Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش صدای ایران، به نقل از خبرگزاری معا فلسطین، ۷۳ عضو کنگره آمریکا با امضای نامه‌ای -که بتی مک‌کولوم آن را روز سه‌شنبه به کاخ سفید تحویل داد- خطاب به جو بایدن، رئیس جمهوری این کشور، او را به لغو سیاست‌های مختلف دولت قبلی در نادیده گرفتن حقوق فلسطینی‌ها تشویق کرده و از او خواستند به سیاست سابق این کشور در مورد درگیری‌ و اختلافات میان دو طرف فلسطینی و اسرائیلی از جمله سیاست حمایت از راه‌حل دو کشوری بازگردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



آنها در ادامه از دولت بایدن خواستند از طرح پیشنهادی دونالد ترامپ، رئیس جمهوری سابق این کشور برای خاورمیانه موسوم به معامله قرن رسما خارج شود و هر چه سریع‌تر کنسولگری آمریکا در قدس را برای خدمت به فلسطینی‌ها افتتاح کند.

در این نامه با اشاره به اینکه سیاست‌های دولت ترامپ دو طرف فلسطینی و اسرائیلی را از راه‌حل دو کشوری دور کرده و آنها را به سوی برخی بحران‌ها سوق داد و همچنین موجب شکل‌گیری درگیری‌های اخیر و گسترش شهرک‌سازی‌ها در قدس اشغالی و حمله هوایی به نوار غزه شدند، آمده است: آغاز این خشونت یادآوری دردناکی برای این موضوع است که درگیری‌های دو طرف فلسطینی و اسرائیلی هیچ راه‌حل نظامی نداشته و تنها می‌توان آن را از طریق دیپلماتیک و راه‌حل دو کشوری مذاکراتی که ضامن حقوق شهروندی، سیاسی، سلامت و تعیین سرنوشت برای هر دو طرف باشد، برطرف کرد.

همچنین آنها بایدن را تشویق کردند بر خلاف سیاست‌های دولت قبلی در مورد درگیری‌های فلسطینی-اسرائیلی عمل کند از جمله اینکه به وزارت خارجه و گمرک آمریکا دستور دهد شهرک‌های اسرائیلی را بر خلاف قوانین بین‌المللی بدانند، همچنین شخص رئیس جمهوری با انتشار بیانیه‌ای مخالفت کاخ سفید با اخراج ظالمانه خانواده‌های فلسطینی از قدس شرقی و تمامی مناطق فلسطینی را اعلام کند و همینطور بایدن به نهادهای آمریکایی دستور دهد در تمامی اسناد دولت آمریکا به این نکته اشاره کنند که کرانه باختری و نوار غزه مناطقی اشغالی هستند و همچنین تمامی کمک‌های سابق به فلسطینی‌ها که تعلیق شدند، فورا ازسرگرفته شوند.

در ادامه این نامه تاکید شد، وزارت خارجه آمریکا باید موضعگیری‌هایی هماهنگ شامل محکومیت‌های علنی و جدی موارد نقض حقوق بشر فلسطینی‌ها را در پیش بگیرد.

همچنین آنها با تاکید بر اینکه باید گام‌های بیشتری برای کمک به دو طرف درگیری در حفظ امکان رسیدن به راه‌حل دو کشوری برداشته شوند، اظهار کردند: بر این باوریم که گام اول آمریکا باید ازسرگیری سریع موضعگیری‌های سیاسی این کشور باشد که افق‌های صلح را دوباره باز می‌کنند.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: بایدن کنگره آمریکا معامله قرن راه حل دو کشوری فلسطینی ها دو طرف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۰۶۷۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چندین کشور اروپایی دولت فلسطینی را به رسمیت می‌شناسند

به گزارش جام جم آنلاین، «جوزف بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا امروز دوشنبه در حاشیه نشست ویژه مجمع جهانی اقتصاد در ریاض اعلام کرد که چندین کشور اروپایی تا پایان ماه می (ماه آتی میلادی) دولت فلسطینی را به رسمیت می شناسند.

خبرگزاری رویترز به نقل از مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در این ارتباط اعلام کرد: انتظار می رود چندین کشور اروپایی تا پایان ماه می کشور فلسطین را به رسمیت بشناسند.

به گزارش العربیه، در ماه مارس، اسپانیا، ایرلند، مالت و اسلوونی اعلام کردند که به طور مشترک برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین تلاش خواهند کرد. این در حالیست که اشغالگران قدس مخالفت صریح خود را با با این اقدام اعلام کردند.

از سوی دیگر، پدرو سانچز، نخست وزیر اسپانیا پیشتر گفته بود که انتظار دارد مادرید تا ماه جولای به رسمیت شناختن فلسطینیان را اعمال کرده و معتقد است به زودی یک «توده بحرانی» در اتحادیه اروپا وجود خواهد داشت که چندین عضو را برای اتخاذ موضع مشابه تحت فشار نیز قرار دهد.

دیگر خبرها

  • تهدید دادگاه لاهه از سوی برخی از اعضای کنگره آمریکا
  • در شورای سیاست‌گذاری کنگره ۱۲ هزار شهید استان تهران چه گذشت؟
  • چندین کشور اروپایی دولت فلسطینی را به رسمیت می‌شناسند
  • تنها نماینده اوکراینی الاصل کنگره آمریکا با تخصیص کمک به اوکراین مخالف است
  • عقب‌نشینی اسرائیل از مطالبه اولیه خود درباره آزادی اسرا
  • حمله نظامیان صهیونیست به کرانه باختری+فیلم
  • ترکیه خواستار تشکیل پرونده دیوان کیفری بین‌المللی علیه اسرائیل شد
  • راهپیمایی در کشورهای عربی و غربی در حمایت از غزه
  • نیروهای فلسطینی، عناصر اشغالگر را در «طولکرم» هدف قرار دادند
  • نماینده آیت الله العظمی سیستانی خواستار تربیت شخصیت قرآنی دانش آموزان و دانشجویان شد