Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا، تا امروز ۷۸ مرکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا در تهران فعال بودند که با راه اندازی ۲ مرکز جدید، تعداد آنها به ۸۰ مرکز رسیده است.

همزمان با راه اندازی مرکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا در در باغ موزه تهران، مرکز دیگری هم در پایگاه پشتیبانی مدیریت بحران کردستان با حضور روسای دانشگاه های علوم پزشکی شهید بهشتی و ایران و جمعی از مسئولان محل افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر روز شاهد افتتاح مرکز واکسیناسیون کرونا جدید در تهران خواهیم بود

علیرضا زالی، فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران در حاشیه راه اندازی پایگاه پشتیبانی مدیریت بحران کردستان مرکز در جمع خبرنگاران گفت: در حال حاضر در تهران ۷۸ مرکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا داریم که امروز با افزایش ۲ مرکز، تعداد مراکز به ۸۰ مورد رسیده است.

وی ادامه داد: حدود ۲۵ درصد مراکز تجمیعی واکسیناسیون کشور در تهران قرار دارد که این تعداد در حال افزایش است.

زالی افزود: تلاش می کنیم مراکز تجمیعی واکسیناسیون را در خارج از مراکز بهداشتی راه اندازی کنیم تا آنها سایر کارهای روزمره را انجام دهند و اختلالی در فعالیت های مراکز بهداشتی صورت نگیرد.

زالی همچنین در حاشیه راه اندازی هشتادمین مرکز تجمیعی واکسن کرونا در باغ موزه دفاع مقدس  اظهار داشت: امروزه نگرانی در خصوص فراهم کردن مکان برای واکسیناسیون تجمیعی نخواهیم داشت.

وی افزود: گروه های سنی بالای ۷۰ سال و سایر جاماندگان تزریق واکسن نگران نباشند و واکسن در اختیار همه آنها قرار می گیرد.

به گزارش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، فرمانده عملیات مدیریت کرونا در کلانشهر تهران با تقدیر از دست اندرکاران راه اندازی پایگاه پشتیبانی مدیریت بحران کردستان اظهار داشت: منطقه ۶ جزو مناطق بسیار قدیمی تهران و دارای کالبد آموزشی اداری و خدماتی است و بزرگترین مراکز آموزشی و خوابگاه ها در این منطقه واقع شده است.

وی افزود: واکسیناسیون کارمندان بالای ۷۰ سال به دلیل بدعهدی شرکت های خارجی و کمبود واکسن دو هفته در تهران و کشور دچار اختلال شد که با واکسن تولید داخلی و ورود واکسن های خارجی این مسئله مرتفع خواهد شد.

زالی ادامه داد: در روزهای آتی سبد متنوعی از واکسن های داخلی و خارجی خواهیم داشت و امید است بتوانیم متعهدانه نسبت به برنامه های از پیش تعیین شده ستاد ملی کرونا اقدام کنیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود یادآور شد: هم اکنون با تامین واکسن مکفی، واکسیناسیون دوز اول و دوم سالمندان در حال انجام است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، مراکز تجمیعی واکسیناسیون در محله کردستان و باغ موزه دفاع مقدس پیرو جلسه فوری عصر دوشنبه که با محوریت ساماندهی روند واکسیناسیون پایتخت با حضور وبیناری علیرضا رییسی معاون بهداشت وزارت بهداشت، فرمانده ستاد و معاونین بهداشت دانشگاه های علوم پزشکی استان تهران برگزار شد، امروز گشایش یافتند.

برچسب‌ها کرونا دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی طرح واکسیناسیون کرونا واکسن علیرضا زالی پروندهٔ خبری واکسن کرونا، از نظریه تا عمل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی طرح واکسیناسیون کرونا کرونا دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی طرح واکسیناسیون کرونا واکسن علیرضا زالی مرکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا علوم پزشکی شهید بهشتی راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۰۵۴۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون

به گزارش خبرآنلاین، آسترازنکا شرکت بزرگ تولیدکننده دارو سرانجام پس از چندسال تایید کرد که واکسن کرونای این شرکت می‌تواند عوارض جانبی لخته خون و کاهش پلاکت‌ ایجاد کند.

تسنیم در خبری نوشت: آسترازنکا ـ شرکت بزرگ تولیدکننده دارو ـ سرانجام پس از چندسال تایید کرد که واکسن کرونای این شرکت با نام تجاری کوویشیلد (Covishield) که در سطح گسترده‌ای استفاده شده، ممکن است عوارض جانبی نادر از جمله لخته خون و کاهش پلاکت‌ خون ایجاد کند.

شرکت بریتانیایی ـ سوئدی آسترازنکا، کوویشیلد را با همکاری دانشگاه آکسفورد ساخت و تولید آن در دوران همه‌گیری کرونا در مؤسسه سرم هند انجام شد. این واکسن در بیش از ۱۵۰ کشور از جمله انگلیس و هند تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد مؤثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که این واکسن ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود که می‌تواند مرگبار باشد.

تعدادی از افراد در بریتانیا یک شکایت جمعی را ثبت و اعلام کرده‌اند که این واکسن منجر به بروز مرگ و میر و صدمات شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی هستند.

در حالی که آسترازنکا ادعای افراد را رد می‌کرد، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن در موارد بسیار نادر، باعث سندرم لخته خون می‌شود که علامت اصلی ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901644

دیگر خبرها

  • بهره برداری از مرکز نیکوکاری امام رئوف (ع) شهر سین برخوار
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان
  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • نخستین مرکز مانیتورینگ مراکز معاینه فنی شهر اصفهان راه‌اندازی می‌شود
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال