Web Analytics Made Easy - Statcounter

افق صادرات هزار و پانصد میلیون دلاری برای استان خراسان رضوی و بازارهایی که یا در حال از دست رفتن هستند و یا آنطور که باید به دست نیامده اند!
اگرچه آمار صادرات سه ماهه ابتدایی سال جاری، نسبت به مدت مشابه در سال گذشته، با رشد همراه است اما باید در نظر داشت که سال گذشته عملا سال خفقان، رکود و خاموشی صادرات و تجارت برای کشور و استان بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بازار افغانستانی که همچنان علیرغم ظرفیت های صنعتی و انرژی، به صادرات محصولات نهایی خلاصه شده و تلاش چشمگیری برای صادرات خدمات فنی و مهندسی، صنایع کوچک و خطوط تولید صورت نمیگیرد.
بازار بزرگ و بکر پاکستانی که همچنان برای بسیاری از صادرکنندگان استان دست نیافتنی باقی مانده و نتوانسته اند وارد آن شده و از مزایای آن بهره ببرند.
و بازار ترکمنستانی که تجارت با آن با فراز و نشیب های بسیار عجین شده است.
اینچنین بازارهای مقصد صادراتی که سهم استان از صادرات به آن بهیچ وجه آنی که باید باشد نیست.
بدون شک در آستانه استقرار دولت سیزدهم چشم امید فعالان اقتصادی به عملکردی جهادی است و چرخ دنده های زنگ زده اقتصادمان، مانع زدایی دولت سیزدهم را طلب میکند.
اگرچه اقتصاد دستوری نیست اما به دستور دولت و با اصلاح دستورالعمل ها  و بخشنامه ها و همت بخش خصوصی روزهای روشنی در انتظار فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان استان و البته کشور است.
بسیار حائز اهمیت است که بیشترین تعدادشرکت های مدیریت صادرات کشور در استان خراسان به ثبت رسیده و مشغول فعالیت صادراتی هستند که اگر در کنار سهم صادرات استان از کل صادرات کشور قرار گیرد به خوبی حکایت از بستر آماده جهش صادرات استان میکند.
سال گذشته و در فضای کرونازده تجارت بین الملل، رویدادهای تاثیرگذاری از جمله نمایشگاه ها و رویدادهای تجاری مجازی، نشست های تخصصی آنلاین و وبینارهای تخصصی توسط شرکت های خراسانی برگزار شد که به حق نشان از عزم و اراده بخش خصوصی برای توسعه تجارت خارجی و صادرات داشته و اجازه نداد چراغ توسعه بازارهای خارجی، خاموش شود که این مهم در سایه تعامل سازنده سازمان صنعت، معدن و تجارت استان محقق شد و همین امر گواه تبلور اتفاقات مثبت و سازنده در سایه همراهی دولت و بخش خصوصیست.
و اما امروز و در آستانه روز ملی صنعت و معدن امید آن داریم که دوباره آتش زیر این خاکستر بلند شده و تجارت خارجی استان در پایان دولت سیزدهم  آمارهای خیره کننده ای رقم بزند.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: ظرفیت های اقتصادی کرونا خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۰۸۸۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات بیش از یک میلیارد ریال محصولات چاپی غیر کتاب از خراسان رضوی

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: در این مدت مبلغ یک هزار و ۱۱۱ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال محصولات چاپی غیر کتاب به کشور‌های آسیای میانه و افغانستان صادر شده است.   بی بی فاطمه حسینی کرمان افزود: در این بازه زمانی در حوزه محصولات چاپی غیر کتاب، مجوز چاپ و صادرات ۷۳۰ هزار کیلوگرم فرآورده‌های چاپی و بسته بندی شامل سلفون، لفاف، پاکت، لیبل، برچسب و پاکت آبمیوه و نیز ۷۸۶ هزار عدد کارتن خالی صادر شده است که نسبت به مدت مشابه پارسال، ۲۰ درصد افزایش داشته است.

دیگر خبرها

  • ظرفیت ۵۰ میلیارد دلاری تجارت ایران و چین
  • ظرفیت صندوق ملی محیط‌زیست در کهگیلویه و بویراحمد بدون استفاده مانده است
  • صادرات بیش از یک میلیارد ریال محصولات چاپی غیر کتاب از خراسان رضوی
  • افزایش ۲۰ درصدی صادرات غیر نفتی خراسان رضوی
  • سرمایه‌گذاری ۱۵۰ همتی در صنعت و معدن خراسان رضوی
  • افغانستان در راه رسیدن به خودکفایی
  • توسعه شرق کشور در گرو حل مسائل مشترک استان های شرقی
  • ایجاد تبادل آخرین تجارت حوزه صادرات کشور با نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • معرفی دو زنجیره ارزش گردشگری خراسان رضوی در اکسپو ‭‭۲۰۲۴‬‬
  • وضعیت طرح نهضت ملی مسکن در خراسان‌رضوی مطلوب است