Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، آیت‌الله محمدرضا ناصری نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد در مراسم افتتاح اولین خانه هلال حوزه‌های علمیه یزد با بیان اینکه خدمت رسانی به خلق خدا از عباداتی است که مورد تاکید خداوند متعال است، گفت: وظیفه همه ماست که برای یکدیگر تلاش کنیم، اما حرکتی که گروه‌های خاص انجام می‌دهند، حائز اهمیت بیشتر و دارای ارزش و جایگاه والاتری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: البته موضوع پیشگیری نیز بسیار حائز اهمیت است که امیدواریم نیرو‌های هلال احمر در امدادرسانی خود، مواردی که می‌تواند انعکاس آن به مسئولان، از بروز حوادث بعدی جلوگیری کند را اطلاع رسانی و گوشزد کنند.

آفت‌های جمعیتی در تمام ابعاد مدنظر نهاد‌های امدادی و آموزشی باشد

آیت‌الله ناصری ادامه داد: در بسیاری از موارد اجتماعی و فرهنگی نیز نهاد‌هایی همچون هلال احمر می‌توانند ورود کنند و هم بحث آموزش و هم پیشگیری را برای مردم تبیین و تشریح کنند.

امام جمعه یزد با اشاره به اینکه برخی آسیب‌های اجتماعی و حرکت‌های روانی که در جامعه با تحریک دشمنان رخ می‌دهد، آسیب‌زاست افزود: بسیاری از این آسیب‌ها قربانیان بسیار زیادی می‌گیرد، اما توجه فقط به سمت حوادث طبیعی و تصادفات است و معتقدم باید به آفت‌های جمعیتی در ابعاد مختلف پرداخته شود.

او ادامه داد: افرادی که به عنوان داوطلب به جمعیت هلال احمر وارد می‌شوند، دارای روحیه خاص، لطف و ترحم هستند که باید از این روحیه آن‌ها استفاده و فرهنگ و روحیه معنوی و دینی را در آن‌ها تقویت کرد.

ورود هلال احمر به فعالیت‌های بشردوستانه در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی

محسن حرازی زاده مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان یزد نیز در این مراسم با بیان اینکه جمعیت هلال احمر یک نهاد بشردوستانه و عمده فعالیت‌های آن داوطلبانه است، اظهار داشت: امدادرسانی در شرایط بروز حادثه اولویت اصلی هلال احمر و در شرایط عادی، آماده سازی نیرو‌های انسانی و تکمیل تجهیزات در اولویت قرار دارد.

 او ادامه داد: جمع آوری کمک‌های مردمی و خیری و پس از آن توانبخشی آسیب دیدگان حوادث، ماموریت‌های بعدی هلال احمر است که به ترتیب اولویت نسبت به انجام آن‌ها اقدام می‌شود.

حرازی زاده اظهار داشت: آماده سازی نیرو‌های انسانی در جامعه در حوزه‌های مختلف از جمله جوانان نیز از دیگر رسالت‌های هلال احمر است و در این راستا معتقدیم قبل از اینکه جامعه به سمت آسیب‌های اجتماعی برود، هلال احمر می‌تواند در قالب فعالیت‌های بشردوستانه و حتی مذهبی در این زمینه ورود کند.

حرازی زاده در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فلسفه راه اندازی خانه‌های هلال اظهار داشت: ارائه خدمات بهتر در قالب جلب کمک‌های مردمی و داوطلبی از مهمترین اهداف راه اندازی خانه‌های هلال است و معتقدیم این خانه‌ها می‌تواند کانونی برای ارائه خدمات بهتر و قابل دسترس‌تر برای آحاد مردم باشد.

او افزود: در گام اول این خانه‌ها در مناطق محروم استان‌ها راه اندازی شد تا در صورت بروز حادثه، تیم‌ها بتوانند در مدت زمان کمتری به محل برسند، اما اکنون این خانه‌ها در مناطق شهری نیز در حال راه‌اندازی هستند.

انتهای پیام/ی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: هلال احمر حوزه علمیه امداد و نجات راه اندازی هلال احمر خانه ها آسیب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۱۰۵۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امدادرسانی به بیش از ۳۰۰۰ نفر در سیل و آب‌گرفتگی ۱۲ استان

رئیس سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر از امدادرسانی به بیش از ۳ هزار نفر در پی وقوع سیل و آب‌گرفتگی در ۱۲ استان طی چهار روز گذشته خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال احمر، بابک محمودی درباره آخرین وضعیت امدادرسانی به مناطق تحت تأثیر سیل و آب‌گرفتگی در کشور اظهار کرد: از چهارم اردیبهشت تا صبح امروز در ۵۶ شهرستان از ١٢ استان شامل اصفهان، البرز، تهران، خراسان جنوبی، سمنان، سیستان و بلوچستان، فارس، قم، گلستان، مازندران، کرمان و یزد خدمات امدادی مربوط به سیل و آب‌گرفتگی ارائه شد.

وی با بیان اینکه امدادگران سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر در پی اعلام هشدار سازمان هواشناسی در این استان‌ها در آماده‌باش کامل قرار داشتند، افزود: در این مدت زمان، به ۳۰۷۱ نفر امدادرسانی شد که از این تعداد ۱۹۱ نفر اسکان اضطراری و ۱۲۲ نفر نیز به مناطق امن انتقال داده شدند، همچنین امدادگران با کمک دستگاه پمپاژ، آب تجمیع شده در ۲۸۷ واحد مسکونی را تخلیه کردند.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با بیان اینکه ۱۸۰ تیم عملیاتی، شامل ۶۹۰ امدادگر در این مأموریت‌ها مشارکت داشتند، گفت: در این چهار روز ۸۷ عملیات امدادی به اجرا درآمد و در جریان آن ۲۵ تخته چادر، ۴۲۱ تخته پتو، ۲۴۶ تخته موکت، ۵۹۱ کیلوگرم نایلون، ٢٣٠ بسته غذایی، ۳۵۶ قوطی کنسرو، ۱۹۴ قرص نان و ۵۴۰ کیلوگرم برنج بین افراد متأثر از سیل و آب‌گرفتگی توزیع شد.

کد خبر 748317

دیگر خبرها

  • امداد رسانی به نوجوان قطع عضو شده
  • مفقود شدن ۲ نفر در سمیرم
  • امدادرسانی هلال‌احمر به ۱۳ استان در سیل و آب‌گرفتگی
  • فعالیت‌های جمعیت هلال احمر اردبیل در مسیر رشد قرار دارد
  • فعالیت‌های جمعیت هلال احمر استان اردبیل در مسیر رشد قرار دارد
  • امدادرسانی به ۵۱۱ نفر در سیل خراسان جنوبی
  • امدادرسانی به بیش از ۳۰۰۰ نفر در سیل و آب‌گرفتگی ۱۲ استان
  • نجات کودک ۲ ساله غرق‌شده در رودخانه
  • امداد رسانی به بیش از ۵۷ هزار آسیب دیده سیلاب سیستان و بلوچستان
  • کودک ۲ ساله غرق‌شده در رودخانه مهاباد نجات یافت