Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک نماینده پارلمان عراق با اشاره به تجاوزات مداوم نیروهای آمریکایی علیه مراکز حشد شعبی خواستار اقدام قاطع دولت عراق در قبال چنین تجاوزاتی شد. - اخبار بین الملل -

«احمد الکنانی» عضو فراکسیون پارلمانی الفتح در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری  تسنیم در بغداد ضمن انتقاد شدید از برخورد گزینشی با موضوع حاکمیت عراق گفت: چرا در گفتگوی راهبردی بین دولت عراق و آمریکا موضوع خروج نیروهای آمریکایی از عراق بررسی نشد؟

وی از برخی سیاستمداران عراقی که با حاکمیت عراق برخورد کاملا گزینشی و مبتنی بر معیارهای دوگانه دارند به شدت انتقاد کرد و گفت: این عده با مشاهده نقض حریم هوایی کشور به دست نیروهای بیگانه سکوت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

درخواست برای اخراج نیروهای بیگانه

الکنانی از مجلس نمایندگان خواست نیروهای بیگانه را که با خونسردی عراقی‌ها را به قتل می رسانند، از کشور بیرون برانند. 

وی یادآور شد: برخی سیاستمداران چشم خود را به بمباران مداوم خاک عراق از سوی ترکیه می بندند و آن را نقض حاکمیت عراق نمی‌دانند.

اختلاف سیاستمداران عراقی زمینه‌ساز اقدامات تجاوزکارانه آمریکا

این نماینده پارلمان عراق با اشاره به تجاوز هواپیماهای آمریکا و حمله به مواضع وابسته به الحشد الشعبی در نوار مرزی بین عراق وسوریه گفت: امروز پیش از همه از دولت عراق و نیز نیروهای سیاسی انتظار می‌رود موضع یکپارچه‌ای در قبال این تجاوز آشکار و پرده دری آمریکا داشته باشند زیرا به دلیل یکی نبودن موضع سیاسی عراق و اختلافات موجود بین سیاستمداران عراقی، زمینه برای حمله آمریکا به نیروهای عراقی فراهم شد.

وی ادامه داد: الحشد الشعبی فقط در مدت اخیر برای تعقیب و پیگیری بقایای گروه تکفیری داعش بیش از 150 عملیات منحصر به فرد انجام داد.

حضور نیروهای حشد برای نابودی بقایای گروهک‌های تروریستی ضروری است

الکنانی در ادامه با ابراز تاسف شدید از درخواست برخی سیاستمداران عراقی مبنی بر برچیدن نیروی الحشد الشعبی و یا ادغام آن و یا خارج کردن آن از مناطق استقرار کنونی گفت: آنان به خوبی می‌دانند، حضور نیروهای الحشد الشعبی در این مناطق اضافه نیست بلکه امری سرنوشت‌ساز برای مقابله با تروریسم و نابودی بقایای گروهک‌های تروریستی است.

وی با اشاره به موضع دولت عراق و بیانیه‌های اخیر آن گفت: این بیانیه‌ها و موضع گیری‌ها در سطح اتفاقی که رخ داده است، نیست بلکه باید موضع خود را در قبال چنین تجاوزاتی شدت بخشیم و ما به عنوان دولت اگر نتوانیم از نظر نظامی به آمریکا پاسخ دهیم امکان اتخاذ اقدامات دیپلماتیک وجود دارد.

عضو فراکسیون الفتح در بخش دیگری از این گفتگو  این سوال را مطرح کرد که گفتگوی راهبردی بین دولت عراق و آمریکا به کجا رسید؟ سول ما این است که چرا در این گفتگوها موضوع تکرار پی درپی حملات آمریکا و تجاوزات آن علیه نیروهای امنیتی بررسی نشد؟

وی گفت: جای بسی تاسف است که هواپیمایی که فرزندان ما را در حمله هوایی هدف قرار داد از باند فرودگاه در پایگاهی از اربیل به پرواز در آمد و همچنین پهپادها از اردن برخاستند که این مصداق این ضرب المثل عربی با این مضمون است که راهی که در پیش گرفته‌اید چه از سوی دولت اردن و چه از سوی اقلیم کردستان عراق اشتباه است.

باید راه بهانه تراشی آمریکا بسته شود

الکنانی تاکید کرد: چاره‌ای جز اتخاذ موضع یکپارچه وجود ندارد تا اجازه ندهیم هیچ توجیهی برای دولت آمریکا و نیروهای آمریکایی برای آسیب رساندن به نیروهای قهرمان الحشد الشعبی وجود نداشته باشد زیرا الحشد الشعبی بخش جدایی ناپذیر نیروهای امنیتی عراق هستند.

وی اظهار داشت: رژه نظامی الحشد الشعبی که هفته جاری انجام شد و در آن سطح بسیار بالای نظم و توانمندی این نیروها به نمایش درآمد، موجب خشم دشمنانش شد تا جایی که در تلاش برای کشاندن الحشد الشعبی به درگیری هستند اما همگی عراقی‌ها فرزندان این کشور هستند.

نخستین رژه حشد شعبی و پیام‌های آن در مقطع حساس کنونی عراقبرگزاری اولین رژه حشد شعبی با حضور مصطفی الکاظمی+فیلم و تصاویر

 

دولت عراق در قبال آمریکا موضع قاطعانه اتخاذ کند

این عضو پارلمان عراق تاکید کرد: امروز توپ در زمین دولت عراق است و باید اقدامی اتخاذ کند که در سطح این رخداد باشد تا طرف آمریکایی از این تجاوزات مداوم دست بردارد.

وی یادآور شد: در عراق اشتباهات زیادی رخ می‌دهد که برخی چشم خود را به روی آن می‌بندند و برخی دیگر نگاهی ناقص به این اشتباهات دارند اما وقتی در برخی مناطق اتفاقاتی می‌افتد، شاهدیم همین افراد چطور زمین و زمان را بر سر حاکمیت کشور خراب می‌کنند حال آنکه ما خود شاهدیم حاکمیت کشور در آسمان و حریم هوایی بدست نیروهای بیگانه‌ای نقض شده است؛ نیروهایی که با خونسردی قاتل فرزندان عراق هستند و مجلس بیرون راندن آنان را خواستار شده است.

الکنانی سپس این سوال را مطرح کرد که چرا برخی حاکمیت عراق را به فراموشی می سپارند و یک کلمه از آن حرفی به میان نمی‌آورند و همچنین هنگامی که همسایه ترک خاک عراق را به شکل مداوم هدف حمله هوایی قرار می دهد، نامی از حاکمیت عراق دیده نمی‌شود؟ بی تردید این یعنی دوگانگی مواضع و من بر این باورم هرکس با ملی گرایی و میهن پرستی تعاملی دوگانه دارد، در میهن پرستی و ملی گرایی با خلل و مشکل مواجه است.

یادداشت| چرایی حمله هوایی آمریکا به مواضع حشدشعبی در مرز عراق با سوریهاهداف پشت پرده حمله آمریکا علیه مواضع حشد شعبی/ پیامد‌های تجاوز واشنگتن چه خواهد بود؟

 

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سیاستمداران عراقی نیروهای بیگانه الحشد الشعبی حاکمیت عراق دولت عراق حشد شعبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۰۶۸۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش رسانه اصولگرا به گزارش بی‌بی‌سی درباره نیکا شاکرمی و موضع گیری زیباکلام

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، روزنامه فرهیختگان نوشت:

گزارش روز دوشنبه (۱۰ اردیبهشت) سرویس جهانی بی‌بی‌سی درباره نیکا شاکرمی نوجوان ۱۶ساله‌ای که در روزهای ابتدایی ناآرامی‌های سال ۱۴۰۱ درگذشت، در ایران تبدیل به محل بحث جدیدی شده است.

عده‌ای با طرح ابهامات متعدد درباره محتوای اسناد ارائه‌شده که ‌بی‌بی‌سی آنها را «بسیار محرمانه» خوانده و همچنین اعتراف این شبکه به اینکه این اسناد بسیار محرمانه «دارای تناقضاتی» بوده است، این گزارش را پوست موزی می‌دانند که زیر پای اعتبار این رسانه انگلیسی انداخته شده است. درمقابل نیز عده‌ای قرار دارند که نه‌تنها روایت بی‌بی‌سی را به طور کامل پذیرفته‌اند که اگر دست‌شان می‌رسید، بخش‌ اعتراف بی‌بی‌سی به چند تناقض در اسناد را نیز حذف می‌کردند.

شاید برای برخی امکان اینکه سرویس جهانی بی‌بی‌سی بخواهد با اعتبارش بازی کرده و دست به انتشار گزارش مبتنی بر اسناد جعلی بزند، غیرقابل‌باور باشد اما نباید فراموش کرد که دو دهه قبل تقریبا تمام شبکه رسانه‌ای غرب، تقریبا روزانه گزارش‌هایی درباره قابلیت‌های تولید سلاح کشتار جمعی در عراق منتشر می‌کردند.

این گزارش‌ها در شرایطی منتشر می‌شد که با انجام بازرسی‌های سازمان ملل، برنامه خلع سلاح عراق به طور کلی اجرا شده بود اما رسانه‌ها بدون توجه به این بازرسی‌ها، اطلاعات نادرست را برای توجیه اقدام نظامی علیه عراق منتشر کردند. به عنوان مثال، ادعای در اختیار داشتن سلاح‌های کشتار جمعی ازجمله سلاح‌های شیمیایی و بیولوژیکی توسط عراق و ارتباط ادعایی آن با گروه‌های تروریستی به طور گسترده در رسانه‌های غربی منتشر شد.

اتفاقا بی‌بی‌سی یکی از اصلی‌ترین رسانه‌هایی بود که به طور گسترده درمورد ادعاهای مطرح‌شده توسط دولت‌های بریتانیا و ایالات متحده درمورد داشتن سلاح‌های کشتار جمعی توسط عراق گزارش منتشر می‌کرد. با این حال، پس از تهاجم و بازرسی‌های بعدی، مشخص شد عراق برنامه‌های تسلیحات کشتار جمعی فعالی را که در ابتدا به تصویر کشیده شد، ندارد. درنهایت نیز در ۴ سپتامبر ۲۰۰۳ مقاله‌ای در روزنامه «هرالد تریبون» منتشر شد که به نقل از واشنگتن‌تایمز به یک «گزارش نظامی» ستاد مشترک ایالات متحده اشاره می‌کند که نشان می‌دهد جورج بوش رئیس‌جمهور وقت آمریکا در آگوست سال ۲۰۰۲ (حدود یک‌سال قبل) استراتژی کلی جنگ در عراق را تصویب کرده بود. خبرسازی‌های دروغین بی‌بی‌سی و رسانه‌های غربی، در آن زمان با هدف همراه کردن افکار عمومی برای حملات به عراق انجام می‌گرفت.

نمی‌توان به‌سادگی از کنار خبرسازی‌های دروغ و کسانی که بر این آتش می‌دمند که امنیت یک کشور را در خود فرو بکشد، گذشت. با وجود اینکه حتی برخی رسانه‌های فارسی زبان ضد ایرانی همچون دویچه‌وله نیز اعلام کرده‌اند که «به‌طور مستقل امکان راستی‌آزمایی» گزارش بی‌بی‌سی را ندارند اما در ایران برخی چهره‌های سیاسی که به برخی سیاست‌ها در حوزه اجتماعی معترضند، بدون تامل و بررسی، فورا بر گزارش بی‌بی‌سی مهر تایید زده‌اند.

روز گذشته صادق زیباکلام و آذر منصوری دو تن از چهره‌های اصلاح‌طلب در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) بر مبنای گزارش بی‌بی‌سی، پست‌هایی منتشر کردند. تایید تلویحی این گزارش پر اشکال از سوی این افراد می‌تواند زمینه‌ساز بحران جدیدی در ایران شود. متاسفانه سفارش‌دهندگان تولید گزارش به بی‌بی‌سی، روی همین حمایت‌ها حساب کرده‌اند تا شاید از این طریق، همان پروژه‌ عراق را در ایران به اجرا بگذارند.

۲۷۳۰۲

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901968

دیگر خبرها

  • جام ملت‌های زیر ۲۳ سال آسیا/عراق با بازیکن مس رفسنجان به المپیک رسید
  • صعود عراق به المپیک برای نویدکیا گران‌ تمام شد
  • اژه‌ای: حکومت وظایف و مسئولیت‌هایی را در قبال کارگران بر عهده دارد
  • واکنش رسانه اصولگرا به گزارش بی‌بی‌سی درباره نیکا شاکرمی و موضع گیری زیباکلام
  • شمال یمن بمباران شد
  • نماینده پارلمان عراق: سفیر آمریکا از عراق اخراج شود
  • خشم محافل عراقی از دخالت‌های گسترده سفیر آمریکا در بغداد
  • نخست‌وزیر مالزی: برای برقراری عدالت در قبال فلسطینی‌ها قاطعانه عمل می‌کنیم
  • فرمانده حشد الشعبی: تهدیدهای آمریکا ما را نمی‌ترساند
  • مخالفان سوریه: موضع ترکیه در قبال ما ثابت است