Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین، ایوان کونوالوف، استادیار گروه پزشکی کودکان دانشگاه علوم پزشکی تحقیقات ملی پیروگوف روسیه می‌گوید: تعداد طبیعی آنتی بادی کووید ۱۹ نمی‌تواند جایگزین واکسیناسیون شود.

به گفته این متخصص، فقط واکسیناسیون می‌تواند از پایداری در برابر ویروس محافظت کند؛ دانشگاه ملی تحقیقات پزشکی پیروگوف یکی از قدیمی‌ترین و برجسته‌ترین دانشگاه های روسیه است و در سراسر جهان شناخته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

داده‌های نهایی در مورد سطح لازم آنتی بادی‌ها که محافظت کامل در برابر کووید ۱۹ را تضمین می‌کند وجود ندارد، کارشناسان با توجه به نتایج افزودند: سیستم‌های مختلف آزمایش می‌توانند نتایج مختلف را بدون در نظر گرفتن سطح واقعی آنتی بادی نشان دهند، اما تنها واکسیناسیون می‌تواند از افراد در برابر ویروس محافظت پایدار کند.

استادیار گروه پزشکی کودکان دانشگاه علوم پزشکی تحقیقات ملی پیروگوف روسیه گفت: تاکنون، چندین نشریه تحقیقاتی نشان داده‌اند احتمال کمی وجود دارد کسانی که از این بیماری بهبود یافته‌اند دوباره به آن آلوده شوند، با این حال، افرادی هستند که پس از آلودگی دوباره به ویروس مبتلا شده‌اند.

این کارشناس افزود، تاکنون به دلیل تنوع سیستم‌های آزمایش، سطح لازم آنتی بادی‌ ها مشخص نشده است.

نیکولای مالیشف، متخصص ارشد مسکو در بیماری‌ های عفونی خاطرنشان کرد که افراد می‌توانند بدون توجه به سطح آنتی بادی واکسن بزنند.

آندره ایسایف، متخصص تحقیقات ژنتیک مولکولی اظهار داشت: «آنتی بادی‌ ها نمی توانند محافظت کامل در برابر ویروس را تضمین کنند؛ متأسفانه، هیچ مقاله تحقیقاتی وجود ندارد که نشان دهد سطح مشخصی از آنتی بادی‌ های خنثی کننده ویروس محافظت کامل از بیمار را تضمین می‌کند، زیرا سویه‌های مختلف ویروس کرونا و آمادگی ایمنی متفاوت بیمار برای مواجهه با عفونت وجود دارد».

کونوالوف تأکید کرد: «فقط واکسیناسیون می‌تواند از پایداری در برابر ویروس محافظت کند؛ به طور کلی، واکسن‌ها پاسخ ایمنی پایدارتری را ارائه می‌دهند، یعنی در برابر سویه‌های مختلف ویروس کرونا ایمنی ایجاد می‌کنند. علاوه بر این، این پاسخ ایمنی نسبت به بهبودی از قبل از عفونت قابل پیش بینی و موثر است».

منبع: فارس

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: آنتی بادی واکسیناسیون کووید ۱۹ برابر ویروس ویروس محافظت آنتی بادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۱۰۱۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد

نادیا زکالوند: این مرد ۷۲ ساله هلندی، که نام او فاش نشده است، به نقص ایمنی شدیدی مبتلا بود و سال ۲۰۲۲ گرفتار یکی از گونه‌های ویروس کرونای اُ-میکرون شد. او پیش از ابتلا چند بار واکسن کوید۱۹ هم زده بود. از همان زمان او هر بار که آزمایش کرونا می‌داد، مثبت می‌شد و این بیماری آنقدر ادامه یافت تا سرانجام مرد نگون‌بخت اکتبر سال گذشته فوت کرد.

بیماری کرونای این مرد ۲۰ ماه طول کشید که طولانی‌ترین مورد در نوع خود بوده است. پزشکان برای کمک به او درمان‌های گوناگونی را پیشنهاد داده بودند که متاسفانه هیچ‌کدام فایده نداشت.

سیستم ایمنی بدن او آنقدر قوی نبود تا بتواند با ویروس کرونا مبارزه کند. حتی داروهای پادتن هم به‌کارش نیامدند.

بیماران مبتلا به کرونا معمولا پس از گذشت چند روز یا نهایت چند هفته درمان می‌شوند اما این مرد ۷۲ ساله، ۶۱۳ روز گرفتار این بیماری بود.

محققان در بررسی‌های این بیمار متوجه وجود حدود ۵۰ جهش ویروس کرونا در بدن شده بودند. این جهش‌ها توانسته بودند در سیستم ایمنی بدن این مرد اختلال ایجاد کنند که در نهایت جان او را گرفتند.

منبع:

odditycentral

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899244

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون
  • کارشناسی صحنه جنجالی در شکست پرسپولیس برابر آلومینیم
  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • وب‌سایت‌هایی که بازدید می‌کنید چقدر ایمن هستند؟
  • تعداد داروخانه‌های شهرستان خوی به ۲ برابر افزایش یافت
  • افزایش ۳۰ درصدی خوابگاه متاهلین دانشگاه‌های علوم پزشکی