را نادیده بگیریم.
وی افزود: بحران اقتصادی کشور و افزایش فشار معیشتی بر مردم در طول سال های اخیر و همچنین همزمانی انتخابات با شیوع بیماری کرونا موجب شد که در این دوره از انتخابات با مشارکت پایین تری نسبت به دوره های قبل رو به رو شویم.
فروردین ادامه داد: دشمنان نظام و بسیاری از کنشگران سیاسی در داخل کشور نیز از چندین ماه قبل از برگزاری انتخابات، مردم را به تحریم انتخابات دعوت کردند. اما برخلاف بمباران های تبلیغاتی که دشمنان علیه نظام جمهوری اسلامی ایران راه انداختند و با وجود تمام موانع ایجاد شده برای کاهش مشارکت در انتخابات، شاهد حضور قابل توجه مردم در پای صندوق های رأی بودیم.
فروردین انتخاب اعضای کابینه را مهمترین اولویت دولت جدید دانست و تصریح کرد: بدون شک انتخاب اعضای کابینه در اولویت دولت منتخب قرار دارد. حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رییسی تشکیل دولت مردمی و نگاه تحول گرایانه و همه جانبه را به عنوان دو اصل مهم برای گزینش اعضای کابینه در نظر گرفته اند.
این فعال سیاسی عنوان داشت: حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رییسی اعتقاد زیادی به شایسته سالاری دارد. ایشان بر این باور است که در انتخاب افراد برای تشکیل دولت مردمی شایسته سالاری محور خواهد بود. آقای رییسی خود را وامدار هیچ گروه و تفکر سیاسی نمی دانند و تنها وامدار ملت شریف ایران هستند. لذا در انتخاب کابینه نگاهی باز دارند.
فروردین جوانگرایی در عرصه مدیریتی کشور را از دیگر رویکردهای دولت منتخب قلمداد کرد و بیان داشت: حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رییسی تمام تلاش خود را برای تشکیل دولت انقلابی و جوان به کار گرفته اند. همچنین بررسی مستمر عملکرد مدیران و کاهش جذابیت های مالی و رانتی برای پست های مدیریتی نیز از دیگر رویکردهای دولت منتخب به شمار می رود.
 وی اعلام کرد: در حال حاضر فعالیت های ستادهایی که در زمینه انتخابات حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رییسی فعال بودند متوقف شده و اکنون زمان آن فرا رسیده است که همه دست به دست هم بدهند و به دولت منتخب کمک‌ کنند تا با برطرف کردن مشکلات، زمینه رضایت عمومی در سطح استان و کشور فراهم شود.

برچسب‌ها انتخابات ۱۴۰۰ سید ابراهیم رییسی فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انتخابات ۱۴۰۰ سید ابراهیم رییسی فارس انتخابات ۱۴۰۰ سید ابراهیم رییسی فارس حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رییسی برنامه های دولت منتخب شمار می رود میزان مشارکت استان فارس آقای رییسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۰۲۹۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اخطار محسن رضایی به تک‌روی و سهم‌خواهی برخی جریانات / سعید محمد به گله‌مندی پرداخت

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محسن رضایی در آستانه برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در دیدارهای جداگانه با داوری و روح الامینی، دبیر و معاون امور استان‌های شانا و دبیران جریانات سیاسی دیگر بر وحدت گروه‌های انقلابی تاکید کرد.

براساس گزارش ایسنا، وی در دیدار با نادی، جراره و شورای مرکزی شریان، رائفی پور و سعید محمد و شورای مرکزی صبح ایران و احمد نادری و شورای مرکزی جماران گفت: باید از رویش‌های انقلاب استقبال و از هرنوع تفرقه جلوگیری کرد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر ضرورت حفظ وحدت در جبهه انقلاب، افزود: همبستگی و برادری از ارزش‌های اصیل انقلاب اسلامی است که امروز بیش از هر زمانی باید مورد توجه باشد و اکنون ملت و نظام، نیازمند صف فشرده نیروهای انقلاب و کارآمدی جبهه انقلاب است و راه آن قاعده‌محوری به جای شخص‌محوری است.

وی با یادآوری شرایط حساس کشور پس از طوفان الاقصی و عملیات «وعده صادق» اظهار کرد: موقعیت ایران در غرب آسیا بیش از گذشته تعیین‌کننده شده است، بنابراین فرصت‌ها و تهدیدات جدیدی درمقابل کشور قرار گرفته است. در چنین شرایطی وحدت نیروهای انقلاب و تلاش همگانی برای بهبود وضعیت اقتصادی کشور رمز عبور از تهدیدات و بهره‌برداری از فرصت‌هاست. هر نوع تک‌روی و سهم‌خواهی آسیب بزرگی به نظام و مردم خواهد زد. امروز بشدت نیازمند عقلانیت جمعی اشخاص و جریانات سیاسی کشور هستیم.

رضایی با تاکید بر اهمیت مشارکت مردم در انتخابات گفت: انتخابات مجلس‌ باوجود شرایط سخت اقتصادی با حضور مردم انجام شد که نشان دادند تنها راه اصلاح کشور انتخابات و مردم‌سالاری است. حضور سلیقه‌های مختلف سیاسی، مشارکت مردم را جدی‌تر و بیشتر می‌کند.

وی گفت: رقابت باید برادرانه و به دور از منازعه باشد. انتقادات باید منصفانه و همراه با ضوابط اخلاقی صورت گیرد و فضا برای رویش‌های جدید مهیا باشد. تحمل سلیقه‌های سیاسی علامت بلوغ عقلانیت گروه‌های سیاسی است.

در این نشست‌های جداگانه نادی و جراره از شریان، احمد نادری از جماران، رائفی‌پور و سعید محمد از صبح ایران، با تشریح روند شکل‌گیری جریان‌ها و تشکل‌های خود، به بررسی اجمالی دور اول انتخابات و برخی گله‌مندی‌ها پرداختند و آمادگی خود برای گفت‌وگو با سایر گروه‌های جبهه انقلاب را اعلام کردند.

محسن رضایی نیز در جلسه با داوری و روح الامینی، دبیر و معاون امور استان‌های شانا، بر وحدت همه گروه‌های جبهه انقلاب ازجمله شانا، پایداری، شریان، جماران، صبح ایران و تحول‌خواهان وسایر گروه‌ها تأکید کرد و اعضای شانا هم نظراتشان را بیان کردند.

۲۷۲۱۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902722

دیگر خبرها

  • افشاگری رشیدی کوچی از تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس آینده به جریان پایداری و  امام صادقی‌ها
  • رویکرد ایدئولوژیک دولت رییسی، ریشه ادامه چالش‌های اقتصادی
  • مهاجری، فعال سیاسی اصولگرا: بعضی از وزرای رئیسی پشیمانند، برای پایان دولت لحظه‌شماری می‌کنند!
  • وحدت نیرو‌های انقلاب رمز عبور از تهدیدات است
  • تک‌روی و سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • محسن رضایی از جلسات با گروه‌های سیاسی دنبال چه هدفی است؟
  • اخطار محسن رضایی به تک‌روی و سهم‌خواهی برخی جریانات / سعید محمد به گله‌مندی پرداخت
  • محسن رضایی: سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • محسن رضایی: تک‌روی و سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • بیش از ۱۸۷ واحد صنعتی نیمه فعال و راکد به چرخه تولید بازگشتند