Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-04@23:15:53 GMT

ورود به این ۲۲ منطقه جهان ممنوع است + عکس

تاریخ انتشار: ۹ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۰۶۹۷۴

ورود به این ۲۲ منطقه جهان ممنوع است + عکس

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، در دنیا مکان‌های عجیب و امنیتی زیادی وجود دارد که دیدن آنها هم ممنوع و هم خطرناک است. در اینجا ۲۲ منطقه ممنوعه جهان را به شما معرفی خواهیم کرد. 

۱- جزیره‌ی ممنوعه مار‌ها

جزیره‌ی مار‌ها زیستگاه بیش از ۵۰۰۰ مار زهرآلود است؛ و کمتر کسی پیدا می‌شود که تمایل به ورود به این مکان را داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۲- منطقه‌ی ۵۱

این محلی برای نگه داری اطلاعات فوق سری مربوط به فضایی‌ها و محل تست بمب‌های نظامی و هواپیما‌های امریکایی‌است.

۳- مرکز اطلاعات گوگل

این مرکز که بشدت از آن محافظت می‌شود برای کسانی که برگه‌ی ورود ندارند، ممنوع است.

۴- کوه آهنی / Iron Mountain

کوه آهنی نام شرکتی است که دیتاسنتر «پایگاه داده» ملی کشور آمریکا را اداره می کند. محل نگه داری این دیتاسنتر در ایالت پنسیلوانیا و دریک معدن قدیمی سنگ آهک در عمق ۶۷ متری زمین است.

بدلیل گرمای زیاد این دیتاسنتر، یک دریاچه زیرزمینی برای خنک‌سازی ان در همان مکان ایجاد شده است. علاوه بر این، تجهیزات بسیار پیشرفته‌ای برای سنجش میزان دما و رطوبت دراین مکان تعبیه شده است تا با ایجاد شرایط محیطی بهینه، از آسیب رسیدن به قطعات الکترونیکی دیتاسنتر و همچنین اسناد الکترونیکی موجود پیشگیری شود. گفته میشود علاوه بر اسناد مهم ملی، یک مجموعه عکس خصوصی از بیل گیتس بنیانگذار مایکروسافت نیز دراین مکان نگه داری می‌شود.

۵- تپه‌ی من‌وید «Menwith Hill»

این مکان یکی از بزرگ‌ترین پایگا‌های مخابراتی و جاسوسی است که توسط نیروی هوایی سلطنتی و آژانس امنیت ملی ایالات متحده کشور آمریکا مدیریت و زیر نظر دولت محافظت می‌شود.

۶- انبار سری کوکاکولا

دراین محل فرمول ساخت این نوشابه نگه‌داری می‌شود و اجازه ورود هیچکس رابه ان نمی‌دهند

۷- خط عدد ۲ مترو مسکو یکی دیگر از مناطق ممنوعه

این خط مترو سری در زیر شهر مسکو قرار گرفته که به برای جابجایی مأموران سری و مقامات دولتی روسیه استفاده می‌شده است.

۸- پریپیات ممنوعه «Pripyat»

ساکنین شهر پریپیات اوکراین سال‌ها پیش بعد از فاجعه اتمی چرنوبیل وادار به ترک شهر شدند و این مکان به یکی از مناطق ممنوعه تبدیل شد.

۹- مونت‌و در «Mount Weather»

یکی از مکان‌های که افراد معمولی اجازه‌ی بازدید از ان را ندارند مونت‌و در است. این مکان پناهگاه اضطراری ریس جمهور ایالت ورجینیای امریکا است

۱۰- مرکز اسناد و پرونده‌های واتیکان از مناطق مهم ممنوعه

بیش از ۸۰ کیلومتر قفسه اسناد و مدارک درمرکز اسناد و پرونده های واتیکان قرار دارد که مردم این شهر به ان دسترسی ندارند.

۱۱- جزیره آتشفشانی سرتسی:

این جزیره در جنوب ایسلند و جزء میراث جهانی یونسکو محسوب می‌شود. این جزیره بوسیله فوران آتشفشان درسال ۱۳۴۲ تشکیل شده و از ان پس حیات جانوری و گیاهی روی ان گسترش یافته است. بخاطر اهمیت این جزیره برای جامعه علمی، هیچکس بجز عده اندکی از دانشمندان اجازه ورود به ان را ندارند.

۱۲- جزیره‌ی نورث سنتینل «North Sentinel Island»

جمعیت بومیان ساکن جزیره سنتینل چیزی بین ۵۰ تا ۴۰۰ نفر است که سابقه حمله به مردم را دارند. بهمین دلیل، جزیره توسط دولت هندوستان حفاظت می‌شود و کسی اجازه‌ی ورود به این جزیره را ندارد.

۱۳- غار‌های لاسکوکس «The Lascaux Caves»

یکیدیگر از مکان‌هایی که ورود ممنوع است در آنجا این غار است که تعدادی از شگفت‌انگیزترین آثار به‌جا‌مانده از انسان‌های اولیه دراین غارقرار دارند وبه دلیل Co۲ خروجی بازدم انسان‌ها، این نقاشی‌های حساس کم‌کم در حال نابودی بودند. همین مسئله باعث شد که دولت فرانسه ورود به این غار‌ها را منع کنند.

۱۴- معبد ایسه گرند شرایین «Ise Grand Shrine»

 

این مکان هر ۲۰ سال یک‌بار تخریب و دوباره از نو ساخته میشود قدمتش به قبل از میلاد باز میگردد وتن‌ها خانواده های سلطنتی اجازه ورود به این مکان را دارند.

۱۵- خزانه جهانی بذر سوالبارد:

این انبار در جزیره‌ای دور افتاده در مجمع الجزایر سوالبارد نروژ در ۱۰۰ کیلومتری قطب شمال قرار دارد. این خزانه از مجموعه منحصر به فردی از بذر انواع مواد غذایی گیاهی از قبیل بادمجان، کاهو، سیب زمینی، ذرت و ... محافظت میکند.

شرایط دمای زیر صفر درجه این انبار یخی، امکان بقای بعضی از محصولات کشاورزی نظیر گندم را تا ۱۷۰۰ سال آینده تضمین می‌کند. افراد به صورت آنلاین میتوانند این مکان را تماشا کنند؛ اما عده بسیار اندکی اجازه ورود به ان را دارند. فلسفه ایجاد این مکان نیز، حفظ بذر گیاهان حیاتی درصورت وقوع بلایای طبیعی در سراسر جهان است.

۱۶- هواپیمای عدد یک نیروی هوایی کشور آمریکا:

این هواپیما «ملقب به ایرفورس وان» که فقط حامل رئیس جمهور آمریکاست، قابلیت سوختگیری در هوا را دارد و همچنین دارای تجهیزات ارتباطی مجهز و سامانه‌هایی برای بازرسی جنگ در مواقع حساس از داخل هواپیماست.

۱۷- ذخایر طلا در بانک انگلستان:

دراین بانک حدود ۵۰۰۰ تن طلا نگه داری می‌شود. بانک های مرکزی برای حفظ ارزش دارایی های خود و تضمین پرداخت تعهدات مالی، این ذخایر طلا را نگه داری میکنند.

شاید بطور معمول تور‌هایی برای بازدید از این مکان برنامه ریزی شود؛ اما یک شخص معمولی اجازه قدم زدن دراین مکان را ندارد و افراد برای ورود باید از یک درب ضد گلوله و سامانه پیشرفته تشخیص صدا عبور کنند.

۱۸- باشگاه ۳۳ دیزنی:

یکی از محرمانه‌ترین و گرانقیمت‌ترین باشگاه های جهان باشگاه عدد ۳۳ دیزنی‌لند کالیفرنیا است. اگر بخواهید نام خودرا وارد لیست اعضای این باشگاه اختصاصی کنید باید مبلغ ۴۰ هزار دلار برای ورود و ۲۷ هزار دلار عضویت سالانه پرداخت کنید.

ورود به این باشگاه برای عموم مردم ممنوع است و فقط روسای جمهور، سران برجسته تجاری و بازیگران مشهور اجازه ورود به ان را دارند.

۱۹- منطقه ممنوعه غیرنظامی کره:

 

 

این منطقه یک نوار مرزی است که شبه جزیره کره را پس از جنگ کره درسال ۱۹۵۳ به دو قسمت تقسیم کرده است. این منطقه به رغم نامش یکی از نظامی‌ترین مناطق دنیاست. این منطقه ۲۵۰ کیلومتر طول و ۴ کیلومتر عرض دارد.

۲۰- بانهوف / Banhof

بانهوف یک شرکت تامین‌کننده خدمات اینترنتی در سوئد است که میزبانی سایت افشاگر ویکی‌لیکس را بر عهده دارد. دیتاسنتر این شرکت دریک پناهگاه سنگی فوق‌سری به نام پیونن «Pionen» قرار داد که در مناطق کوهستانی اطراف استکهلم پایتخت سوئد ساخته شده است و به شدت از ان محافظت میشود.

۲۱- شهر متروکه سنترالیا:

این شهر در کلمبیا در ایالت پنسیلوانیا قرار دارد. جمعیت این شهر از ۱۰۰۰ نفر درسال ۱۹۸۱ به ۱۰ نفر درسال ۲۰۱۰ رسید. بخار‌های ناشی از سوختن زغال سنگ در معدن زیرزمینی این شهر و فرونشست ناشی از آتش سوزی باعث شد مردم این شهر را ترک کنند.

سنترالیا محل بزرگ‌ترین آتش سوزی زغال سنگ است که از سال ۱۹۶۲ در حال سوختن است و گفته می‌شود به قدری زغال سنگ در زیر زمین ان وجوددارد که تا ۲۵۰ سال آینده هم این سوختن ادامه خواهد داشت.

۲۲- اتاق خواب ملکه یکی از ممنوعه‌های مهم:

درسال ۱۹۸۲؛ مردی به نام مایکل فیگان از دیوار کاخ ۱۴ طبقه‌ای باکینگهام بالا رفت و در ساعات اولیه صبح وارد اتاق خواب ملکه الیزابت شد. از ان زمان به بعد، سطح امنیت در کاخ به شدت افزایش یافته است و اتاق ملکه الیزابت به سامانه‌های هشدار دهنده فوق پیشرفته مجهز شده است.

پربیننده ترین جزییات واکسیناسیون معلمان و دانش آموزان کنکور سراسری۱۴۰۰ فردا آغاز می‌ شود نمای هوایی از شرق تبریز +عکس چند قاب زیبا از شکار لحظه ها + عکس زمان نتایج کنکور سراسری۱۴۰۰ اعلام شد

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: منطقه ممنوعه اجازه ورود نگه داری ی ورود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۰۶۹۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیدا شدن لاشه پلنگ در منطقه شکار ممنوع کلیلاق شهرستان فریمان

ایسنا/خراسان رضوی رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست شهرستان فریمان از پیدا شدن لاشه پلنگ در منطقه شکار ممنوع کلیلاق این شهرستان خبر داد.

جواد ستوده در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: محیط‌بانان شهرستان فریمان، حین گشت و پایش منطقه تحت مدیریت سازمان، لاشه یک قلاده پلنگ در ارتفاعات منطقه شکار ممنوع کلیلاق شهرستان فریمان را پیدا کردند.

رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست فریمان اظهار کرد: در بررسی‌های مقدماتی محیط‌بانان، نشانه‌ای از تیراندازی روی لاشه پلنگ دیده نشده است.

ستوده عنوان کرد: علت مرگ پلنگ هنوز مشخص نیست و برای بیان دقیق علت مرگ و کالبد شکافی، لاشه به اداره حفاظت محیط‌زیست منتقل و ضمن نمونه‌برداری با همکاری دامپزشکی علت مرگ مشخص و اطلاع‌رسانی خواهد شد.

منطقه شکار ممنوع کلیلاق به وسعت ۴۱ هزار و ۷۳ هکتار در حوزه سه شهرستان فریمان، زاوه و تربت‌جام قرار دارد.

حضور گونه‌های ارزشمندی همچون قوچ و میش، کل و بز، پلنگ و نیز تراکم پوشش گیاهی از درختان کهنسال اورس، گواهی بر پتانسیل‌های غنی در منطقه است که محلی برای زیست، ذخایر ارزشمند ژنتیکی و تنوع مطلوب زیستی به شمار می‌رود این منطقه در فاصله ۲۵ کیلومتری شهرستان فریمان در استان خراسان رضوی واقع شده است.
 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فرودگاه شارل دوگل فرانسه به پزشک فلسطینی اجازه ورود نداد
  • روزنامه‌آمریکایی: ابوظبی اجازه استفاده از خاک امارات برای حمله به عراق و یمن را نداد
  • ابوظبی اجازه استفاده از خاک امارات برای حمله به عراق و یمن را نداد
  • حل مشکل پنجاه ساله «اسناد رفسنجان قشم»
  • سکانس‌هایی از فیلم ورود و خروج ممنوع
  • به احترام دیوید مویس، ورود مدیر فنی وست هم به باشگاه ممنوع شد
  • پیدا شدن لاشه پلنگ در منطقه شکار ممنوع فریمان
  • جزئیات کشف لاشه پلنگ در منطقه شکار ممنوع فریمان
  • پیدا شدن لاشه پلنگ در منطقه شکار ممنوع کلیلاق شهرستان فریمان
  • دانشگاه جزیره جدا از جامعه نیست/در آینده‌ای نزدیک شاهد تحولات بزرگی در جهان خواهیم بود