Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - شرکت‌های پتروشیمی مارون، امیرکبیر، لاله، فن‌آوران و سازمان منطقه ویژه، به‌عنوان شرکت‌ها و صنایع سبز منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی انتخاب شدند.
به گزارش شانا به نقل از سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، دیروز (سه‌شنبه، هشتم تیرماه) آیین تجلیل از واحدهای صنعتی‌خدماتی سبز و تلاشگر عرصه محیط زیست استان خوزستان روز سه‌شنبه (هشتم تیرماه) در اهواز از سوی اداره کل حفاظت محیط زیست استان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این مراسم سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، شرکت‌های مارون، امیرکبیر، فن‌آوران و لاله از این منطقه به‌عنوان صنایع سبز شناخته و معرفی شدند.
محمدرضا قانع، رئیس اداره محیط زیست سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، در این خصوص گفت: پارسال عملکرد زیست‌محیطی این شرکت‌ها در سال 98، از سوی سازمان حفاظت محیط زیست بررسی شد و موفق شدند به جمع شرکت‌های سبز منطقه افزوده شوند.
وی افزود: هم‌اکنون 14 شرکت از منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی جزو صنایع سبز محسوب می‌شوند.
رئیس اداره محیط زیست سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی اظهار کرد: سازمان حفاظت محیط‌زیست کشور پس از دریافت گزارش عملکرد شرکت‌های شرکت‌کننده در این فرآیند، نسبت به ارزیابی و راستی‌آزمایی گزارش‌های ارسالی اقدام کرده و در صورتی که عدم آلایندگی شرکت‌ها و صنایع احراز شده و توانسته باشند در شاخص‌های مربوطه امتیازات لازم را کسب کنند، آنها را به عنوان صنایع و شرکت‌های سبز معرفی می‌کند.
قانع در توضیح شاخص‌های ارزیابی این شرکت‌ها گفت: مصرف حامل‌های انرژی و استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر، مدیریت اصولی پساب‌ها و پسماندها، اجرای پایش‌های زیست‌محیطی، توسعه و نگهداری فضای سبز، پیگیری اجرای طرح‌های بهبود وضعیت زیست‌محیطی و حمایت از شرکت‌های فعال در حوزه بازیافت از جمله مهم‌ترین شاخص‌های ارزیابی صنایع سبز است.
پتروشیمی‌های بندرامام و شهیدتندگویان؛ تلاشگران محیط زیست
در همین حال، پتروشیمی‌های بندرامام و شهید تندگویان در همایش صنعت سبز به عنوان واحدهای تلاشگر استانی معرفی شدند و از اقدام‌های محیط زیستی آنها قدردانی شد.
پتروشیمی شهید تندگویان با توجه به آغاز و اجرای پروژه‌های متعدد و مهم در زمینه محیط زیست از جمله سیستم تصفیه و بازیافت آب بلودان برج خنک‌کننده که افزون بر استفاده بهینه از آب و بازیافت آب سبب صرفه‌جویی قابل توجهی در مصرف آن می‌شود و پروژه احداث راکتورهای بی‌هوازی تصفیه‌خانه فاضلاب که سبب بهبود کمی و کیفی عملکرد تصفیه‌خانه شده و عملیات نگهداری و تعمیر آن را نیز تسهیل می‌کند، موفق به دریافت لوح سپاس این همایش به عنوان شرکت تلاشگر استانی شد.
پتروشیمی شهید تندگویان با توجه به اهمیت موضوع محیط زیست و حفظ و نگهداری آن به عنوان امانت آیندگان، همواره صیانت از محیط زیست را جزو برنامه‌ها و اهداف اصلی خود معرفی کرده و اجرای 25 پروژه محیط زیستی از جمله فعالیت‌های این شرکت برای گام برداشتن به سوی صنعت سبز است.
پتروشیمی بندر امام نیز همواره با هدف حفاظت و صیانت از محیط زیست برنامه‌ها و پروژه‌های خود را اجرایی کرده است. این شرکت دارای بزرگ‌ترین پروژه زیست‌محیطی (تصفیه‌خانه پساب متمرکز) در سطح وزارت نفت و دارای مرکز دفن بهداشتی پسماندهای صنعتی (لندفیل) در کشور است. در اقدامی دیگر، این شرکت واحد کلرآلکالی خود را از مدار تولید خارج کرد تا فرآیند جیوه را از این واحد حذف کند و به فرآیند ممبراین تغییر دهد که مجموع این اقدام‌های زیست محیطی موجب قدردانی‌های متعددی در حوزه محیط زیست از این شرکت شده است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی زیست محیطی محیط زیست صنایع سبز شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۰۳۴۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات کشف لاشه پلنگ در منطقه شکار ممنوع فریمان

رئیس اداره حفاظت محیط‌ زیست شهرستان فریمان از کشف لاشه پلنگ در منطقه شکار ممنوع کلیلاق این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان‌رضوی و به نقل از روابط‌عمومی محیط زیست استان، جواد ستوده اظهار کرد: محیط‌بانان شهرستان فریمان، حین گشت و پایش منطقه تحت مدیریت سازمان، لاشه یک قلاده پلنگ در ارتفاعات منطقه شکار ممنوع کلیلاق شهرستان فریمان را پیدا کردند.

وی افزود: در بررسی‌های مقدماتی محیط‌بانان، نشانه‌ای از تیراندازی روی لاشه پلنگ دیده نشده است.

رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست فریمان گفت: علت مرگ پلنگ هنوز مشخص نیست و برای بیان دقیق علت مرگ و کالبدشکافی، لاشه به اداره حفاظت محیط زیست منتقل و ضمن نمونه‌برداری با همکاری دامپزشکی علت مرگ مشخص و اطلاع‌رسانی خواهد شد.

به گزارش ایمنا، منطقه شکار ممنوع کلیلاق به وسعت ۴۱ هزار و ۷۳ هکتار در حوزه سه شهرستان فریمان، زاوه و تربت‌جام قرار دارد.

حضور گونه‌های ارزشمندی همچون قوچ و میش، کل و بز، پلنگ و نیز تراکم پوشش گیاهی از درختان کهنسال اورس، گواهی بر پتانسیل‌های غنی در منطقه است که محلی برای زیست، ذخایر ارزشمند ژنتیکی و تنوع مطلوب زیستی به‌شمار می‌رود، این منطقه در فاصله ۲۵ کیلومتری شهرستان فریمان در استان خراسان‌ رضوی واقع شده است.

کد خبر 750035

دیگر خبرها

  • جمع آوری ۹۰ تن پسماند و نخاله ساختمانی در پویش «مسیرسبز- ایران پاک»
  • علت آلودگی هوا و محیط‌زیست قم چیست؟
  • پیدا شدن لاشه پلنگ در منطقه شکار ممنوع فریمان
  • جزئیات کشف لاشه پلنگ در منطقه شکار ممنوع فریمان
  • جمع آوری ۹۰ تن پسماند و نخاله ساختمانی در پویش مسیر سبز ایران پاک
  • آغاز اجرای طرح پاکسازی طبیعت در استان مرکزی
  • ۹۰ تُن پسماند و نخاله ساختمانی در استان مرکزی جمع‌آوری شد
  • گام بلند پتروشیمی پردیس در تامین امنیت غذایی جهان و حفظ محیط زیست
  • سند جامع مدیریت پسماند ایلام تهیه می‌شود
  • بازدید جمعی از مسئولان قضایی استان قم از منطقه حفاظت شده پلنگ دره