Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-30@12:42:41 GMT

سبزی و صیفی‌جات به نرخ سلامتی!/ هیچکس پاسخگو نیست

تاریخ انتشار: ۱۰ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۱۱۳۰۲

سبزی و صیفی‌جات به نرخ سلامتی!/ هیچکس پاسخگو نیست

به گزارش خبرگزاری فارس از بناب، حجت الاسلام محمد باقری بنابی در جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان که با بیان اینکه مسأله آبیاری مزارع در بناب به سال های قبل برمی گردد؛ اظهار داشت: حل این معضل نیازمند یک مدیریت منسجم و قاطع است.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با تأکید بر ضرورت ساماندهی مشترکین فاضلاب از سوی مسئولان آب و فاضلاب تصریح کرد: این مشکل قبل از اینکه نیاز به اعتبارات داشته باشد نیاز به مدیریت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باقری بنابی در ادامه با اشاره به ضرورت راه اندازی تصفیه خانه توسط کارخانجات شهرستان بیان کرد: اعمال مدیریت با تعارف و مسائل دیگر در تمام بخش ها جوابگو نیست؛ از این رو برای جلوگیری از آبیاری مزارع با آب های آلوده باید تدبیر عملی و کارشناسی صورت گیرد.

گزارش فارس حاکی است، شهرستان 150 هزار نفری بناب واقع در 110 کیلومتری تبریز مرکز آذربایجان شرقی و در جنوب این استان با توجه به موقعیت جغرافیایی و اقلیم آب و هوایی آن یکی از قطب های کشاورزی استان بویژه در تولید صیفی جات، میوه های باغی و انگور است.

متأسفانه از چندین سال پیش با وجود پیگیری رسانه های منطقه و تذکرات متعدد مسئولین برخی کشاورزان منطقه به دلیل عدم کافی بودن آب کشاورزی اقدام به آبیاری مزارع خود با آب فاضلاب می نمایند که این امر سلامت مردم و امنیت غذایی جامعه را به شدت تهدید کرده و مستلزم اقدامات جدی مسئولان امر در پیشگیری و برخورد با این اقدام سخیف است.

انتهای پیام/60004

منبع: فارس

کلیدواژه: سلامت آب آبیاری آبیاری با فاضلاب خبرگزاری فارس فارس تبریز تصفیه خانه امنیت غذایی جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۱۱۳۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشت کلزا در ۳۲۷۰ هکتار از اراضی آذربایجان شرقی

رحیم زاده با بیان اینکه کشت پاییزه کلزا در آذربایجان شرقی از ۲۰ شهریور آغاز می شود و تا نیمه اول مهر ماه ادامه خواهد داشت گفت: کلزا محصولی راهبردی است که کشت آن به صورت قراردادی در استان انجام می‌شود. 

وی افزود: پیش بینی می‌شود از کشت پاییزه امسال حدود ۵۶۰۰ تن کلزا برداشت شود. 

عباسی رئیس جهادکشاورزی جلفا گفت: یکی از طرح‌های حمایتی دولت در بخش کشاورزی توسعه کشت دانه روغنی کلزاست و کشت این محصول به سبب بهره‌وری بیشتر، رشد در فصل بارش باران، نیاز کمتر به آبیاری و خرید تضمینی آن در چند سال اخیر مورد توجه کشاورزان قرار گرفته است.

 وی افزود: کشت بیش از ۸۵ هکتار دانه روغنی کلزا در مزارع شهرستان جلفا که در این فصل به مرحله گلدهی رسیده علاوه بر جلوه طلایی و طبیعت بی‌نظیر منطقه بر حاصلخیزی و بهره‌وری مزارع شهرستان نیز افزوده است. 

عباسی با بیان اینکه دانه روغنی کلزا که هر سال در اواسط شهریور کشت می‌شود و برداشت آن خرداد سال بعد صورت می‌گیرد گفت: در سال زراعی امسال در ۸۵ هکتار از اراضی زراعی شهرستان دانه روغنی کلزا کشت شده و با توجه به مطلوب بودن مزارع کلزا پیش بینی می‌شود امسال شاهد برداشت بیش از ۴ تن محصول در هر هکتار از مزارع شهرستان باشیم.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه مزارع گندم برای بهره‌وری بیشتر نیاز به تناوب کشت دارند از مدت‌ها قبل کشاورزان به دنبال کشت جایگزینی بودند که بتواند از زمین بهره مناسبی بگیرند و از این رو برای تولید پایدار گندم کشت دانه روغنی کلزا توصیه می‌شود زیرا این محصول در تناوب کشت با گندم سبب تقویت خاک، کاهش آفات و بیماری‌ها، استفاده بهینه از آب و در نهایت افزایش تولید گندم می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • عملیات امحای مزارع آلوده در شرق شیراز آغاز شد
  • کشف ۱۰ تن خمیر مایه در بناب
  • آغاز عملیات امحای مزارع آلوده به فاضلاب در شرق شیراز + فیلم و تصاویر
  • عملیات امحاء مزارع آلوده در شرق شیراز آغاز شد
  • افزایش دو برابری سطح زیرکشت کلزا در اسدآباد
  • آغاز برداشت محصولات صیفی جات از مزارع مهران
  • توسعه کشت دیم انجیر در شهرستان خاتم
  • کشت کلزا در ۳۲۷۰ هکتار از اراضی آذربایجان شرقی
  • خرید بیش از ۱۲ هزار تن گندم در خرمشهر
  • پیش بینی خرید ۹۰ هزار تن گندم از مزارع باوی