Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دیگر رسانه‌های خبرگزاری فارس، علیرضا رئیسی، سخنگوی ستاد مقابله با کرونا در پاسخ به اینکه اولویت وزارت بهداشت تزریق دوز دوم واکسن کرونا است یا سالمندانی که هنوز دوز اول واکسن را دریافت نکرده‌اند؟ گفت: اولویت ما تزریق دوز دوم واکسن افراد بالای 70 سال است و بعد از آن سراغ جامانده‌ها خواهیم رفت که رقم‌شان حدود 15 درصد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علیرضا رئیسی درباره علت ازدحام و شلوغی مراکز واکسیناسیون در تهران طی هفته گذشته نیز توضیح داد: وضعیت تزریق واکسن در استان تهران به‌دلیل وجود سه دانشگاه علوم پزشکی با استان‌های دیگر متفاوت است هرچند که حوزه‌های تحت پوشش هر دانشگاهی مشخص است اما چون مناطق تحت پوشش دانشگاه‌ها نزدیک به هم هستند برای همین سالمندان تهرانی سرگردان می‌شوند.

وی افزود: از طرفی راه‌اندازی مراکز تجمیعی مانند ایران‌مال در تهران موجب شد همه به ایران‌مال مراجعه کنند در حالی‌که هر مرکزی تعداد دوز مشخصی واکسن روزانه دریافت می‌کند. برخی مواقع سالمندان دوز اول را در یک دانشگاه زده‌اند و دوز دوم را به مراکز تحت پوشش دانشگاه دیگری مراجعه می‌کنند، اینها موجب برخی ناهماهنگی‌ها شده و از این هفته به بعد وضعیت بهتر خواهد شد.

«کوو برکت» به زودی وارد مرحله تزریق عمومی می‌شود

رئیس شبکه بهداشت وزارت بهداشت هم درباره ایجاد برخی بی‌نظمی‌ها در مراکز واکسیناسیون تجمیعی و نارضایتی سالمندان از روند واکسیناسیون گفت: بی‌نظمی در توزیع واکسن وجود ندارد، توزیع واکسن بر اساس دریافتی وزارت بهداشت انجام می‌شود. به‌دلیل برخی بدقولی‌ها حدود سه هفته در توزیع واکسن وقفه افتاد که موجب شد نتوانیم واکسن را در اختیار مراکز تجمیعی قرار دهیم، علاوه بر این برخی نهادها و سازمان‌ها که سالن‌هایی را به‌عنوان مراکز تجمیعی در اختیار ما قرار داده بوند آنها را پس گرفتند ما مجبور شدیم دوباره سراغ مراکز تجمیعی جدید برویم؛در کنار این مسأله همچنین پراکندگی تیم‌های واکسیناتور به روند واکسیناسیون لطمه زد.

جعفرصادق تبریزی در پاسخ به اینکه عده زیادی از سالمندان اعلام می‌کنند پیامکی از سوی وزارت بهداشت به آنها ارسال نمی‌شود، توضیح می‌دهد: اغلب پایگاه‌ها و خانه‌های بهداشت زمان تزریق واکسن را از طریق تماس تلفنی و پیامک اطلاع‌رسانی می‌کنند اما مردم دیگر توجهی نشان نمی‌دهند. سه هفته وقفه در تأخیر واکسیناسیون اعتماد مردم را سلب کرده، برای همین مراجعه حضوری بدون تماس تلفنی زیاد شده و تیم‌ها نیز کاری از دست‌شان ساخته نیست و نمی‌توانند سالمندان را برگردانند.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا واکسن کووبرکت برای تزریق عمومی در کشور توزیع شده؟ گفت: از هفته دیگر واردات واکسن بیشتری خواهیم داشت و امیدواریم از دو هفته دیگر واکسن برکت به تولید بالا برسد. هنوز یک میلیون دوز واکسن کووبرکت به دست ما نرسیده و تنها حدود 10 هزار واکسن کووبرکت برای عوامل انتخابات تزریق شده و برای جمعیت عمومی توزیع نشده است و از این هفته برای جمعیت عمومی داوطلب توزیع خواهد شد. طبق قولی که داده‌اند میزان تولید کووبرکت در مرداد ماه به سه تا پنج میلیون دوز، در شهریور به 7 تا 10میلیون و از مهر ماه به 30 میلیون دوز در ماه می‌رسد.

منبع: روزنامه ایران

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: رئیسی وزارت بهداشت واکسن سالمندان وزارت بهداشت مراکز تجمیعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۰۲۹۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون

به گزارش خبرآنلاین، آسترازنکا شرکت بزرگ تولیدکننده دارو سرانجام پس از چندسال تایید کرد که واکسن کرونای این شرکت می‌تواند عوارض جانبی لخته خون و کاهش پلاکت‌ ایجاد کند.

تسنیم در خبری نوشت: آسترازنکا ـ شرکت بزرگ تولیدکننده دارو ـ سرانجام پس از چندسال تایید کرد که واکسن کرونای این شرکت با نام تجاری کوویشیلد (Covishield) که در سطح گسترده‌ای استفاده شده، ممکن است عوارض جانبی نادر از جمله لخته خون و کاهش پلاکت‌ خون ایجاد کند.

شرکت بریتانیایی ـ سوئدی آسترازنکا، کوویشیلد را با همکاری دانشگاه آکسفورد ساخت و تولید آن در دوران همه‌گیری کرونا در مؤسسه سرم هند انجام شد. این واکسن در بیش از ۱۵۰ کشور از جمله انگلیس و هند تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد مؤثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که این واکسن ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود که می‌تواند مرگبار باشد.

تعدادی از افراد در بریتانیا یک شکایت جمعی را ثبت و اعلام کرده‌اند که این واکسن منجر به بروز مرگ و میر و صدمات شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی هستند.

در حالی که آسترازنکا ادعای افراد را رد می‌کرد، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن در موارد بسیار نادر، باعث سندرم لخته خون می‌شود که علامت اصلی ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901644

دیگر خبرها

  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • وضعیت سنجش رسانه‌های خدمت عمومی در ایران
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان