Web Analytics Made Easy - Statcounter

مصرف همزمان خربزه و عسل برای بدن مضر است و می‌تواند مشکلاتی را برای سلامت بدن به همراه داشته باشد، در صورت خوردن خربزه و عسل باید چه کاری انجام دهیم؟

به گزارش نمناک، مصرف همزمان برخی مواد غذایی سبب عدم جذب مواد معدنی و ویتامین‌ها شده و از این رو برای فرد مشکلات فراوانی به وجود می‌آورد. آثار تداخل‌های غذایی در تمام افراد یکسان نیست و ممکن است برخی علایم تداخل‌های غذایی، در یک نفر به شدت بروز کند، اما فرد دیگری با خوردن همان مواد غذایی، دچار هیچ عارضه یا مشکلی نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مواد غذایی مختلفی مانند خربزه و عسل و... با یکدیگر تداخل دارند. از نظر طب سنتی مصرف خربزه و عسل با یکدیگر مضر است و سبب بروز مشکلات گوارشی خواهد شد. در این بخش علت تداخل مصرف هم زمان خربزه و عسل از نظر طب سنتی را بررسی می‌کنیم.

تداخل‌های غذایی در موارد بسیار زیادی، تهدیدی جدی برای سلامت فرد نیستند و زندگی او را تهدید نمی‌کنند. برخی علایم تداخل‌های غذایی، در یک نفر به شدت بروز کند. علت بروز مشکلات در مصرف همزمان مواد غذایی به قدرت هضم، جذب، طبع، مزاج، توانایی‌های بدنی، سن، جنس و حساسیت‌های غذایی افراد مختلف بستگی دارد.

هنگام مصرف خربزه و عسل چه اتفاقی در بدن می‌افتد؟

پس از خوردن خربزه و عسل و مخلوط شدن آن‌ها ترکیب‌های موجود در این دو ماده خوراکی با یکدیگر وارد واکنش شده و سبب به وجود آمدن یک ماده سفت و سخت می‌شوند، هضم این ماده سفت حاصل از ترکیب آنها، برای دستگاه گوارش سخت است بنابراین مصرف خربزه و عسل با هم ماده دیر هضم و بد هضمی را ایجاد می‌کند که فرد را دچار دل درد‌های شدیدی می‌کند. این دل درد‌ها اغلب سبب مرگ نمی‌شوند، اما طاقت فرسا هستند و در برخی افراد انقباضات قولنجی شدید را سبب می‌شود.

مصرف هم زمان خربزه و عسل از نظر طب سنتی

از نظر طب سنتی اگر چند ماده غذایی با طبع سرد یا طبع گرم را یکجا مصرف کنیم، باعث برهم خوردن تعادل طبع بدن می‌شود. زمانی که طبع بدن از تعادل خارج شود، دچار مشکلاتی خواهد شد؛ بنابراین توصیه می‌شود در طول روز به طور متعادل خوراکی‌هایی با طبع سرد و گرم مصرف کنید.

مصرف همزمان دو خوراکی با طبع سرد، مانند سرکه با برنج، ماست با ترب و ماهی، گوشت مرغ با ماست و ماهی، شیر با گوشت مرغ و ماهی سبب تولید بلغم و مشکلات گوارشی شده و مضر می‌باشد و سبب پیسی می‌شود.

همچنین مصرف غذای شیرین (خربزه) بعد از غذای غلیظ، بی هضم (گوشت) باعث می‌شود این غذا در بدن به صورت فاسد در آید و نفخ معده و عوارض گوارشی را در پی داشته باشد.

طب سنتی مصرف خربزه و عسل را منع می‌کند، زیرا مصرف این دو ماده خوراکی گرم با یکدیگر سبب ورم معده، انسداد در مجاری بدن، بالا رفتن صفرا، حساسیت، آلرژی پوستی و خارش می‌کند البته مشکلات پیش آمده برای فرد بستگی به طبع و وضعیت گوارش او دارد.

یافته‌های پزشکی درباره مصرف خربزه و عسل

خوردن خربزه با عسل از نظر علم پزشکی ضرری ندارد، اما اگر فردی بیماری نهانی داشته باشد و با مصرف این دو خوراکی بیماریش عود می‌کند.

تدابیر پس از مصرف خربزه و عسل

اگر پس از مصرف عسل و خربزه با هم احساس دل درد شدید نمودید، ابتدا به پزشک مراجعه نمایید.

اگر به پزشک دسترسی ندارید:

کاری کنید که سبب بالا آوردن و استفراغتان شود تا این مواد از معده خارج گردد. برای رفع دل درد می‌توانید عرق نعناع و عرق پونه مصرف نمایید. مصرف آب انار ترش برای مقابله با عوارض مصرف عسل و خربزه، مفید است.

منبع: فرارو

کلیدواژه: خربزه عسل عوارض مصرف خربزه و عسل تداخل های غذایی نظر طب سنتی خربزه و عسل مصرف همزمان خوردن خربزه مواد غذایی مصرف هم دل درد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۰۷۳۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معدوم شدن بیش از ۲ تن مواد غذایی فاسد در تاکستان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، زهیر درگاهپور رئیس مرکز بهداشت تاکستان گفت: در یک ماه گذشته ۲ هزار و ۵۳۰  کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیرقابل مصرف، در طرح نظارتی و تشدید بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی این شهرستان ضبط و از چرخه عرضه خارج شد.

وی بیان کرد: توقیف و کشف و ضبط اجناس تاریخ گذشته و فاسد و غیرقابل مصرف، به منظور کنترل و بررسی مواد غذایی عرضه شده در سوپرمارکت ها، فروشگاه‌ها و انبار‌های بزرگ مواد غذایی، از وظایف نظارتی بازرسان بهداشت محیط، برای تامین سلامت مردم است؛ که این اجناس، با هماهنگی شهرداری و دادستان عمومی و انقلاب معدوم می‌شود.

دیگر خبرها

  • عوارض مصرف بیش از حد ویتامین D
  • استرس زیاد و کمبود خواب، وزن را افزایش می‌دهد
  • این دو ماده غذایی انگل روده را نابود می‌کنند
  • عوارض مصرف زیاد پنیر
  • مهم‌ترین علت چاقی در ایران
  • خواص قهوه + تاثیر بر لاغری و عوارض مصرف بیش از حد
  • معدوم شدن بیش از ۲ تن مواد غذایی فاسد در تاکستان
  • وعده صبحانه را با این مواد غذایی شروع کنید
  • این تخم‌مرغ‌ها را مصرف نکنید
  • کدام فلفل‌ها از همه تندتر هستند؟