Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-27@16:20:19 GMT

فعالیت بیش از ۲۵هزار همکار در گروه میهن

تاریخ انتشار: ۹ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۰۷۲۹۹

فعالیت بیش از ۲۵هزار همکار در گروه میهن

مهندس ابوالفضل پایداری از فعالیت و اشتغال بیش از ۲۵ هزار نفر همکار به طور مستقیم، در گروه صنعتی میهن خبر داد.

مدیرعامل گروه صنعتی میهن، با اعلام این خبر ضمن تبریک روز ملی صنعت و معدن، اظهار داشت:  با توجه به اهداف تولید ملی و اهمیت اشتغال زایی که همواره مورد تاکید " حاج ایوب پایداری بنیانگذار گرامی گروه صنعتی میهن" است، توانسته ایم تا با حضور ۲۵ هزار نفر همکار در خانواده بزرگ میهن به سوی این مهم حرکت کنیم .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

ابوالفضل پایداری، در ادامه از تلاش گروه صنعتی میهن برای گسترش عرصه های تولیدی و خدماتی به منظور افزایش اشتغال زایی خبر داد تا خانواده میهن بیش از پیش به نمونه ای پویا از تحقق کارآفرینی و شکوفایی تولید داخلی، تبدیل شود .

 

وی با تاکید بر اینکه توجه به نوآوری، کیفیت عالی و تداوم اعتماد مصرف کنندگان عزیز، از موضوعات بسیار مهم در گروه صنعتی میهن است، تصریح کرد: با لطف پروردگار و تلاش همکارانمان برای ارتقاء کیفیت طی دهه ها و سال های گذشته، همواره گروه میهن در عرصه تولید محصولات لبنی و بستنی و ... مورد اعتماد و عنایت هم میهنان عزیزمان بوده که این افتخار حاصل توجه و تاکید بسیار عمیق بنیاگذار این مجموعه است .

مهندس پایداری با توجه به موفقیت گروه صنعتی میهن در تولید و عرضه محصولات جدید، متذکر شد: این مجموعه حتی پس از دوره های زمانی کوتاه، توانسته است برندهای خود را در گروه محصولات متنوع و جدید نیز، با اتکاء به کیفیت به جایگاه مطلوبی از لحاظ اقبال مصرف کنندگان ارتقاء دهد.

 

وی تلاش برای تکمیل زنجیره تولید و عرضه محصولات متفاوت را از ارزش های اساسی گروه صنعتی میهن نامید و اضافه کرد: به عنوان نمونه، میهن برای مراقبت از کیفیت تولید و استفاده از شیر تازه و سالم، اقدام به راه اندازی دامداری های غزال یک و دو، در صنعت دامپروری با استفاده از پیشرفته ترین تجهیزات و فناوری های روز کرده است.

 

مدیرعامل گروه صنعتی میهن ادامه داد: استفاده از فناوری های پیشرفته در این گروه موجب شده است تا شهر لبنیات میهن در سطح بین المللی بدرخشد و با استفاده از مدرن ترین تجهیزات و امکانات بتواند باکیفیت ترین محصول را تولید کند تا جایی که امروزه نه تنها در سراسر  کشور عزیزمان بلکه در بسیاری از کشورها نیز شاهد حضور موفق محصولات میهن هستیم.

 

ابوالفضل پایداری، اعتماد طولانی مدت هم میهنان عزیزمان به میهن و این گروه صنعتی را ارج نهاد و گفت: برای پاسخگویی بهتر به این اعتماد، صنعت پخش مویرگی حتی برای دورترین نقاط کشور را گسترش داده ایم و همچنین با ایجاد و راه اندازی فروشگاه های زنجیره ای دیلی مارکت، مینی دیلی مارت، وال مارکت و فروشگاه اینترنتی آلین لند سعی بر بهبود بیش از پیش آن داریم تا محصولات گروه میهن به راحتی در دسترس عموم باشد.

 

 

وی با اشاره به اینکه گروه صنعتی میهن با شرکت ها و زیرمجموعه های متنوع خود در عموم حوزه های صنعت در خدمت  مردم عزیز کشورمان است، افزود: سال 1400، پنجاهمین سال آغاز به کار بنیانگذار گرانقدر گروه میهن است و تمام این دستاوردها پس از لطف خدا حاصل نیت خیر و زحمات پدرم حاج ایوب پایداری است و تمام اعضای پرتلاش مجموعه میهن نیز با الگو قراردادن ایشان به منظور رشد و تعالی تولید و صنعت ملـی، لحظه ای از تلاش و تکاپو برکنار نمی مانند.

 

مدیرعامل گروه صنعتی میهن در پایان روز ملی صنعت و معدن، که روز ارج نهادن به تلاش پویندگان عرصه صنعت و معدن کشور است را بار دیگر به تمام تلاشگران این عرصه از جمله کارآفرینان، مدیران و تمامی کارکنان و کارگران عزیز تبریک و تهنیت گفت.

منبع: تابناک

کلیدواژه: واژگونی اتوبوس خبرنگاران محیط زیست طالبان انتخابات 1400 کرونای دلتا ابوالفضل پایداری گروه صنعتی میهن دیلی مارکت واژگونی اتوبوس خبرنگاران محیط زیست طالبان انتخابات 1400 کرونای دلتا گروه صنعتی میهن گروه میهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۰۷۲۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید روزانه تراکتور در کشور به ۱۵۰ دستگاه رسید

تین نیوز

مدیرعامل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران گفت: میزان تولید تراکتور در این گروه صنعتی نسبت به سال ۱۴۰۰ حدود ۲ برابر افزایش یافته و به ۱۵۰ دستگاه در روز رسیده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، مصطفی وحیدزاده خاطرنشان کرد: تا نیمه اول سال ۱۴۰۰ روزانه حدود ۸۰ دستگاه تراکتور در این گروه صنعتی تولید می شد .

وحیدزاده با بیان اینکه برنامه امسال این شرکت، تولید ۴۲ هزار دستگاه تراکتور است، اظهار کرد: بیشترین عامل جهش تولید در این گروه صنعتی، اتکا به نیروهای داخلی، شرکت های دانش بنیان و نیروهای مجموعه است.

وی گفت: تولید سالانه تراکتور در این شرکت در سال ۱۴۰۰ حدود ۲۲ هزار دستگاه بود که این تعداد در سال ۱۴۰۱ به ۳۲ هزار دستگاه و در سال ۱۴۰۲ به ۳۶ هزار دستگاه رسید و امسال به ۴۲ هزار دستگاه می رسد.

تولید سالانه تراکتور در این شرکت در سال ۱۴۰۰ حدود ۲۲ هزار دستگاه بود که این تعداد در سال ۱۴۰۱ به ۳۲ هزار دستگاه و در سال ۱۴۰۲ به ۳۶ هزار دستگاه رسید و امسال به ۴۲ هزار دستگاه می رسد.

وحیدزاده ادامه داد: تراکتورسازی به عنوان نگین صنعت سنگین کشور می تواند محور تحول و توسعه صنعت باشد و به عنوان صنعت مادر، بقیه صنایع را نیز به دنبال خود بکشد.

وی با بیان اینکه هم اکنون این گروه صنعتی تولیدات و تکنولوژی خود را به بسیاری از شرکت های بزرگ قطعه سازی و کشورهای خارجی صادر می کند، یادآور شد: محصولات این گروه صنعتی در سایت های تبریز، ارومیه و سنندج تولید می شود و روز به روز علاوه بر افزایش کمیت آن ها، کیفیت تولیدات نیز ارتقا می یابد.

مدیرعامل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران گفت: این شرکت هم اکنون برچسب انرژی محیط زیست به عنوان صنعت پاک در مصرف پایین انرژی و استاندارد کشورهای مختلف را اخذ کرده است تا امکان صادرات تولیدات این مجموعه به این کشورها که در حوزه استاندار بسیار سختگیر هستند، فراهم شود.

وحیدزاده، با اشاره به افق ۱۴۰۶ این گروه صنعتی افزود: رسیدن به جایگاه نخست تولید تراکتور در منطقه، سرآمد شدن در جاری سازی اقتصاد مقاومتی، توسعه جهشی کسب و کارهای جدید، رشد جهشی صادرات، کسب رتبه اول تولید موتورهای دیزلی در منطقه و کسب رتبه اول تولید قطعات چدنی از برنامه های این شرکت است.

وی اظهار کرد: بر اساس این برنامه، تلاش می شود میزان تولید تراکتور از ۴۲ هزار دستگاه در سال جاری به ۶۰ هزار دستگاه در سال ۱۴۰۶، انواع موتور از ۴۷ هزار و ۵۰۰ به ۶۹ هزار دستگاه، تولید قطعات ریخته از ۷۵ هزار به ۱۰۰ هزار تن، تولید انواع بکهولودر از ۷۰۰ به یک هزار و ۵۰۰ دستگاه و انواع کامیون از ۸۲۰ به ۲ هزار دستگاه برسد.

میزان تولید تراکتور از ۴۲ هزار دستگاه در سال جاری به ۶۰ هزار دستگاه در سال ۱۴۰۶، انواع موتور از ۴۷ هزار و ۵۰۰ به ۶۹ هزار دستگاه، تولید قطعات ریخته از ۷۵ هزار به ۱۰۰ هزار تن، تولید انواع بکهولودر از ۷۰۰ به یک هزار و ۵۰۰ دستگاه و انواع کامیون از ۸۲۰ به ۲ هزار دستگاه می رسد.

مدیرعامل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران گفت: بر این اساس، فروش قطعات یدکی این شرکت نیز از ۲۴ هزار میلیارد ریال در سال جاری به ۱۲۰ هزار میلیارد ریال، انواع ادوات از ۱۲ هزار میلیارد ریال به ۱۰۰ هزار میلیارد ریال و انواع ابزار از ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال به ۱۴ هزار میلیارد ریال افزایش می یابد.

وحیدزاده، تولید سالانه ۶۰۰ دستگاه لیفتراک، ۶۰۰ دستگاه مینی لودر، ۵۰۰ دستگاه کمباین، ۵۰۰ دستگاه ون و یک هزار و ۲۰۰ دستگاه ادوات پیشرفته را از برنامه های آتی این گروه صنعتی اعلام کرد.

وی با اشاره به اینکه هم اکنون کل تقاضا برای خرید تراکتور ۵۷ هزار نفر است، یادآور شد: کشاورزان بدون هیچ واسطه ای می توانند به صورت ۲۴ ساعته با ورود به سایت این گروه صنعتی، بدون هیچ محدودیتی برای خرید تراکتور ثبت نام و از طریق این سایت تقاضای خود را تا آخرین مراحل خرید پیگیری کنند.

تراکتورسازی ایران اکنون با ۹ شرکت اقماری در تبریز، ۲ شرکت در خارج از آذربایجان شرقی و ۲ شرکت در بیرون از مرزهای ایران اسلامی، بزرگترین تولید کننده ماشین آلات کشاورزی و تراکتور از ۳۵ تا ۱۵۰ اسب بخار در کشور است که در زمان حاضر ۹۹ درصد نیاز کشاورزان کشور به تراکتور را تامین می کند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • شرکت مگاموتور در تولید روزانه انواع پیشرانه رکورد زد
  • حضور صنعت گران قمی در نمایشگاه ایران اکسپو
  • بازدید هیئت هرمزگانی از نمایشگاه صنعت پلاستیک چین
  • استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ  
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی شهرستان چهار باغ  
  • تولید روزانه تراکتور در کشور به ۱۵۰ دستگاه رسید
  • چگونه آب لیموی اصل را از تقلبی تشخیص دهیم؟
  • افزایش تخصیص ارز به واحدهای تولیدی اردبیل