Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک زن مسلمان و عضو بلندپایه پیشین سازمان اطلاعات امنیتی کانادا، با انتقاد از اعمال نژادپرستی سازمان دهی شده در این نهاد اطلاعاتی، آن را تهدیدی برای امنیت ملی این کشور دانست.

به گزارش برنا، از تارنمای سی بی سی کانادا؛  "هدا مقبل" افسر ارشد پیشین این نهاد امنیتی گفت که رفتار با او چنان بوده که احساس می کرده،هدف قرار گرفته  و با او مانند فردی نفوذی برخورد و رفتار و درباره دین و مذهبش بازجویی می شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این زن محجبه که به زبان عربی سخن می گوید و به مدت ۱۵ سال در مقام افسر ارشد اطلاعاتی در این نهاد امنیتی فعالیت می کرده،  گفته که نژادپرستی سازماندهی شده  و نبود گوناگونی که بدون واسطه در این نهاد تجربه و احساس می کرده، به ویژه با توجه به حمله مرگبار اخیر به یک خانواده مسلمان در کانادا، تهدیدی برای امنیت ملی آن است.  

مقبل افزوده که به علت وادار شدن به قطع رابطه با سازمان های اسلامی و رفتار شهروند درجه ۲ با او در دوره فعالیت هایش،  در سال ۲۰۱۷ و در پی طرح دادخواستی در باره تبعیض نژادی در این نهاد، از آن کناره گیری کرده است. 

 او که قصد نامزدی حزب دمکرات ملی را در جنوب اوتاوا دارد، به سی بی سی نیوز گفت اعضای جامعه مسلمانان به این علت،  احساس اعتماد به این نهاد امنیتی را برای جلوگیری و مبارزه با تهدیدهای گروه های راست گرای افراطی ندارند.  

حمله ششم ژوئن (۱۶ خرداد ماه) جوان نژادپرستی به یک خانواده مسلمان در اونتاریو با یک دستگاه کامیون که موجب کشته شدن چهار عضو این خانواده و زخمی شدن عمیق یک پسربچه ۹ ساله شد، تاثیر گسترده ای در این کشور برجاگذاشته است.   

 پلیس و دادستان های کانادا براین باورند این حمله مرگبار که دومین حادثه غم بار به مسلمانان کانادا در چهار سال گذشته بوده، دارای انگیزه تنفر از مسلمانان بوده است. در حمله مسلحانه 2017 یک نژادپرست راست گرای افراطی به مسحدی در شهر کبک نیز ۶ تن جان باختند. 

با اینکه سازمان جاسوسی کانادا به سخنان مقبل، واکنش مستقیم نشان نداده، اما دیوید ویگنالت مدیر این نهاد سال گذشته (۲۰۰۲) پذیرفت که این نهاد مشکل نژادپرستی داخلی دارد. 

مقبل که از سال ۲۰۰۲ در بخش ضدتروریسم این نهاد کار می کرده، گفته که نخستین افسر اطلاعاتی با حجاب، سیاهپوست و عرب تبار در این سازمان بوده است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دین نژادپرستی خانواده امنیت ملی شهروند تبعیض نژادی مسلمانان مسلمان کانادا جاسوسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۰۶۵۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۵۰درصدی تشکل های مردم نهاد چهارمحال و بختیاری

به‌گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ازچهارمحال وبختیاری، محسن حسین‌میرزایی درنشست شورای اطلاع‌رسانی استان تأکید کرد: تقویت تشکل‌های مردمی از مهم‌ترین سیاست‌ها و برنامه‌های دولت سیزدهم به‌شمار می‌رود.

وی افزود: راهبُرد اصلی دولت سیزدهم استفاده از ظرفیت گروه‌های مردمی برای تحقق اهداف است و به‌همین علت از نظر کمی و کیفی به تشکل‌های مردمی توجه می‌شود.

حیدری تصریح کرد: تعداد سازمان‌های مردم‌نهاد در دولت سیزدهم نسبت به قبل ۵۰ درصد رشد کمی داشته و از نظر کیفی نیز نظارت‌ها بر انجام فعالیت‌های این سازمان‌ها افزایش داشته است.

حسین‌میرزایی یکی از سیاست‌های دولت سیزدهم را واگذاری امور به مردم و کمک گرفتن از آنان برای انجام بهتر کارها اعلام و تصریح کرد: در این سال‌ها مشخص شده است که هرجا از ظرفیت و مشارکت مردمی برای تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری استفاده شد، کارها پویاتر پیش رفت.

وی یادآور شد: در دوره‌های گذشته سازمان‌ها و تشکل‌های مردم‌نهاد در یک نقطه خاص یا یک شهر و تنها در سه یا چهار بخش محدود فعالیت داشتند، در حالی‌که سیاست دولت سیزدهم افزایش فعالیت سمن‌های مردمی در بخش‌های مختلف است که این امر نیاز به اطلاع‌رسانی دارد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی چهارمحال و بختیاری به اجرای ثبت‌نام طرح ملی نهضت مشارکت اجتماعی در استان با هدف بهره‌گیری از ظرفیت تشکل‌های مردم‌نهاد اشاره و اضافه کرد: در این طرح تمامی ظرفیت و توان گروه‌های مردمی و تشکل‌های اجتماعی برای تحقق مفاد سند تحول دولت مردمی است و سازمان‌های مردم‌نهاد برای اجرای طرح ملی نهضت اجتماعی و طرح نهضت ملی مشارکت اجتماعی شناسایی می‌شود.

وی گفت: رسانه‌های گروهی در زمینه ثبت سازمان‌های مردم‌نهاد (سمن‌ها) در این سامانه اطلاع‌رسانی مستمر، مرثر و کامل داشته باشند تا سمن‌های فعال در نقاط مختلف استان برای ثبت اطلاعات خود اقدام کنند.

حسین‌میرزایی به اهمیت آگاهی‌بخشی رسانه‌های گروهی اشاره و تأکید کرد: بصیرت‌افزایی و آگاهی‌بخشی مهم‌ترین شاخص رسانه‌ها به‌شمار می‌رود.

وی افزود: با توجه به نام‌گذاری شعار سال از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به‌نام "جهش تولید با مشارکت مردم" از رسانه‌های گروهی چهارمحال و بختیاری درخواست می‌شود تا کارهای تخصصی در زمینه تحقق این شعار در حوزه‌های مختلف زیر نظر شورای اطلاع‌رسانی استان انجام دهند.

حسین‌میرزایی تشکیل قرارگاه یا کمیته اطلاع‌رسانی در راستای شعار سال را ضروری اعلام و تصریح کرد: هم اکنون بخش‌های مختلف استان برای اجرایی کردن شعار سال در حال فعالیت هستند و بحث اطلاع‌رسانی، بصیرت‌افزایی و آگاهی‌بخشی در زمینه این فعالیت‌ها بسیار مهم است.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901236

دیگر خبرها

  • سازمان‌های مردم نهاد مشارکت بیشتری برای مبارزه با مواد مخدر داشته باشند
  • نیازمند شبکه تنظیم‌گری کشوری هستیم
  • به مفهومی به اسم شبکه تنظیم گری کشوری نیاز داریم
  • هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره حمله احتمالی اسرائیل به رفح
  • فشار نهاد‌های امنیتی صهیونیست برای توافق آتش بس با حماس
  • رئیس نهاد رهبری در دانشگاه‌: بعد از حمله به اسرائیل دلار تسلیم شد و افزایش نیافت
  • وقوع حادثه امنیتی در لندن چند مجروح برجای گذاشت
  • معلمان تربیت کنندگان آینده سازان کشورند
  • حمله با قمه در لندن؛ مظنون بازداشت شد
  • رشد ۵۰درصدی تشکل های مردم نهاد چهارمحال و بختیاری