Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از گمرک، سید روح اله لطیفی اظهار داشت: تجارت خارجی غیر نفتی در فصل بهار به ۳۸ میلیون و ۳۷۹ هزار تن کالا به ارزش ۲۰ میلیارد و ۹۰۲ میلیون دلار رسید که ۱۶ میلیون و ۱۳۶ هزار تن به ارزش هشت میلیارد  و ۵۷ میلیون دلار آن مربوط به خرداد ماه است.
وی افزود: مقایسه آماری اردیبهشت و خرداد افزایش ۹۷۴ میلیون دلاری را نشان می دهد که ۳۵ درصد در وزن و ۱۴ درصد در ارزش رشد را تجربه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


لطیفی خاطرنشان کرد: از این میزان تجارت خارجی در  خردادماه، ۱۳میلیون و ۸۷ هزار تن به ارزش چهار  میلیارد و ۳۶۹ میلیون دلار مربوط به صادرات کالاهای ایرانی است و بقیه آن به وزن سه میلیون و ۴۹ هزار تن به ارزش سه میلیارد و ۶۸۸ میلیون دلار مربوط به واردات کالا به کشور است.
وی تاکید کرد: با وجود رشد ۶۹ درصدی صادرات از لحاظ ارزش در مجموع سه ماه فصل بهار، نسبت به این مدت در سال قبل، در خردادماه نسبت به اردیبهشت ماه با چهار میلیون و ۵۰۸ هزارتن کالای بیشتر و یک میلیارد و ۱۷ میلیون دلار فروش بیشتر، رشد ۵۲ درصدی در وزن و ۳۰ درصدی در ارزش را شاهد بودیم اما در رویه واردات در خردادماه نسبت به اردیبهشت ماه ۲۷۲ هزار تن کالای کمتر و ۴۳ میلیون دلار ارزش کمتر نسبت به ماه قبل کالا وارد کشور شده که به ترتیب هشت درصد و یک درصد در وزن و ارزش کالا کمتر وارد شده است.
سخنگوی گمرک در خصوص مقاصد صادراتی کالاهای ایرانی در اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ گفت: در سومین ماه سال عراق با ۶ میلیون و ۴۸۸ هزارتن به ارزش یک میلیارد و ۳۹۱ میلیون دلار، چین با دو میلیون و ۴۵۰ هزار تن به ارزش یک میلیارد و ۹۱ میلیون دلار، امارات با یک میلیون و ۲۵ هزار تن به ارزش ۴۲۶ میلیون دلار، افغانستان با ۴۷۵ هزار تن به ارزش ۲۰۵ میلیون دلار و ترکیه با ۲۷۹ هزار تن به ارزش ۲۰۵ میلیون دلار، پنج مقصد اول کالاهای صادراتی کشور در خرداد ماه بودند که با اضافه شدن آمار صادرات گاز مایع به عراق، این کشور در خرداد ماه اولین مقصد کالاهای صادراتی شد.
وی افزود: امارات با یک میلیون و ۱۱۱ هزار تن کالا به ارزش یک میلیارد و ۳۲۷ میلیون دلار، چین با ۲۲۲ هزار تن به ارزش ۷۲۹ میلیون دلار، ترکیه با ۳۰۷ هزار تن به ارزش ۳۸۴ میلیون دلار، آلمان با ۸۳ هزار تن به ارزش ۱۲۹ میلیون دلار و سوئیس با ۱۱۳ هزار تن به ارزش ۱۰۱ میلیون دلار، پنج شریک کشورمان برای تامین کالاهای مورد نیاز کشور بودند.
لطیفی  در خصوص میزان کالاهای عبوری از کشور اضافه کرد: ترانزیت کشور در خرداد ماه مانند دو ماه فروردین و اردیبهشت روند خوبی طی کرده است و ۹۰۱ هزار تن کالا، میزان کالاهای عبوری از کشورمان در این ماه بوده است که با وجود رشد ۱۲۱ درصدی ترانزیت در سه ماهه اول سال نسبت به فصل بهار ۱۳۹۹، نسبت به اردیبهشت ماه ۳۲ هزار تن کالای کمتر از ایران عبور کرده که این میزان، کاهش سه درصدی را نشان می دهد.
به گزارش ایرنا، بر اساس اعلام گمرک، در ۱۲ ماهه سال ۹۹ در مجموع ۱۴۵ میلیون و ۷۰۰ هزار تن کالا به ارزش ۷۳ میلیارد دلار از مبادی کشور صادر و وارد شده است که سهم صادرات ۱۱۲ میلیون تن به ارزش ۳۴ میلیارد و ۲۵۶ میلیون دلار و سهم واردات ۳۴ میلیون و ۴۰۰ هزار تن به ارزش ۳۸ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار بوده است.

برچسب‌ها افغانستان ترانزیت چین آلمان عراق ایران صادرات غیر نفتی توسعه صادرات لطیفی واردات سوئیس تجارت ترکیه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: افغانستان ترانزیت چین افغانستان ترانزیت چین آلمان عراق ایران صادرات غیر نفتی توسعه صادرات لطیفی واردات سوئیس تجارت ترکیه هزار تن به ارزش کشور در خرداد اردیبهشت ماه یک میلیارد هزار تن کالا میلیون دلار خرداد ماه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۰۴۳۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات بیش از ۱۴۷ هزار تن کالا از گمرکات مازندران

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، ‌‌ ناظر گمرکات مازندران گفت فروردین ماه امسال بیش از ۷۰ قلم کالا  با وزن ۱۴۷ هزار و ۴۱۷ تن، به ارزش ۲۳ میلیون و ۷۰۵ هزار دلار از گمرکات مازندران (نوشهر، امیرآباد، ساری، فریدونکنارو آمل) به نقاط مختلف دنیا صادر شد.

امیرجمشیدی ، اقلام صادراتی را ؛ فرآورده‌های لبنی، بستنی، سیمان، مصنوعات معدنی، چوب واشیا چوبی و... عنوان و خاطرنشان کرد: این میزان صادرات نسبت به مدت مشابه سال قبل از نظر وزنی ۷۰ درصد و از نظر ارزشی ۹ درصد افزایش نشان می‌دهد.

جمشیدی افزود:  فروردین ماه ، ۵۸۲ هزار و ۶۴۶ تن کالا به ارزش ۱۷۹ میلیون و ۳۲۹ هزار دلار بین گمرکات مازندران و شرکای تجاری آن مبادله شد.

وی مهمترین مقاصد صادراتی گمرکات مازندران را عراق با واردات ۷ هزار تن کالا به ارزش ۸ میلیون و ۵۳۶ هزار دلاربعنوان  اولین مقصد صادرات کالا‌های مازندران، روسیه با ۱۰۸ هزار تن به ارزش ۶ میلیون و ۴۱۶ هزاردلار، ترکمنستان با ۷ هزار تن به ارزش یک میلیون و ۲۳۰ هزار دلار، قزاقستان با ۱۴ هزارتن به ارزش یک میلیون و ۱۷۸ هزاردلار و ازبکستان با یک هزار تن به ارزش ۹۸۹ هزار دلاراعلام کرد.

جمشیدی خاطرنشان کرد:  در مجموع بیش از ۱۳۸ هزار تن کالا به ارزش ۱۸ میلیون دلار از پنج کشور مقصد صادراتی محصولات مازندران به گمرکات مازندران وارد شد که ۹۴ درصد به لحاظ وزن و ۷۷ درصد ارزش کل صادرات گمرکات مازندران را به خود اختصاص داد.

دیگر خبرها

  • صادرات بیش از ۵۰ میلیون دلار کالا از گمرک استان همدان 
  • صادرات بیش از ۱۴۷ هزار تن کالا از گمرکات مازندران
  • حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است
  • حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ آماده تعامل هستیم
  • وزیر صمت: با وجود تحریم ۱۵۳ میلیارد دلار تجارت خارجی داریم
  • وزیر صمت: حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ اولویت به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری
  • ۱۵۳ میلیارد دلار؛ حجم تجارت خارجی ایران
  • ما آماده تعامل هستیم، حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است
  • افزایش ۴۱ درصدی ارزش صادرات کالا از خراسان جنوبی
  • ایران آماده تعامل است/ ۱۵۳ میلیارد دلار حجم تجارت خارجی داریم