Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصادآنلاین – اکرم شعبانی؛ نمودارها نشان می‌دهد که روند معاملات در بازار فلزات گرانبها تحت فشار نزولی کوتاه مدت قرار دارند و در حال حاضر ریسک گریزی زیادی در بازار مشاهده نمی‌شود. بر این اساس روز گذشته معاملات آتی طلای آگوست با ۱۷.۸۰ دلار کاهش به قیمت ۱۷۶۳.۸۰ دلار در هر اونس و نقره آتی جولای در بازار کومکس نیویورک با ۰.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۳۶۴ دلار کاهش به قیمت ۲۵.۸۹ دلار در هر اونس معامله شد.

شاخص‌های سهام در ایالات متحده طی یک روند متلاطم معاملاتی در بالاترین سطح معاملات روزانه بسته شد. با این وجود به نظر می‌رسد معاملات تابستانی روندی آرام در پیش گرفته و نگرانی‌های مرتبط با تورم و بازگشت دوباره همه‌گیری تا حدود زیادی کنترل شده است. البته تا حدودی روند آرام کنونی معاملات را می‌توان ناشی از شروع تعطیلات روز ملی آمریکا طی روزهای آینده ارزیابی کرد.

وال استریت ژورنال اخیرا در گزارشی تحت عنوان «افزایش میزان خرید در آمریکا، فراتر از پس‌اندازها و بسته‌های محرک مالی» نوشته است: «بخش زیادی از نقدینگی در اقتصاد ایالات متحده خودنمایی می‌کند، اتفاقی که در سراسر جهان در حال وقوع است. این رویکرد، روند بهبود اقتصاد جهانی را که طی دهه‌ها در این سطح اتفاق نیفتاده بود هدایت می‌کند و به کسب و کارها اطمینان می‌دهد که برای تامین روند افزایش تقاضا در آمریکا سرمایه‌گذاری کنند.»

در بازارهای کلیدی خارجی شاخص دلار آمریکا اندکی روند افزایشی در پیش گرفت. معاملات آتی نفت خام نیمکس هم پس از آنکه روز دوشنبه به بالاترین سطح دو سال و نیم گذشته یعنی ۷۴.۴۵ دلار رسید، در یک روند ثبات قیمت معاملاتی حدود ۷۳.۳۰ دلار در هر بشکه معامله شد. معامله‌گران انرژی در انتظار برگزاری نشست روز پنجشنبه اوپک هستند. بازده اوراق قرضه ده ساله خزانه‌داری ایالات متحده نیز روز گذشته در محدوده ۱.۴۸۲ درصدی معامله شد.

معامله‌گران همچنین در انتظار گزارش وضعیت اشتغال ماه ژوئن وزارت کار هستند که صبح جمعه منتشر خواهد شد و مهمترین داده اقتصادی ایالات متحده در ماه جاری محسوب می‌شود. پیش بینی می‌شود تعداد لیست حقوق و دستمزد غیر کشاورزی ۷۰۰ هزار نفر افزایش داشته باشد که نسبت به افزایش ۵۵۹ هزار نفری ماه می قابل توجه خواهد بود. بر اساس برآوردها نرخ بیکاری نیز به ۵.۶ درصد خواهد رسید که نسبت به ۵.۸ درصدی ماه می کاهش نشان می‌دهد.

(نمودار روند حرکت ۲۴ ساعته قیمت طلا)

از دیدگاه فنی، روند نزولی معاملات آتی طلای آگوست از مزیت فنی کلی کوتاه مدت برخوردار است. روند نزولی پنج هفته‌ای قیمت در نمودارهای میله‌ای روزانه برقرار است. هدف بعدی صعودی قیمت طلا دستیابی به سطح مقاومت ۱۸۰۰ دلار در هر اونس و هدف بعدی نزولی قیمت‌ها رسیدن به زیر سطح پشتیبانی فنی ۱۷۰۰ دلار در هر اونس است. سطح مقاومت نخست طلا در بالاترین سطح قیمت معاملات روز گذشته یعنی ۱۷۷۹.۲۰ دلار در هر اونس و سطح مقاومت دوم در بالاترین سطح قیمت معاملات هفته یعنی ۱۷۸۶.۱۰ دلار در هر اونس است. همچنین سطح پشتیبانی نخست طلا در کمترین سطح قیمت معاملات روز گذشته یعنی ۱۷۵۰.۱۰ دلار در هر اونس و سطح پشتیبانی دوم ۱۷۳۵ دلار در هر اونس عنوان شده است.

(نمودار روند حرکت ۲۴ ساعته قیمت نقره)

روند نزولی معاملات آتی نقره کاملا از مزیت فنی کلی کوتاه مدت برخوردارند. روند نزولی قیمت پنج هفته‌ای در نمودارهای میله‌ای روزانه مشهود است. هدف بعدی صعودی قیمت نقره رسیدن به سطح مقاومت فنی ۲۷ دلار در هر اونس و هدف بعدی نزولی قیمت‌ها دستیابی به زیر سطح پشتیبانی فنی ۲۵ دلار در هر اونس است. سطح مقاومت نخست نقره در بالاترین سطح قیمت هفته گذشته یعنی ۲۶.۴۱۵ دلار در هر اونس و سطح مقاومت دوم ۲۶.۵۹ دلار در هر اونس مشاهده شده در حالی که سطح پشتیبانی نخست نقره بر روی کمترین سطح قیمت معاملات روز گذشته یعنی ۲۵.۵۸ دلار در هر اونس و سطح پشتیبانی دوم بر روی ۲۵.۲۵ دلار در هر اونس قرار گرفته است.

پربیننده ترین طلا بخریم یا ارزان می‌ شود؟ / بازار از رکود خارج شد پیش بینی قیمت دلار برای فردا ۹تیر / ترکش های برجام در بازار ارز پیش بینی قیمت دلار برای فردا ۸تیر / افزایش جسارت خریداران زیر سایه تردید به توافق قیمت دلار ۷ تیر ماه۱۴۰۰ قیمت دلار ۸ تیر ماه۱۴۰۰

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: طلا دلار در هر اونس و سطح سطح قیمت معاملات بالاترین سطح سطح پشتیبانی ایالات متحده معاملات آتی معاملات روز روند نزولی گذشته یعنی سطح مقاومت روز گذشته قیمت دلار هدف بعدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۰۴۸۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر احتمال مذاکرات هسته ای،قیمت دلار را در بازار تهران ریخت

به گزارش خبرآنلاین ، دنیای اقتصاد نوشت: تحلیلگران ۳عامل مختلف سیاسی-اقتصادی را به‌عنوان محرک‌های کاهشی نرخ ارز مطرح می‌کنند.

نخست کاهش سطح ریسک‌های سیاسی، دوم وجود احتمالاتی مبنی بر شروع مذاکرات هسته‌ای و سوم اخبار مثبت درآمدهای نفتی.

نرخ دلار آزاد در حال ادامه دادن به روند کاهشی خود است. تحلیلگران 3 عامل مختلف را برای توجیه این روند کاهشی ارائه می‌دهند. خروج ریسک‌های غیراقتصادی از بازار، خبرهای جسته‌وگریخته مبنی بر مذاکرات هسته‌ای و آمار خوب صادرات نفتی این عوامل را تشکیل می‌دهند. دلار در بازار دیروز به مرز کانال‌های 61 و 62هزار تومانی رسید. روند کاهشی بازار ارز تشدید شد.

دلار در بازار روز گذشته از کانال 63 خارج شد و سطوح قیمتی کانال 62 را نیز پشت سر گذاشت. بسیاری از تحلیلگران ارزی روند نرخ دلار در سال جدید را با مدت مشابه سال گذشته مقایسه می‌کنند.

در بازار ماه‌های ابتدایی سال گذشته نیز قیمت شاخص‌های ارزی پس از یک دوره نوسانات افزایشی دچار افت شد و پس از آن به ثبات رسید. به‌طور مثال نوسانات افزایشی و کاهشی دلار در سال گذشته تا روزهای ابتدایی تابستان به طول انجامید و پس از آن قیمت اسکناس آمریکایی زیر سقف 50 هزار تومانی به ثبات نسبی رسید.

علل آغاز روند افزایشی در سال جدید عمدتا به سیگنال‌های منفی و ریسک‌های سیاسی باز می‌گردد. این موارد با تشدید انتظارات تورمی سبب ایجاد تقاضای کاذب در بازار شد و قیمت‌ها را افزایش داد. اما تحلیلگران فشار کاهشی روزهای اخیر بازار را متشکل از 3 نیرو می‌دانند. نیروی نخست؛ کاهش سطح ریسک‌ها و سیگنال‌های منفی مذکور است. پس از اتمام درگیری‌های منطقه‌ای و کمرنگ شدن احتمال گسترش این درگیری‌ها هیجانات موجود در بازار نیز تخلیه و زمینه افت نرخ در بازار سکه و ارز فراهم شد. عامل دومی که تحلیلگران از آن به عنوان نیروی کاهشی یاد می‌کنند سیگنال‌های مثبت، اما غیررسمی در رابطه با مذاکرات هسته‌ای است و آخرین عامل که برخی آن را به‌واسطه اثرگذاری برطرف عرضه مهم‌ترین عامل می‌دانند، مساله افزایش درآمدهای نفتی است که هم رسانه‌های خارجی و هم برخی از مقامات رسمی از آن خبر می‌دهند. بازار ارز تهران در روز گذشته با توجه به موارد ذکر شده افت قیمت‌های نسبتا شدیدی را تجربه کرد. هر برگ دلار آزاد در بازار روز گذشته با افت هزار و 450 تومانی خود در رقم 62 هزار تومان به فروش رسید. البته گفتنی است که نرخ ارز مذکور در بازار فردایی عصر دیروز وارد کانال 61 هزار تومانی شد. یورو و پوند نیز در بازار دیروز به ترتیب هزار و 500 و هزار و 620 تومان کاهش یافتند. 23302

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900409

دیگر خبرها

  • خبر احتمال مذاکرات هسته ای،قیمت دلار را در بازار تهران ریخت
  • ریزش شدید دلار در راه است | پیش‌بینی تکنیکالیست‌ها از قیمت دلار در روزهای آینده
  •  چرا دلار سقوط کرد؟
  • روند نزولی قیمت دلار در بازار آزاد سرعت گرفت
  • تداوم نزولی قیمت طلا و سکه
  • دلارهای خانگی روانه بازار شدند | روند نزولی قیمت دلار در بازار آزاد سرعت گرفت
  • قیمت سکه و طلا امروز ۸ اردیبهشت؛ تداوم نزولی قیمت طلا و سکه
  • کاهش قیمت طلا در بازار جهانی فلزات گران بها
  • برنج هندی عقب‌نشینی کرد
  • سقوط سودآوری بیت‌کوین