Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار فارس در یزد، چند روزی است که استان یزد دوباره در وضعیت هشدار قرمز کرونایی قرار گرفته و متأسفانه آمار بیماران بستری شده در بیمارستان‌ها و به ویژه بخش‌های آی سی یو رو به افزایش است.

این وضعیت موجود کرونایی از یک سو نتیجه عادی انگاری مردم و از سوی دیگر نتیجه برخی سوء مدیریت‌هاست که باید هر چه سریعتر نسبت به ساماندهی آن اقدام و این چالش برطرف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خطر شیوع ویروس کرونا وقتی در استان یزد خیلی جدی می‌شود که صف‌های طولانی بیماران غیرساکن و میهمان از استان های مختلف کشور جلو درب مطب پزشکان تشکیل و در ادامه شاهد شلوغی پارک ها، اماکن تاریخی، ترافیک خودرویی و ازدحام جمعیت در مراکز فروش خواهیم بود.

رعایت نکردن فاصله گذاری اجتماعی، استفاده نکردن از ماسک، انتقال ویروس از شهر و استانی دیگر به استان یزد همگی از جمله جدی‌ترین دغدغه‌‌های ایجاد شده در وضعیت قرمز کرونایی است که نه تنها برای آن برنامه‌ریزی انجام نشده بلکه هر روز شاهد افزایش تعداد مسافرانی هستیم که به منظور درمان میهمان یزد می‌شوند.

این موضوع که چرا برخی از پزشکان که خدمات آنها در شرایط بحرانی و قرمز کرونایی اولویت و فوریتی هم ندارد احساس مسئولیت نکرده و همچنان مثل روزهای عادی با پذیرش تعداد بالایی از بیماران که عمدتاً غیرساکن هم هستند به فعالیت خود ادامه می‌دهند جای سئوال دارد و امیدواریم مسئولان علوم پزشکی و مدیریت استان جواب قانع کننده‌ای برای مردم و صنوفی که از ابتدا تاکنون تابع نظر ستادکرونا بودند و کسب خود را به نفع سلامت مردم تعطیل کردند داشته باشند.

شناسایی ۱۳۵کرونایی جدید طی ۲۴ ساعته گذشته در یزد

دکتر ابراهیم سلمانی،سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی با تشریح وضعیت کرونایی استان، اظهار کرد: در حال حاضر پنج شهرستان استان یزد قرمز هستند و شهرهای دیگر در وضعیت نارنجی و زرد قرار دارند.

وی افزود: در شبانه روز گذشته، ۱۳۵ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان‌های استان یزد پذیرش شدند که بیانگر آمار صعودی مبتلایان به کرونا در این استان است.

دکتر سلمانی گفت: در حال حاضر شهرستان‌های ابرکوه، بافق، اردکان در وضعیت نارنجی، شهرستان‌های بهاباد و اشکذر در وضعیت زرد و سایر شهرستان‌ها در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی یزد تصریح کرد: هم استانی‌ها رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی را همچنان رعایت کنند و از حضور در اجتماعات دورهمی‌های خانوادگی جدا خودداری کنند.

وی با بیان این‌که در حال حاضر ۴۶۸ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان‌های استان یزد بستری هستند،گفت: از تعداد کل بیماران بستری شده کرونایی در استان یزد، ۸۸ نفر به دلیل وخامت حالشان در بخش مراقبت‌های ویژه حضور داشته و خدمات دریافت می‌کنند.

از ابتدای همه گیر شدن شیوع ویروس کرونا تمام مسئولان اعم از دست‌اندرکاران حوزه بهداشت و درمان و مدیران اجرایی و نظارتی استان و کشور خبر از تعداد مرگ و میر و بیماران کرونایی بستری شده در بیمارستان‌ها می‌دهند و در نهایت مردم را به رعایت اجرای دستورالعمل‌های بهداشتی توصیه می‌کنند.

توصیه مسئولان به رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و ممانعت از سفرهای غیرضروری درون و برون شهری در حالی است که امروز می‌بینیم استان یزدی که در وضعیت قرمز کرونایی وجود دارد همچون روزهای عادی میزبان مسافران غیربومی است مسئولان استان تاکنون هیچ برنامه ریزی جدی در این خصوص انجام نداده‌اند.

چرا کسی مانع فعالیت پزشکان در وضعیت قرمز کرونایی نمی‌شود

البته از حق نگذریم عادل انگاری برخی از شهروندان که آمارشان کم هم نیست سوء مدیریت مسئولان مربوطه را تشدید کرده و در نهایت منجر به قرمز شدن وضعیت کرونایی استان شده است.

محمد منتظری یکی از فعالین حوزه گردشگری در گفت‌وگو با خبرنگار فارس، عملکرد و مدیریت استان در بحث مقابله با شیوع کرونا را نقد و در این خصوص اظهار کرد: جالب است که از نظر مسئولان فعالیت پزشکان زیبایی که روزانه بیماران غیربومی و غیرساکن زیادی را پذیرش می‌کنند بلامانع و فعالیت گردشگری ممنوع شده است.

صفدرپور یکی دیگر از شهروندان یزدی عدالت در اعمال محدودیت‌های کرونایی را ضروری دانست و بیان کرد: من کفش فروش هستم و از ابتدای شیوع کرونا همیشه تابع تصمیم ستاد کرونا بوده و مغازه خود را تعطیل کرده‌ام، ولی متأسفانه دو پزشک زیبایی که در مجاورت مغازه من مطب دارند با صف های طولانی از بیماران غیربومی همچنان در وضعیت قرمز به فعالیت خود ادامه می دهند هیچ یک از دستگاه های نظارتی و اجرایی مانع فعالیت آنها نشده و نمی شوند.

پیگیری خبرنگار فارس از نظام پزشکی استان مبنی این‌که چرا با پزشکان زیبایی که حتی در شرایط قرمز کرونایی فعالیت دارند بی‌نتیجه ماند و پاسخ شفاف و درستی از سوی آنها داده نشده است.

قطعاً بهتر شدن وضعیت کرونایی استان و کشور در گرو هم‌افزایی دستگاه‌ها و احساس مسئولیت تمام آحاد جامعه در قبال سلامت فردی است که امیدواریم با توجه بیشتر مسئولان این مهم هر چه سریعتر مدنظر قرار داده شود و با مدیریت منسجم و یکپارچه از سوی مسئولان و همراهی مستمر و متعهدانه شهروندان هرچه سریعتر شاهد قطع چرخه شیوع کرونا در استان یزد و دیگر استان‌های کشور باشیم.

انتهای پیام/الف

 

 

منبع: فارس

کلیدواژه: یزد بیماران بستری بیماران بیمارستان ها خبرگزاری فارس استان یزد پزشکان زیبایی وضعیت قرمز دوگانگی در مدیریت وضعیت قرمز کرونایی بیمارستان ها استان یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۰۳۸۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجلس به دنبال اجرای سند تحول رییس جمهور در حوزه ارز است

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا پور ابراهیمی در جمع خبرنگاران، با اشاره به جلسات ارزی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: موضوع بحث سیاست‌های ارزی در سال‌های اخیر اصلی‌ترین موضوع اقتصاد کلان کشور بوده علی رغم اینکه به عنوان یک رویکرد کلان در اقتصاد محسوب می‌شود اما به شدت بر زندگی مردم و معیشت آنان و بر حوزه فعالیت‌های جاری کشور اثر دارد.

وی بیان کرد: اعتقاد ما بر این است که سیاست‌های ارزی دولت سیزدهم بعد از تغییر رئیس کل بانک مرکزی متناسب با آن چیزی که در اهداف قانونی بوده و در برنامه قانونی بوده، اجرایی نشده است.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه اگر ما قانون را برای اجرای برنامه‌های عملیاتی دولت مبنا بدانیم، باید بگویم آن چیزی که اجرا می‌شود با قانون برنامه، احکام دائمی و با همه آن چیزهایی که به عنوان قانون محسوب می‌شود، مغایرت‌های جدی دارد، تاکید کرد: بنابراین نگرانی ما از عدم اجرای قوانین و مقررات قانونی است نه اینکه قانون نداشته باشیم. حتی ما به واسطه همین رویکرد قانونی، جایگاه بانک مرکزی را در قانون ارتقا دادیم.

وی متذکر شد: این موضوع طی ۴ سال در مجلس و کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی طول کشید و به شدت اعتقاد داشتیم که بانک مرکزی باید از اقتدار لازم برای اجرای سیاست‌های ارزی و پولی برخوردار باشد و این موضوع را هم در مجلس یازدهم تصویب کردیم و ابلاغ شده و عملاً و رسماً با رویکرد قانون جدید، مسیر و جریان فعالیت بانک مرکزی طی می‌شود.

پورابراهیمی تاکید کرد: لذا این قانون در اختیار دولت است و قوانین دیگر هم وجود دارد و دولت مکلف است بر اساس این قوانین عمل کند. بنابراین نگرانی ما از عدم اجرا است و معتقدیم مدیریت فعلی بازار ارز مبتنی بر این نگاه و بر اساس ضوابط قانونی نیست؛ این یکی از چالش‌های اساسی ما طی یکی دو سال اخیر بوده و به شدت اثر منفی بر این حوزه گذاشته است.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی افزود: اگرچه به ظاهر نام از سیاست‌هایی می‌برند که تغییری در نرخ ارز و اقتصاد رقم نخورد، اما این اقدامات به شدت التهاب‌ها را بیشتر کرده است درحالی که اگر ما با روش قانونی جلو می‌رفتیم و بر اساس نرخ ارز شناور مدیریت شده، عمل می‌کردیم که در قانون و احکام دائمی آمده است، حتماً نرخ ارز از این نرخی که الان در بازار غیر رسمی وجود دارد، بسیار کمتر بود و اساساً این نرخ به وجود نمی‌آمد.

وی اظهار داشت: نکته بعدی آن است که به جز قانون که مبنای ماست و طبیعتاً در حوزه عملیات اجرایی مبنای کار قرار می‌گیرد، موضوعات مربوط به خود دستورالعمل دولت را هم داریم؛ از جمله سند تحول دولت مردمی که در نیمه دوم سال ۱۴۰۰ توسط رئیس جمهور ابلاغ شد و مبنای عملکرد دستگاه‌های اجرایی قرار گرفت و در آن سرفصل سیاست‌های ارزی هم کاملاً به طور مشخص آمده است.

وی ادامه داد: در بخش سیاست‌های ارزی سند تحول دولت مردمی رئیس جمهور، همان رویکرد و نگاه مبتنی بر قانون احکام دائمی برنامه ششم توسعه مورد تاکید قرار گرفته و طبیعتاً دولت باید بر اساس آن اقدامات خود را انجام دهد.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: علاوه بر قوانین و سند تحول دولت مردمی، تجارب مختلف در اختیار ماست و ما نباید تجربه‌هایی که در گذشته منجر به آثار منفی بر اقتصاد کشور و معیشت مردم شده است را تکرار کنیم و تکرار آن تجارب قابل قبول نیست.

پورابراهیمی با اشاره به جلسات ارزی مشترک اخیر دولت و مجلس، گفت: جلساتی طی دو هفته اخیر با محوریت کمیسیون اقتصادی مجلس و با حضور رئیس بانک مرکزی، وزیر اقتصاد و معاون رئیس جمهور و با محوریت ریاست مجلس و رؤسای چند کمیسیون‌های تخصصی مجلس برگزار شد.

وی در تشریح اهداف این جلسات گفت: محور این جلسات آن بود که تجربه تنش‌ها و شوک‌های ارزی گذشته که در کشور باعث کاهش ارزش پول ملی و فشار به معیشت مردم شد را تبیین کنیم و تاکید نمایندگان اقتصادی این بود که نباید به این تجارب بی تفاوت بود.

کد خبر 6089748 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • هوای اصفهان قابل قبول است/ شاخص ۴ شهر بر مدار قرمز و نارنجی
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • مجلس به دنبال اجرای سند تحول رییس جمهور در حوزه ارز است
  • اصفهان در دو منطقه درمدار قرمز آلودگی
  • اصفهان در دو منطقه درمدار قرمز
  • وضعیت قرمز هوا در دو ایستگاه اصفهان
  • حمایت از جنایات جنگی رژیم اسرائیل را متوقف کنید/ این رفتار گویای سیاست دوگانه و متناقض دولت آمریکا نسبت به آزادی بیان است
  • ۱۵۸ واحد تولیدی در زنجان تعطیل یا راکد است
  • قدرداني فرمانده انتظامي از همکاري و مشارکت مردم و مسئولان در اجراي طرح نور
  • قدرداني از همکاري و مشارکت مردم و مسئولان از اجراي طرح نور در آذربايجان غربي