Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-04@13:47:40 GMT

شناسایی ۹۰۰ مورد ساخت‌وساز غیرمجاز در اهر

تاریخ انتشار: ۹ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۰۹۳۸۲

شناسایی ۹۰۰ مورد ساخت‌وساز غیرمجاز در اهر

به گزارش خبرنگار مهر، رسول خدابخش عصر چهارشنبه در جلسه ساماندهی ساخت‌وسازهای غیرمجاز در شهرستان اهر از شناسایی ۹۰۰ مورد ساخت‌وساز غیرمجاز در این شهرستان خبر داد، افزود: ساختمان‌هایی که از دل باغات و اراضی کشاورزی می‌روید، دستگاه متولی و ناظر باید پاسخگو باشد هرچند از ۶۹۵ مورد جهاد کشاورزی شکایت کرده است و از این تعداد ۱۱۶ فقره منجر به صدور رأی از سوی دستگاه قضائی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار شهرستان اهر از قلع و قمع ۲۸ مورد از ساخت‌وسازهای غیرمجاز در حوزه کشاورزی این شهرستان خبر داد، گفت: متأسفانه هنوز برخی‌ها نمی‌دانند مجوز تغییر کاربری با مجوز ساخت‌وساز تفاوت دارد، بلکه در حوزه کشاورزی برخی با مجوز تغییر کاربری اقدام به ساخت‌وساز می‌کنند که این احداث‌ها از پایه غیرمجاز است.

وی با انتقاد از افزایش ساخت‌وسازهای غیرمجاز در مناطق روستایی شهرستان اهر یادآور شد: اکثر دلیل ساخت‌وسازهای غیرمجاز در مناطق روستایی به عدم توسعه محدوده روستا بازمی‌گردد در حالی که اگر در روستاها محدوده گسترش یابد قطعاً شاهد ریشه‌کنی ساخت و ساز غیرمجاز در روستاها خواهیم بود.

خدابخش از ساماندهی ساخت‌وسازهای غیرمجاز ورودی شهر اهر از سمت جاده کلیبر خبر داد، گفت: طبق طرحی که آماده شده و تقریباً با همکاری معاونت عمرانی استانداری آذربایجان‌شرقی نهایی شده، برای ساماندهی ساخت‌وسازهای ورودی شهر اهر از سمت جاده کلیبر بخشی از ساخت‌وسازها به داخل محدوده شهری الحاق می‌شود و بخشی از این طرح در قالب حریم ساماندهی خواهد شد.

فرماندار شهرستان اهر با انتقاد از صدور مجوزهای غیرقانونی حصارکشی از سوی شهرداری اهر بیان کرد: شهرداری اهر برای کسب درآمد اقدام به صدور مجوز حصارکشی می‌کند که از ریشه غیرقانونی است، در حالی که مجوز حصارکشی را تنها جهاد کشاورزی می‌تواند صادر کند.

وی بابیان این‌که مجوزهای غیرقانونی حصارکشی منجر به ساختمان‌سازی؛ زمینه ساخت‌وسازهای غیرمجاز را فراهم می‌کند، تصریح کرد: شهرداری اهر برای درآمدزایی مجوز حصارکشی صادر می‌کند، از نظر قانونی خلاف است ولی باید برای جلوگیری از ساخت‌وسازهای غیرمجاز با برنامه ترویج فرهنگ ساخت‌وساز قانونی؛ هم درآمد شهرداری اهر تأمین شده و طبیعتاً مجبور به صدور مجوز حصارکشی نمی‌شود.

خدابخش، خواستار تشدید نظارت بر ساخت‌وسازها به منظور جلوگیری از هرگونه ساخت‌وساز غیرمجاز شد و خاطرنشان کرد: اگر پلیس ساختمان فعال نباشد و مستمراً بر ساخت‌وسازها نظارت نکند نتیجه آن رشد قارچ‌گونه ساخت‌وسازهای غیرمجاز می‌شود.

فرماندار شهرستان اهر تأکید کرد: شهرداری اهر با درآمدهای حاصله از ساخت‌وسازهای ضابطه‌مند، می‌تواند به شهروندان خدمات‌رسانی کند این در حالی است ساخت‌وسازهای غیرقانونی حق و حقوق شهرداری اهر را تضییع می‌کند که در حقیقت حقوق شهروندان با این تخلفات ساختمانی از بین می‌رود.

وی با گلایه از رشد قارچ‌گونه ساخت‌وسازها در حوزه باغات شهرستان اهر ابراز داشت: طبق آمار مدیریت توزیع برق؛ ماهانه حدود ۱۰۰ خانه‌باغ غیرمجاز برای انشعاب برق اقدام می‌کنند که ظاهراً خانه‌باغ از آنها یاد می‌شود ولی در حقیقت ویلاسازی کرده‌اند.

خدابخش با تأکید بر این‌که امنیت غذایی شهرستان اهر با ویلاسازی‌ها در معرض خطر است، افزود: متأسفانه ساخت‌وساز ویلاهای آن‌چنانی که منجربه فروپاشی یکپارچگی اراضی کشاورزی شهرستان اهر می‌شود، از طرفی نیز ساخت‌وسازهای بی‌رویه غیرمجاز و ویلاسازی در باغات امنیت غذایی را در معرض خطر جدی قرار داده است در حالی که باغات رفته رفته از تولیدات کشاورزی فاصله می‌گیرند و باغات تبدیل به تفرجگاه آخر هفته افراد غیربومی شده است.

فرماندار شهرستان اهر با ابراز نگرانی از ویلاسازی و خانه‌باغ‌ها گفت: در یکی از روستاهای اهر علی‌رغم این‌که اراضی کشاورزی توسعه نیافته و جمعیت افزایشی نداشته؛ میزان متقاضی انشعاب برق در یک روستای نه‌چندان بزرگ از ۸۰ مورد به ۴۳۰ مورد افزایش یافته است.

کد خبر 5248117

منبع: مهر

کلیدواژه: ساخت و سازهای غیرمجاز فرمانداری اهر شهرستان اهر ویروس کرونا کرمانشاه بوشهر آمار کرونا گرگان شیوع کرونا ایلام انتخابات 1400 کنکور سراسری واکسن کرونا مواد مخدر اردبیل قوه قضاییه هفته قوه قضاییه ساخت وسازهای غیرمجاز فرماندار شهرستان اهر ساخت وسازها شهرداری اهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۰۹۳۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادامه ساخت و ساز شهرداری زاکانی در پارک‌ها؛ این همه اصرار برای چی؟

بر اساس اظهارات شاهدان و ساکنان اطراف پارک لاله، با استقرار کانکس در اطراف حریم پارک، این گمانه مطرح شده که قرار است در این قسمت ساخت‌وساز شده و درختان محوطه قطع می‌شوند.

به گزارش شرق، حصار جنب ساختمان آتش‌نشانی پارک لاله، یک ماه است ساخته شده و دو سه روز است تعدادی کانکس مستقر شده است. محدوده حصار جنب ساختمان آتش نشانی پارک لاله، روبروی خیابان پورسینا قرار دارد.

دیروز تعدادی از شهروندان تهرانی دلیل این حصارکشی و استقرار کانکس را از یکی از نیرو‌های خدماتی پرسیدند و گفته شد که امشب برق محوطه قطع شده و عملیات ساختمانی آغاز می‌شود.

آن‌ها مدعی‌اند، در پرس‌وجو از مدیر پارک و شهرداری منطقه این پاسخ را دریافت کرده‌اند که قرار است در این نقطه از پارک فرهنگسرا ساخته شود و درختان محوطه قطع می‌شوند.

پیش از این هم کانال خبری دیده بان زیست بوم ایران که موضوع حصار کشی پارک قیطریه را هم اطلاع رسانی کرده بود اعلام کرده بخش بزرگی از پارک لاله که مملو از درختان کهنسال است به تازگی حصارکشی شده و گفته شده قرار است در آنجا «ساختمانی از طرف شهرداری»! احداث شود.

در این کانال تاکید شده با توجه به تعرضات و دستکاری‌هایی که در بوستان‌های دیگر از جمله پارک اندیشه و پارک قیطریه در حال وقوع است و پیشتر هم با حذف درختان و احداث بنا در ابن پارک صورت پذیرفته، خطر جدی است. از کنشگران و مردم می‌خواهیم که نسبت حذف عرصه مهمی از این بوستان مرکزی شهر و حذف درختان کهنسال و ارزشمند آن با حساسیت بیشتری برخورد کرده و اجازه ندهند اتفاقات گذشته و تعرضات مشابه به دیگر پارک‌ها در اینجا تکرار شود.

عکس‌هایی که در این گزارش می‌بینید، از داخل محوطه حصارکشی است.

پیگیری‌های شرق از مدیران شهری به نتیجه نرسیده پیش از این، «مهدی بابایی» عضو شورای شهر تهران هر گونه فعالیت عمرانی بر خلاف مصوبات شورا که منجر به تخریب فضای سبز و درختان شود را غیرقانونی دانسته بود.

دیگر خبرها

  • ادامه ساخت و ساز شهرداری زاکانی در پارک‌ها؛ این همه اصرار برای چی؟
  • (عکس) ادامه ساخت و ساز شهرداری زاکانی در پارک‌ها
  • صدور مجوز فنس کشی زمین های کشاورزی فیروزکوه
  • قلع و قمع ۵۱ فقره تغییر کاربری در محمودآباد
  • تخریب دو ساخت غیرمجاز در اسدآباد
  • تخریب ۱۲ مورد ساخت وساز غیر مجاز در بوژان نیشابور
  • تداوم تخریب تغییرکاربری‌های غیرمجاز در شهرستان سامان
  • قلع و قمع ۴۱ بنای غیرمجاز در شهرستان قزوین
  • استفاده از «گنبد بیزانسی» در ساخت‌وساز شهر قم ممنوع است
  • قلع و قمع ۴۸ بنای غیرمجاز در اراضی کشاورزی شهرستان سامان