Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی آبادان از راه اندازی ایستگاه سنجش آلودگی هوا در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش خبرنگار برنا از آبادان، جعفر ربیحاوی امروز چهارشنبه(9 تیرماه جاری) با اشاره به اهمیت بحران ریزگردها در کشور و به ‌ویژه در جنوب و جنوب غرب خوزستان، اظهار کرد: شهرستان آبادان با شرایط اقلیمی خاص در سال‌های گذشته با افزایش غلظت ریزگردها و طوفان گرد و غبار روبرو بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: تجهیزات جدید سنجش آلاینده‌های هوا در راستای راه‌اندازی سیستم پایش غلظت ریزگردها و سایر آلاینده‌های هوا و تامین اهداف برنامه سازگاری و مقابله با پدیده گرد و غبار پس از مکان‌یابی بر اساس ضوابط فنی استقرار ایستگاه‌های سنجش ذرات معلق هوا و تایید مرکز سلامت محیط کار وزارت بهداشت خریداری شد.

مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی آبادان افزود: دستگاه یاد شده در محل معاونت بهداشت نصب شده و این تجهیزات شامل دستگاه اندازه‌گیری و نمونه‌برداری ذرات هوای آزاد، دستگاه غبارسنج محیطی پرتابل، دستگاه گازسنج محیطی پرتابل هستند.

او اضافه کرد: این ایستگاه به زودی توسط معاون وزارت بهداشت، همزمان با سراسر کشور افتتاح خواهد شد و به شبکه‌ی ملی پایش غلظت ریزگردها متصل می‌شود.

ربیحاوی افزود: با توجه به شیوع بیماری کووید19 و افزایش بار آلودگی هوا در بیمارستان‌ها و مراکز جامع سلامت 16 ساعته به دلیل افزایش مراجعه ها، تعدادی دستگاه پرتابل تصفیه هوای بیمارستان با فیلتر هپا نیز خریداری شده و برای کاهش بار آلودگی تحویل مراکز مذکور شده است.

مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی آبادان در پایان بیان کرد: ارزش ریالی تجهیزات جدید خریداری شده چهار میلیارد و 621 میلیون و 600 هزار ریال است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایستگاه راه اندازی سنجش آلودگی هوا دانشگاه علوم پزشکی آبادان دانشگاه علوم پزشکی آبادان معاونت بهداشت سلامت محیط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۰۶۹۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی هوشمند معرفی شد

مراسم تکریم و معارفه رئیس دانشگاه علوم پزشکی هوشمند امروز صبح با حضور ابوالفضل باقری فرد، معاون آموزشی وزارت بهداشت، سید حمید جمال الدینی، معاون حقوقی و امور مجلس وزارت بهداشت، آرش خجسته، رئیس سابق دانشگاه و حسن بختیار، رئیس فعلی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش ایسنا، آرش خجسته، رئیس سابق دانشگاه در این مراسم گفت: در مدت دو سال و ۴ ماه که مسئولیت ریاست این دانشگاه را به عهده داشته ام، معاون آموزشی وزارت بهداشت همیشه به عنوان پشتیبان، همراه و پیشرو کنار من بوده اند و همیشه به من یادآوری کرده اند که در این دانشگاه هوشمند به عنوان یک دانشگاه مستقل باید مسئله هوش مصنوعی را به عنوان یک ایده بزرگ و برگ برنده را برای وزارت بهداشت رقم بزنیم.

وی افزود: من در کنار ایشان ظرفیت های دانشگاه علوم پزشکی هوشمند را شناختم و اهداف دانشگاه را با همکاری جلو برده ایم، برنامه ۴ ساله عملیاتی را در دوران کاری ام طرح ریزی کردم که در سال اول در بخش ترویج برنامه ها به خوبی پیش رفت و می توانم با اطمینان اعلام کنم که ۹۰ درصد برنامه ها در این بخش انجام شده است.

خجسته ادامه داد: در این مدت برنامه های مختلفی از جمله کنگره کیش، سمینارهای مختلف در موضوعات متعدد در دانشگاه ها رقم خورد.

وی افزود: در سال دوم حوزه زیر ساخت و نیروی انسانی نیز عملیاتی شد که دانشگاه علوم پزشکی هوشمند اولین دانشگاه علوم پزشکی بود که در خاورمیانه از شورای عالی انقلاب فرهنگی مجوز گرفت.

رئیس پیشین دانشگاه علوم پزشکی هوشمند گفت: ۷ محور را دنبال کرده ایم که به اطمینان می توانم بگویم در این مدت هنوز در این حوزه این ۷ محور دنبال نشده است.

خجسته گفت: آرزو دارم که با حضور رئیس جدید این دانشگاه به هدف و ایده باقری فرد که همان تثبیت هوش مصنوعی و برگ برنده عملکرد وزارت بهداشت در این دوره ۴ ساله است برسد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اقدامات وزارت بهداشت برای افزایش امید و انگیزه دستیاران
  • بهره‌برداری از بیمارستان ۴۲۱ تخت‌خوابی رشت از مطالبات نظام سلامت است
  • کشف و ضبط داروی قاچاق و تاریخ گذشته از داروخانه های پارس آباد
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماران مبتلا به به سلیاک
  • ۵ مصدوم در پی انحراف از جاده خودرو در محور آبادان به اهواز
  • افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه
  • رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی هوشمند معرفی شد
  • خیّران سلامت یک میلیارد ریال به حوزه سلامت شهرستان کاشمر کمک کردند
  • آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه آزاد برگزار شد
  • تقویت ساختار «مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس» در دانشگاه‌های علوم پزشکی