Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کهگیلویه و بویراحمد گفت:برای نخستین بار ، با همکاری دانشگاه یاسوج با نصب 20 دوربین مدار بسته سعی کرده ایم با هوشمند سازی مناطق تا حدودی مشکل کمبود محیط بان را حل کنیم.

به گزارش خبرگزاری برنا از استان کهگیلویه و بویراحمد؛مدیرکل حفاظت محیط زیست با حضور در صدا و سیمای مرکز کهگیلویه وبویراحمد  با مدیرکل این مرکز دیدار و گفتگو کرد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس این گزارش ، در ابتداری این نشست سید اسدالله هاشمی آموزش  و فرهنگ سازی را ، شاه کلید موفقیت در هر کار دانست و اظهار داشت : معتقدیم تنها راه نجات و حفظ محیط زیست فرهنگ سازی است و نگاه فانتزی آفتی برا محیط زیست  است .

وی انعقاد تفاهمنامه با تشکل های محیط زیستی را نخستین در استان دانست و افزود: برای نخستین بار با تشکل ها زیست محیطی  مردم نهاد ، انعقاد تفاهمنامه و قرارداد صورت گرفت تا در حوزه آموزش جوامع محلی  ، کمک به اطفاء حریق  جنگل یاریگر محیط زیست استان باشند .

هاشمی با اشاره به افزایش چشم گیر آموزش محیط بانان گفت: آموزش حقوقی و تخصصی محیط بانان در این چند سال بی سابقه بوده است و محیط بانی نداریم که بدون آموزش باشد .

وی کمبود محیط بان برای استان را یاد آور شد و اظهار کرد: استان با کمبود محیط بان مواجهه است  اما برای نخستین بار ، با همکاری دانشگاه یاسوج  با نصب 20 دوربین مدار بسته سعی کرده ایم  با هوشمند سازی مناطق تا حدودی  مشکل کمبود محیط بان را حل کنیم، گرچه سالانه  7 محیط بان به استان اضاافه می شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تصریح کرد : دوربین های نصب شده در مناطق به آتش سوزی ،صدای اره برقی ، شلیک گلوله  حساس بوده  و حتی قادرند تصاویر متخلفین احتمالی شکار و صید را ضبط نموده و بصورت آنلاین به مرکز پایش در اداره کل منتقل نمایند .

هاشمی ثبت 22 تصویر از پلنگ در 14 هزار هکتار دنا  را بی نظیر دانست و گفت: با کمک سید جواد هادی اصل  مستند ساز و فعال محیط زیستی 18 قلاده از این پلنگ ها شناسنامه دار شدند و درصددیم که بخش اعظمی از مناطق که هنوز باقی مانده است را نیز پایش نمایم که قطعا" با تراکم بالای پلنگ در دنا مواجهه خواهیم شد .  

وی افزود: شناسنامه دار کردن پلنگ بدین معنی است ، همانگونه که هر انسان اثر انگشت به خود را دارد پلنگ ها از نظر نوع خال  خاص می باشند و هرگز پلنگی پیدا نخواهد شد که خال های یکسانی داشته باشند .

در ادامه این نشست مدیرکل حفاظت محیط زیست استان آتش سوزی را بلای جنگل های بلوط دانست و ادامه داد: 40 درصد از آب شیرین کشور توسط جنگل ها زاگرس تامین می شود اما متاسفانه در سال های اخیر شاهد آتش سوزی هایی هستیم که در حال نابودی این سرمایه های عظیم هستند .

براساس این گزارش در ادامه این نشست دکتر امیر رئوف مدیرکل صدا و سیما مرکز استان گفت : به اصل موضوع واقفیم ، نقش رسانه ها در حفظ محیط زیست بسیار تاثیر گزار خواهد بود و مسئولیت ما در این راه بسیارخطیر و بالاست .

مدیرکل صدا و سیمای استان تصریح کرد : تعصب مردم استان به خاک آب و جنگل استان بسیار بالا و ستودنی است  معتقدم بخش اعظمی از مشکلات ما در فرهنگ سازی مرتفع خواهد شد .

احمد پور معاون خبر صدا و سیمای مرکز استان  نیز در این نشست بیان داشت:  اعتقاد قلبی به حفظ محیط زیست دارم و نگاه مشارکتی باید جزء اولویت ها قرار گیرد .

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: محیط زیست استان محیط زیست استان حفاظت محیط زیست کمبود محیط بان محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۰۴۵۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت سلامت تنها پلنگ ایرانی باغ‌وحش مشهد

سرپرست معاونت محیط طبیعی و تنوع زیستی اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان‌رضوی گفت: سیر درمان «ارس»، تنها پلنگ باغ‌وحش مشهد، با همکاری دامپزشکان و متخصصان و بر پایه خرد جمعی انجام می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان رضوی و به نقل از روابط عمومی محیط زیست استان، جواد نباتی در خصوص سیر درمان «ارس»، اظهار کرد: در اواخر سال ۱۴۰۲، لنگش تداوم‌دار در دست این‌گونه ارزشمند مشاهده شد که علت آن بر اثر تشنج ارس در ادامه بیماری عصبی‌اش رخ داد.

وی افزود: بنابراین، تصمیم بر اخذ رادیوگرافی از دست حیوان تحت بیهوشی گرفته شد.

سرپرست معاونت محیط طبیعی و تنوع زیستی اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان‌رضوی بیان کرد: طبق رادیوگرافی اخذشده، شکستگی دست چپ ارس مشاهده و توسط رادیولوژیست تأیید شد.

نباتی افزود: با توجه به جوش‌خوردگی نسبی استخوان و وضعیت خاص حیوان با سابقه تشنج، طولانی‌مدت‌بودن عمل جراحی و مراقبت‌های خاص بعد از عمل و نیز ریسک بالای عمل، تلاش می‌کنیم برای جراحی حیوان تصمیمی بگیریم که ناشی از خرد جمعی دامپزشکان تیم درمان باشد.

وی ادامه داد: هر تصمیمی (چه عمل جراحی و چه ادامه حیات با این حال) ریسک‌های خودش را به همراه دارد.

کد خبر 748683

دیگر خبرها

  • مشاهده پلنگ ایرانی در زیستگاه‌ های لرستان
  • مشاهدۀ پلنگ ایرانی در لرستان
  • ثبت نخستین تصاویر از پلنگ ایرانی در زیستگاه‌های لرستان + فیلم
  • ثبت نخستین فیلم از پلنگ ایرانی در زیستگاه‌های لرستان
  • ۲ شکارچی غیرمجاز در منطقه «قرچغه» قوچان دستگیر شدند
  • رده‌بندی مناطق حفاظتی محیط‌زیست 
  • آخرین وضعیت «ارس» تنها پلنگ ایرانی باغ‌وحش مشهد
  • آخرین وضعیت سلامت تنها پلنگ ایرانی باغ‌وحش مشهد
  • شکار یک پلنگ ایرانی توسط یک تبعه پاکستان (+عکس)
  • فقط نیمی از پسماند پزشکی هرمزگان اصولی دفع می‌شود