Web Analytics Made Easy - Statcounter

شریفی نژاد گفت: سهم ۴۰ درصدی زنان در ایجاد اشتغال استان باید هدفگذاری شود تا بتوانیم مشکلات زنان سرپرست خانوار را کاهش دهیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان، «علیرضا شریفی نژاد» در نشست کارگروه تخصصی اشتغال استان سمنان با تأکید براینکه سهم زنان استان سمنان در ایجاد اشتغال پایدار و ارائه تسهیلات مشاغل خانگی و روستایی افزایش یابد،گفت: تلاش شود سهم زنان در ایجاد اشتغال به دستکم ۴۰ درصد برسد و با ملاحظات توصیه‌ای به مدیران دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی برای گره گشایی از مشکلات حوزه زنان اقدام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سمنان با بیان اینکه ایجاد اشتغال پایدار زمینه ساز کاهش نرخ بیکاری، افزایش تولید و بعد از آن فراهم شدن صادرات کالا و ارزآوری برای کشور است، افزود: برخی بانک‌ها ۱۰۰ درصد تعهدات ارائه تسهیلات را عملیاتی کردند و همچنین صندوق کارآفرینی و چند بانک دیگر باید در زمینه تسهیلات تلاش بیشتری داشته باشند.

 

وی تصریح کرد: ارائه تسهیلات اشتغال آفرین در استان سمنان هوشمند و به گره گشایی از مشکلات بنگاه اقتصادی و کاهش نرخ بیکاری منجر شود از سوی دیگر ما معتقد هستیم که نتایج ایجاد اشتغال برای مردم قابل لمس باشد و رویه کارآفرینی محور توسعه استان سمنان قرار گیرد.

 

شریفی نژاد با اشاره به اینکه از ظرفیت تسهیلات در قالب کرونا استفاده شود اظهارداشت: از واحدهای صنفی و کسبه دعوت می‌کنیم برای دریافت تسهیلات مذکور اقدام کنند.

 

پایان پیام/276

منبع: شبستان

کلیدواژه: معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سمنان ایجاد اشتغال استان سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۰۵۷۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره مندی ۳ هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج و خاص از تسهیلات درمان در گلستان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز گلستان فاطمه اسفندیاری گفت: در استان گلستان حدود ۱۷ هزار  بیمار صعب العلاج و خاص زندگی می‌کنند که سالانه ۳ هزار نفر به آنها افزوده می‌شود.

او گفت: بیماران هموفیلی، تالاسمی، دیالیزی و سرطانی در گروه بیماران خاص هستند که طبق بسته خدمتی تعرفه بیمه‌های مختلف خدمات دریافت می‌کنند.  

او در مورد پرداخت تسهیلات بانکی به بیماران صعب العلاج و خاص نیز گفت: دانشگاه علوم پزشکی گلستان بر اساس پرونده پزشکی این بیماران و با توجه به ابلاغ بودجه از سوی وزارت بهداشت، بیماران را برای دریافت تسهیلات درمانی ۵۰ میلیونی به بانک معرفی می‌کنند..

اسفندیاری افزود: این تسهیلات سال گذشته با بهره ۴ درصد و بازپرداخت ۵ ساله ارائه شد و برای امسال نیز منتظر ابلاغ بودجه تسهیلات درمان هستیم تا بیماران را به بانک‌های عامل معرفی کنیم.

او گفت:خدمات به بیماران خاص و صعب العلاج در شهرستان گرگان در بیمارستان‌های ۵ آذر، مرکز آموزشی و درمانی صیاد شیرازی  با تجهیزات کامل ارائه می‌شود.

فاطمه اسفندیاری اضافه کرد: در کلینیک تخصصی و فوق تخصصی دزیانی گرگان و بیمارستان کودکان طالقانی گرگان هم به این بیماران خدمات ارائه می‌شود.

دیگر خبرها

  • بهره مندی ۳ هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج و خاص از تسهیلات درمان در گلستان
  • رشد ۲۲ درصدی تعاونی‌های زنان در دولت سیزدهم
  • رشد بیش از ۲۲ درصدی تعاونی‌های زنان در دولت سیزدهم
  • تعهد اشتغال برای هزار و ۵۵۸ نفر در سمیرم
  • ثبت نام اینترنت فیبر نوری + جزئیات
  • شگرد جالب محمود احمدی نژاد برای دست ندادن با زنان
  • اعطای ۱۲ هزار و ۴۸۱ وام و تسهیلات اشتغال‌زایی در آذربایجان‌غربی
  • پرداخت ۶۰ درصد بودجه مصوب اشتغال مددجویان کمیته امداد اردبیل
  • پرداخت ۶۰درصد بودجه مصوب اشتغال مددجویان کمیته امداد اردبیل
  • اشتغال ۳۴۱ مددجوی بهزیستی در واحد‌های صنعتی و خدماتی نیشابور